Šta je novo?

Menjačnice

Upravo sam na Binance kupio crypto direktno sa MasterCard-om, probao sam jer mi je bilo sumnjivo da mi se ne pojavljuje poruka da ta platna opcija nije podrzana kao pre sto mi je prikazivalo. Korak po korak i proslo sve u milisekundi. Na 15 eur fee je ispao 0.31 sto mu dodje 2%. Ako neko moze neka proveri, mogu i screen da okacim ako neko ne veruje. Pozdrav

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 75
Kao što sam već pisao:
Ne može da se uradi depozit sa karticama iz SRB ali može da se izvrši Buy with Eur transakcija putem visa ili master kartice. Tako kupiš npr USDT i dalje trguješ

Upravo sam na Binance kupio crypto direktno sa MasterCard-om, probao sam jer mi je bilo sumnjivo da mi se ne pojavljuje poruka da ta platna opcija nije podrzana kao pre sto mi je prikazivalo. Korak po korak i proslo sve u milisekundi. Na 15 eur fee je ispao 0.31 sto mu dodje 2%. Ako neko moze neka proveri, mogu i screen da okacim ako neko ne veruje. Pozdrav

Nije samo 2%, uzimaju jos toliko (kroz kurs) iz fiata u crypto

Kad kupiš BUSD bude samo ta 2%. Dalje kupuješ šta hoćeš na spotu, ionako nema provizije za BUSD na Binance.

Zna li neko do kad ce trajati master problem.PNG

problem prebacivanja sa CEX-a na Master card?

vec dugo traje ali radi povlacenje na VISA, tako da jedino tako ili F2F :)

Koja je trenutno najbolja opcija za prebacivanje sredstava sa Cex-a na Binance? Cex koristim godinama ali mi nedostaje stop lose opcija, pa bih prebacio deo sredstava za igranje.

Koja je trenutno najbolja opcija za prebacivanje sredstava sa Cex-a na Binance? Cex koristim godinama ali mi nedostaje stop lose opcija, pa bih prebacio deo sredstava za igranje.
Ja uvek i ka svim menjačnicama koristim LTC.
Nema da omane.

Može li neko da mi opiše kako da kupim Graph GRT pomoću BTC-a koje imam na Trust Wallet-u.
Jel treba prvo da BTC prebacim na neku menjačnicu pa tamo da kupim GRT koristeći BTC ili kako već bi to išlo?
I koja bi bila najisplativija vatijanta. Ovo pitam čisto da shvatim kako te stvari funkcionišu. Nov sam u ovom svetu pa nikako da skapiram šta se tu dešava

Može li neko da mi opiše kako da kupim Graph GRT pomoću BTC-a koje imam na Trust Wallet-u.
Jel treba prvo da BTC prebacim na neku menjačnicu pa tamo da kupim GRT koristeći BTC ili kako već bi to išlo?
I koja bi bila najisplativija vatijanta. Ovo pitam čisto da shvatim kako te stvari funkcionišu. Nov sam u ovom svetu pa nikako da skapiram šta se tu dešava
Prebaciš kolicinu Btc za koju hoces da kupis GRT, recimo na svoj wallet na Binance menjacnici, ili nekoj drugoj koja ima Grt i potom za taj Btc kupiš GRT.

Na mom trast wallet-u kada koću da dodam novi token nudi mi tri vrste USDT tokena USDT TRC20 , USDT BEP20 i USDT ERC20.
Zanima me kakva je razlika, jel to svaka mreža ima svoj USDT token. Da li kada kupujem USDT moram da vodim računa na koju mrežu će taj token ići.
Jer na etereum mreži cene fijeva za transakcije su ogromne. Kupio bih nešto UST-a pa nebih da mi sredstva ostanu zarobljena na etereum mreži ili da mi izađe skupo ako prebacujem na drugu mrežu.

Vozdra ljudi. Nisam se dugo zezao sa kriptom pa sam ispao iz stosa. Jel zna neko sa koje menjacnice mogu da se skidaju pare u eu? Do sada sam koistio bitstamp, ali vidim da sad brljavi i vise mi nije siguran, jos se sa njima natezem oko neke isplate pa bih hteo da je menjam.

Na mom trast wallet-u kada koću da dodam novi token nudi mi tri vrste USDT tokena USDT TRC20 , USDT BEP20 i USDT ERC20.
Zanima me kakva je razlika, jel to svaka mreža ima svoj USDT token. Da li kada kupujem USDT moram da vodim računa na koju mrežu će taj token ići.
Jer na etereum mreži cene fijeva za transakcije su ogromne. Kupio bih nešto UST-a pa nebih da mi sredstva ostanu zarobljena na etereum mreži ili da mi izađe skupo ako prebacujem na drugu mrežu.
Mora da se vodi računa na koju će mrežu ići, na ERC20 su transakcije skupe, dok je na TRC20 svaka transakcija samo 1 dolar

Pozdrav! Potrebna mi je malo detaljnija informacija ukoliko je neko u prilici da mi pojasni kako bih mogao da prebacim sredstva sa Kriptomata na Binance? Na Binance nisam mogao uplatiti karticom pa to uradih na Kriptomatu, dosta je pregledan i jednostavan za upotrebu ali ne mozes da zadas granicne vrijednosti prilikom kupovine i prodaje niti da izvrsis isplati na karticu. Hvala :)

Pozdrav,

Da li neko koristi Binance Smart Chain wallet? Skinuo sam ekstenziju na chrom-u, i normalno usao u wallet. Nasao bnb adresu za deponovanje, odradio deponovanje ali sada kada pokusavam uci, nonstop mi puca chrom izbacuje da je crash i ne mogu nikako uci u wallet. Skinuo sam novu verziju chroma, nista se nije promenilo.

Nazad
Vrh Dno