Šta je novo?

Menjačnice

^
Vec sam jednom napisao...za BCH nemas fee, znaci 0, a brzina ista kao i LTC. Licno probao.
Ja koristim uglavnom Bitfinex i tu je fee za BCH 0. Pogledao sam sad Bitstamp, koji povremeno koristim, i tu ima fee za BCH. Valjda zavisi od menjacnice do menjacnice. Jednostavno pogledajte pre slanja.

Inace na Bitfinex-u je fee 0 i za ATOM, DOT, XLM, NEO, ALGO, AVAX i jos neke.

Poslednja izmena:
Zdravo. Trebao bih da prebacim neku količinu SAND-a sa svog računa na drugi racun koji je isto na Binance-u. Nasao sam negde primer da prenos nista nekosta ali su koristili kao primer njihov coin. Da li je besplatan prenos i za SAND i ako je na ETH mrezi ? Hvala !
Prenos koina između dva binance računa je besplatan.Klikni na 'Use Internal transfer'.Na ovom linku je uputstvo:

Jel koristi neko bittrex? Citam nekog zezaju, blokirali mu nalog sa 5m.

Imam nesto sitno pa reko da prebacim na neku drugu menjacnicu, al mi ne salje mail za verifikaciju da bih mogao da se prijavim. Probacu kasnije, al izgleda da je ovo jedna od menjacnica za izbegavanje. Mislio sam da su ok, jos su i dolar uveli.

Jel koristi neko bittrex? Citam nekog zezaju, blokirali mu nalog sa 5m.

Imam nesto sitno pa reko da prebacim na neku drugu menjacnicu, al mi ne salje mail za verifikaciju da bih mogao da se prijavim. Probacu kasnije, al izgleda da je ovo jedna od menjacnica za izbegavanje. Mislio sam da su ok, jos su i dolar uveli.

Probao i ja da se logujem , ne salju mail , sreca u nesreci je da i ja imam neku sicu tamo , cak se i ne secam koliko i sta ...

• Like
Reagovanja: MPM
Videcemo da li je nesto privremeno ili su odlucili da dignu lovu i zapale kao mtgox. Koliko vidim po redditu i telegramu mirise mi da je ovo drugo. Sreca u nesreci sto mi je manji deo tamo i da nisam vise prebacivao, ali opet mi je zao da mi propadne na takav nacin, da pokradu.

ja sam imao takav problem sa bittrexom (čitajući tada po redditu, kao i mnogi drugi)
verifikovan sam bio još davno, sve bilo okej i onda nakon jedne transakcije mi je nalog bio zaključan, tj unverified, a klikom na opciju verify se nije ništa dešavalo, a nisi mogao ništa na sajtu da uradiš, tj da raspolažeš svojom kripto imovinom

support nije odgovarao mesec dana (stizali su newsletteri da su u gužvi i da support jedva stiže)

uspeo sam tako što sam ih smarao i mention-ovao na twitteru kad god su nešto postovali, javili su mi se na private da im pošaljem support ticket number, rešili su za 5 min
uradio ponovo verifikaciju, radi sve od tada bez ikakvih problema
navodno je problem što su istekli dokumenti sa kojima sam ranije bio verifikovan

• Like
A da li si sada probao da se ulogujes jer ni ja nisam uspeo da se ulogujem.
edit: proradilo

Poslednja izmena:
Zendesk.com je suport za bittrex za evropu morate napraviti logovanje posebno i obratite se njima za problem

• Like
Poslednja izmena:
Takođe koristim 2fa za logovanje , radi bez problema.
Dešava se ponekad da potraži e-mail verifikaciju, ali to se uglavnom dešava kada resetujem ruter pa dobije drugu public ip adresu.

Withdraw radi, upravo sam poslao nešto LTC-a

Meni poceo da stize mail, ali sa zakasnjenjem pa kaze neuspesna verifikacija. Proradice onda, nego sta mislite, dal da prebacim sve odatle na neku drugu menjacnicu? Imam bitstamp, cex i binance. Za cex se oduvek pricalo da su klimavi, binance radi samo sa usdt, a ne bih pa opet ni sve na bitstamp, tamo mi ionako vise od pola sredstava.

Da, posle 30 dana ako se ne logujes traze opet tu potvrdu. Ja se nisam logovao mesecima. Vidim imaju mobilnu aplikaciju za bittrex global, al nije dostupna za Srbiju. Sto li to kad dozvoljavaju verifikaciju kod nas.

Meni poceo da stize mail, ali sa zakasnjenjem pa kaze neuspesna verifikacija. Proradice onda, nego sta mislite, dal da prebacim sve odatle na neku drugu menjacnicu? Imam bitstamp, cex i binance. Za cex se oduvek pricalo da su klimavi, binance radi samo sa usdt, a ne bih pa opet ni sve na bitstamp, tamo mi ionako vise od pola sredstava.
Sta znaci ovo za Cex da su klimavi?

Zdravo svima, imam jedno glupo pitanje. Naime, skoro sam napravio nalog na Kucoin menjacnici, jer ima dosta veliki izbor altova, ali pri registraciji sam provalio da nema Srbije na spisku zemalja iz koje moze da se trguje. Moje pitanje je, ako prebacim sredstva ( neki koin ) na primer sa Cexa na Kucoin, da li cu moci da kasnije povucem sredstva sa Kucoina na naprimer opet Cex ?

Zdravo svima, imam jedno glupo pitanje. Naime, skoro sam napravio nalog na Kucoin menjacnici, jer ima dosta veliki izbor altova, ali pri registraciji sam provalio da nema srbije na spisku zemalja iz koje moze da se trguje. Moje pitanje je, ako prebacim sredstva ( neki koin ) na primer sa Cexa na Kucoin, da li cu moci da kasnije povucem sredstva sa Kucoina na naprimer opet Cex ?

Naravno. Samo sto ces morati da konvertujes to u nesto sto cex podrzava.

Koristim KuCoin, pritom sam odradio i KYC. Withdraw/deposit rade bez problema.

Koristim KuCoin, pritom sam odradio i KYC. Withdraw/deposit rade bez problema.
Naravno. Samo sto ces morati da konvertujes to u nesto sto cex podrzava.
Hvala na brzom odgovoru. Dakle ipak moze da se odradi "withdraw", super. 🥳 Do sad sam trgovao samo na Binance_u, ali me je smorio mali izbor alt_ova.

Jos jedno gupo pitanje. Koji coin kupiti na Cexu a da te ne oderu pri transferu na Kucoin ili neku drugu menjacnicu ? Do sad sam koristio XLM za transfer na Binance, ali sam pomislio da mozda postoji neka jos bolja sema.

Poslednja izmena:
Hvala na brzom odgovoru. Dakle ipak moze da se odradi "withdraw", super. 🥳 Do sad sam trgovao samo na Binance_u, ali me je smorio mali izbor alt_ova.
Jos jedno gupo pitanje.

Pretpostavljam da ces tamo zeljeni altcoin da kupujes sa USDT-om, tako da je najbolje da prebacis USDT na TRC-20 mrezi da ne bi radio duple konverzije a i transver je 1$.

Proradice onda, nego sta mislite, dal da prebacim sve odatle na neku drugu menjacnicu? Imam bitstamp, cex i binance.
Pa sta znam, to ti je rizik sa svakom menjacnicom 😀
Ja licno koristim bittrex bas bas dugo i nisam imao nekih problema do sada sa njima a i mislim, jedino što ja malo jači fee, ali dobro... i da su jedina od starijih menjacnica koja nije hakovana do sad ( a to naravno ne znaci da nece nekad ).

Ako se vec brineš, a trejdujes svakodnevno, onda ti je najbolje da raspodelis na recimo 5-6-10 menjacnica po deo / Tako ja radim.

Da li je tako sigurno 100% - nije naravno, ali ako haknu jednu, manje će boleti. Aao haknu sve, *** - ni prvi ni poslednji gubitak :)

Ako ne trejdujes, onda povuci sve na ledger ili neki drugi hw i miran si, pa šalji samo kad menjaš.

Poslednja izmena:
  • Like
Tako sam i uradio, raspodelio na 4 menjacnice, a najmanje na bittrexu. Delovalo mi da su pukli pa smo juce digli uzbunu 😁 Sada mi proradilo, u toku noci mi stiglo jedno 10 mejlova za potvrdu, da nadoknade haha

Mogu da zamislim kako su se osecali likovi sto su sve ili veliki deo izgubili kada je pukao mtgox.

Ne može da se uradi depozit sa karticama iz SRB ali može da se izvrši Buy with Eur transakcija putem visa ili master kartice. Tako kupiš npr USDT i dalje trguješ

Prilozi

• Screenshot_20211029-092326_Binance.jpg
    Screenshot_20211029-092326_Binance.jpg
    29.4 KB · Pregleda: 27
kako prebaciti sredstva sa Binance menjačnice na Trust Wallet na najjeftiniji mogući način koristeći ERC-20 mrežu?
Planiram neku kupovinu na Uniswap, pa bi to da rešim najbezbolnije 😁

kako prebaciti sredstva sa Binance menjačnice na Trust Wallet na najjeftiniji mogući način koristeći ERC-20 mrežu?
sačekaj malo da se eth primiri, pa će biti manji fee. Sad je prilično visok zadnjih nekoliko dana. Ja sam pre neko veće uspeo da pošaljem za oko 20ak $, sad ne znam koliko je.
A što na trust wallet? Što ne na metamask, pa onda direktno na uniswap kupiš šta hoćeš? Nije tako najpovoljnije?

Nazad
Vrh Dno