Šta je novo?

Menjačnice

Ne bih ti preporučio sms verifikaciju zbog kašnjenja, samo google authenticator. Probaj da prebacis na njega u podešavanjima naloga.
Da bi prebacio na google authenticator, opet moram da dobijem 2FA code, ili gresim?
Da , evo probao sam, definitivno trazi 2FA code da se prebacis na GA
1634314452232.png

Cao svima,
Imam jedno pitanjce.. Imam neka parice na Cex-u i hteo sam da ih povucem na racun. Kad ne lezi vraze, ne moze vise master card.. Ok, nadjem visu i popunim sve za povlacenje i cekam da mi posalju 2FA code, pise da su mi poslali, a meni nije stigao. Kada sam registrovao nov karticu, uredno mi je stigao SMS.. Kada su mi poslali 2FA code, pise da su mi poslali na broj +381 060 ?!
Treba valjda +381 60 ?
A stigao mi je SMS kad sam uneo novu karticu..:unsure::unsure:
Pisao sam podrsci, medjutim botovska posla, ne zarezuju me ni za suvu sljivu..
AKo moze neka pomoc, hvala unapred.

Za direktnu podršku mail-om probaj [email protected] iako su rekli da su zbog prevelikog opterećenja mutirali taj mail poslednji put kad sam ih kontaktirao ipak su mi se javili. Nadam se da ćeš imati sreće i rešiti problem.

Za direktnu podršku mail-om probaj [email protected] iako su rekli da su zbog prevelikog opterećenja mutirali taj mail poslednji put kad sam ih kontaktirao ipak su mi se javili. Nadam se da ćeš imati sreće i rešiti problem.
Hvala, poslao sam im mail pa cemo da vidimo. Malo je bizarna situacija, kako mozes da dobijes sms za jednu stvar a za drugu ne?
A isti servis je u pitanju..

Imam na Trezoru neki BTC jos od pre nekoliko godina. Na dve adrese. Obe pocinju na 3.
Hteo bih da prebacim kripto na moj nalog na Cex-u.
Nisam upucen da li su ove adrese validne, jer mislim da se u medjuvremenu nesto po tom pitanju menjalo.
U stvari, potreban mi je savet kako da prebacim BTC na Cex a da ne zabrljam nesto.
Izvinite ako je glupo pitanje i hvala za pomoc.

Imam na Trezoru neki BTC jos od pre nekoliko godina. Na dve adrese. Obe pocinju na 3.
Hteo bih da prebacim kripto na moj nalog na Cex-u.
Nisam upucen da li su ove adrese validne, jer mislim da se u medjuvremenu nesto po tom pitanju menjalo.
U stvari, potreban mi je savet kako da prebacim BTC na Cex a da ne zabrljam nesto.
Izvinite ako je glupo pitanje i hvala za pomoc.

To ti je SegWit format i sticice ti na cexio normalno, jedino sto cexio ne podrzava je bech32 format ( kada adresa pocinje sa bc1 ). I meni deposit adresa na cexio pocinje sa 3... tako da nemas brige.

SegWit is the most common BTC address format that almost all businesses and wallets support. It starts with the number 3 and contains 26 to 36 characters.

Please note that CEX.IO does not support bech32 address format (addresses starting with ‘bc1’) for BTC deposit.

Da li je neko u skorije vreme radio depozit na Cex sa MC iz Mobi Banke? Znam da je povlačenje na mastercard blokirano vec neko vreme, ali me interesuje da li funkcionise deposit?

U slucaju da ne radi, da li preporucujete da se deposit radi preko Advcash-a?

Imam jos odavno verifikovan enhanced nalog na Cexu, dugo nisam u prici, odlucio sam da kupim LTC, pa gledam sta je najbolja i najpovoljnija opcija.

Hvala unapred.

Jel vam radi withdrawal na Cex-u? Već više 12 sati dobijam ovu grešku: "System temporary unavailable. Please try again later"

Registrovacu se na ecd, bas da probam neku sicu da skinem, da vidim cisto kako to sve ide, ako nekad bide zatrebalo, posto vidim da na cexu je pitanje sta moze i u kojoj banci, dosta ljudi ima problema.
Medjutim sad citam da mora licno da se ispotpisuju neke saglasnosti, a kod mene nema njihovo predstavnistvo, to je malo glupo. Jedino da skoknem sutra do Jagodine.

Mala dopuna, mislio sam na kripto withdrawal, konkretno prebacivanje BNB-a na drugu menjačnicu.

@darkoj89 možeš i PostExpressom sve to da razmeniš sa njima, da se ne cimaš do drugog grada...

Do sada sam nekoliko puta povlačio preko ECD-a, nikad problema nije bilo ;)

Mislim da je bolje, da ne kažem jednostavnije i elegantnije rešenje od ostalih načina... Ako zanemarimo da su možda koji % skuplji od drugih kombinacija, ali kada ti treba odmah keš, to je to. Porez nas svakako čeka iza ćoška :D

Jel mogu na cex-u da povucem novac sa VISA karticu koja nije identicna sa ime cex naloga ?

Jel mogu na cex-u da povucem novac sa VISA karticu koja nije identicna sa ime cex naloga ?
Kontaktirao sam support pre nekoliko meseci sa istim pitanjem i odgor je bio da kartica na koju povlačim novac mora da je na isto ime kao i vlasnik cex naloga.

Jel koristi neko Gate.io.....ne mogu nikako preko mobilne aplikacije da se ulogujem iako mi je validan username i password...

imam nekih 89 rippleova (XRP) i hteo bi da se otarasim toga, tojest da prodam, savetovase me da idem preko binance, ali nista tu meni nije jasno.... zvao i ECD da pitam, kaze, moze kod njih, ali minimum u vrednosti od 100000dinara da bude prodaja....
ima neko neki pametan savet kako da to sto brze prodam?
hvala

Pa ides na Binance i samo prodas za drugu valutu ili USDT.

A sto ECD uslovljava...smesni su.

Pa ides na Binance i samo prodas za drugu valutu ili USDT.

A sto ECD uslovljava...smesni su.
malo mi je nejasno kako sa coinpaymentsa da prebacim to na binance, na coinpaymentsu se spominje i novi i stari nacin brooja novcanika, i neki TAG,a na binance neki MEMO....

Kontaktirao sam support pre nekoliko meseci sa istim pitanjem i odgor je bio da kartica na koju povlačim novac mora da je na isto ime kao i vlasnik cex naloga.

Cudno, jedino ako nisu nesto novo uveli, mada svakako moze da se pokusa da se doda druga kartica. Brat i ja smo godinama imali 1 cexio nalog sa 2 mastercard kartice.

Samo da podelim svoje iskustvo sa BCH. Ne znam sta se desilo, ali umesto nekoliko sati, koliko je ranije trajao transfer, sada je sve gotovo za 1 min. İsto kao da saljem XRP, XLM, LTC, DASH, ZEC. Osim toga fee je 0 za BCH. Mozda nekom znaci.

Cudno, jedino ako nisu nesto novo uveli, mada svakako moze da se pokusa da se doda druga kartica. Brat i ja smo godinama imali 1 cexio nalog sa 2 mastercard kartice.
Ja sam samo preneo šta je meni support rekao jer sam ih isto pitao dal mogu da dodam bratovu karticu na moj nalog i dobio odgovor koji sam podelio ovde.
Ja sam samo preneo šta je meni support rekao jer sam ih isto pitao dal mogu da dodam bratovu karticu na moj nalog i dobio odgovor koji sam podelio ovde.
Evo da prikačim i screenshot odgovora:

Pa moze da pokusa ali moze da popije ban samo takav.

Ti i tvoj burazer ste jako rizikovali, ali mozes uvek da ocekujes da ti zakljucaju nalog. Verovatno nemate verifikovani nalog + dodavanje kartica ide po nekom automatizmu ali kontam u slucaju nekog problema po prijavi, skontali bi da je kartica tudja. Ili pri provlacenju vecih para.

Na vecini menjacnica i raznoraznih online servisa i prodavnica idu iskljucivo kartice vlasnika naloga, mislim na verifikovane naloge sto je i logicno.
Jer tipa nadjes neciju karticu provuces je dok taj neko prijavi kradju ti si skinuo sredstva. A onda banka potrazuje sredstva nazad i upozorava menjancicu da je kartica ukradena bla bla. Nece da de bakcu sa tim situacijama.

Ja na ali expresu recimo nisam mogao da provucem zenine kartice a moje prolaze.

Mislim ono lepo pise da NE MOGU tudje kartice. Mislim na cex a znam da je i na bunasu isto.

Ako sam dobro razumeo na Binance-u je moguce prebacivanje USDa sa nasih Visa kartica ili i Master?

Kakve su ove decentralizovane menjacnice sa DEPOSIT i WITHDRAWL po pitanju restrikcija bankovnih kartica za Srbiju, Kosovo i region ? Na primer PANCAKESWAP, UNISWAP i jos neke decentralizovane. Ima li neko iskustva ? Hvala vam sto delite iskustva i pomazete !

Kakve su ove decentralizovane menjacnice sa DEPOSIT i WITHDRAWL po pitanju restrikcija bankovnih kartica za Srbiju, Kosovo i region ? Na primer PANCAKESWAP, UNISWAP i jos neke decentralizovane. Ima li neko iskustva ? Hvala vam sto delite iskustva i pomazete !
odakle ti ideja da možeš na njima menjati za kaš?
one ti služe samo za swap-ovanj ( menjanje ) iz tokena u token, i nema nikakvih restrikcija.
Treba ti samo metamask :)

Vrh Dno