Šta je novo?

Menjačnice

Auuuu sta cemo sa parama :D
To be deducted
0.0101 BNB
Your final allocation
73.0956 BETA

Ovo sam uspeo da odradim, ne znam ni sam kako jer nisam ni video da je cena bila 2.6 nego 3.5 priliko kupovine. Iako piše da je 24 sekunde razlika, mislim da je sve trajalo 3 sekunde max

Hvataj.PNG

Ovo sam uspeo da odradim, ne znam ni sam kako jer nisam ni video da je cena bila 2.6 nego 3.5 priliko kupovine. Iako piše da je 24 sekunde razlika, mislim da je sve trajalo 3 sekunde max

Pogledajte prilog 319936
Ja prodao sve što sam dobio na 3.69, pa neka ide gde god sad :)
I ovaj put manje nego pto sam računao, ali o5 sam prezadovoljan :)
Imam ga nešto malo, a mogu da zajmim na dan mnogo više. 🙂
Si zajmio?
da znam da li može sa sledeći put kad bude, da se pojačam :D

Ma ne prodajm ih 73 komada nek stoje. I onako nisu bili u planu .
Kad budu stigli ko BNB mozda :D

Ljudi jel moze preporuka u kojoj banci otvoriti racun prvenstveno za uplate/isplate sa popularnih menjacnica kao sto su binance, cex... Jel ima neko iskustva sa mobi bankom? Kakvi su oni sto se tice kriptovaluta?

Credit Agricole je za pohvalu, niti jedan problem, čak ne naplaćuju održavanje deviznog računa. Problem jedino što ih od marta preuzima zli RajfajzeR. Ne znam ni ja sad de bih odatle kad dođe vreme.

Ljudi jel moze preporuka u kojoj banci otvoriti racun prvenstveno za uplate/isplate sa popularnih menjacnica kao sto su binance, cex... Jel ima neko iskustva sa mobi bankom? Kakvi su oni sto se tice kriptovaluta?
Mobi banka je skroz OK i sve je radilo super, ali dobijaš samo master card kod njih. Mana master card-a je što trenutno ne radi sa crypto menjačnicama (kažu da će rešiti taj problem samo se ne zna kad). Znači koliko znam ni jedna menjačnica trenutno ne isplaćuje na master card.

Koliko znam na moju mobi karticu ne mogu da povucem pare sa cex-a
Na master card ni jedna menjačnica ne isplaćuje.

Za povlačenje para trenutno su opcije Benchmark banka, Tim 2 i ECD

Mene je šalteruša u banci ubeđivala pre nekih metar dana da se lova može povući i iz stranih menjačnica, Visa je u pitanju. Da ne sviraju fajront uskoro proverio bi to s nekim sitnišem, ovako mi ne pada na pamet.

Ja ni preko CEX-a sa mobi bakom ne mogu da kupim kripto, medjtim uspeo sam na KuCoin da kupim USDT, cisto ako neko zeli ima tu mogucnost, jer na KuCoin imate prilicno veliki zbor kripto valuta za kupovinu, mozda i najveci od svih menjacnica.

Priliiom ulaska na Binance aplikaciju na telefonu dobijam ovu poruku, a na Play store na update nemam nista za nju. Jel ovo ok?
Kontam ako je vec izasao update za aplikaciju onda treba da je vidljiv i na Play store...

Prilozi

• Screenshot_20211011-154906_Binance.jpg
    Screenshot_20211011-154906_Binance.jpg
    117.5 KB · Pregleda: 55
Isto i kod mene

Što na Binance ne može da se uplati depozit preko mastercard a moglo je pre mesec dana

Nov sam u kripto svetu i trebam da primim jednu uplatu u usdt,probao sa trust nema nigde usdt opcije,probao sa exodus otvorio wallet ali pise da je na eth mrezi i izgleda debeli gas fee,treba preporuka na koji najbolji nacin da primam i saljem usdt :)

UsdT na Tron mreži ti je najbolja opcija. Treba ti malo Trona za naknade i da aktiviraš USDT adrese koje ces koristiti. Skoro svaki wallet bi trebalo da ima opciju. Ja bih koristio Trust wallet od tih android wallet-a.

Kako nema Tether na Trust Wallet. Gornji desni ugao pretraga tokena kucaš usdt imaš da biraš erc20, trc20, bep20...

Mozes u exodusu da primis preko trc tj tron mreze usdt al moras da imas par trx da bi platio fee. Baci mi na private trx adresu da ti posaljem par trxa da imas za fee

A na primer ja kada sa Binance prebacujem USDT preko tron mreze onda mi ne treba trx vec mi uvek naplate fee 1 usdt. U cemu je razlika? Zasto mi ne treba trx za fee?

Razlika je što centralizovane menjačnice gledaju da ti olakšaju kad već prebacuješ USDT....

.... i u procesu uzmu koji cent.

U pozadini i one plaćaju fee u TRX, samo manji od tvog u USDT.

Poslednja izmena:
Остао ми је заглављен one на hitBTC-у, неких 100 долара кошта извлачење (482 комада ако се не варам). Моја грешка што нисам проверавао то када сам куповао.
Пребацио бих то или на metamask, 1wallet касније, или blits ради стејковања, шта мислите који је најлакши начин?
Неки план ми је да тај one претворим у eos нпр, најјефтиније је повлачење, па да пребацим на binance, па тамо вратим у one, и онда на новчаник. Да ли је то најједноставније или има нешто још краће?

Vidim pisao im neko na redditu bas to, evo odgovora:

Hello. HitBTC withdrawal fees are flat. The rates do not depend on the withdrawal amount, so the fee amount won’t change even if you withdraw a large sum. This system offers our traders significant savings on withdrawal costs. Please note that our trading fees are among the lowest on the market.

Да да знам то, срамни су. Посебно ова последња реченица.
Сад видим да су данас опет затворили повлачење, какви шакали су то

banana država, dok se slovenija pozicionira kao blockchain zemlja, mi zabranjujemo rad menjačnicama i i dalje smo u 20om veku

Imam nešto bnba pa gledam ovaj lazio token na binanceu. Kada kliknem na banner da vidim koliko bnba imam nakon prvog snapshota (noćas) stoji calculating i tako unedogled.
Ima li još ko taj problem?

Nazad
Vrh Dno