Ja prodao sve što sam dobio na 3.69, pa neka ide gde god sadOvo sam uspeo da odradim, ne znam ni sam kako jer nisam ni video da je cena bila 2.6 nego 3.5 priliko kupovine. Iako piše da je 24 sekunde razlika, mislim da je sve trajalo 3 sekunde max
Pogledajte prilog 319936
Si zajmio?Imam ga nešto malo, a mogu da zajmim na dan mnogo više. 🙂
Koliko znam na moju mobi karticu ne mogu da povucem pare sa cex-aCredit Agricole je za pohvalu, niti jedan problem, čak ne naplaćuju održavanje deviznog računa. Problem jedino što ih od marta preuzima zli RajfajzeR. Ne znam ni ja sad de bih odatle kad dođe vreme.
Mobi banka je skroz OK i sve je radilo super, ali dobijaš samo master card kod njih. Mana master card-a je što trenutno ne radi sa crypto menjačnicama (kažu da će rešiti taj problem samo se ne zna kad). Znači koliko znam ni jedna menjačnica trenutno ne isplaćuje na master card.Ljudi jel moze preporuka u kojoj banci otvoriti racun prvenstveno za uplate/isplate sa popularnih menjacnica kao sto su binance, cex... Jel ima neko iskustva sa mobi bankom? Kakvi su oni sto se tice kriptovaluta?
Na master card ni jedna menjačnica ne isplaćuje.Koliko znam na moju mobi karticu ne mogu da povucem pare sa cex-a
Da,morao sam prvo u pretrazi kucati,hvala.Kako nema Tether na Trust Wallet. Gornji desni ugao pretraga tokena kucaš usdt imaš da biraš erc20, trc20, bep20...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari