Šta je novo?

Menjačnice

Ja depozitovao malopre na cex 200e, sa inteza internet viza kartica
cex mi uzeo 6.17e
a inteza mi skinula 220.57 e ??
to mu dodje 7 posto , jel moguce da tolka provizija na isplate, il je to neka sigurnosna rezerva il sta vec pa ce mi povrate deo ?

hvala

Vratiće ti taj novac na karticu posle 3-4 dana.... To je sigurnost zbog varijacije kursa.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pa napisao sam, ne mogu da uradim withdraw ničega. Probao sam sa nekoliko coina, i ništa se ne dešava, niti dobijam bilo kakvu info poruku.

Poslato sa S10 Lite

Meni su deaktivirali nalog jer nisam dostavio podatke o izvoru prihoda. Pisao na support i cekam. Inace nije bilo rekacije dok im nisam pisao na tviteru.
A na racunu malo vise od 25k $. Uzas..
Nalog kristim od 2014 i ovo je prvi put da imam neki problem.Account disable.jpgHoldings.jpg

Poslednja izmena:
Auu, to nije bas prijatno, sta si konkretno trebao da im dostavis? Mislim da sam imao neki upitnik pre par nedelja, kliknuo sam da imam prihode samo od plate i to je bilo to.

Pa isti upitnik za koji sam mislio da je spam, pa ga ignorisao.
Sad su mi trazili da dokazam odakle mi kripto...

ju4e sam popunio upitnik i pustili me

Koliko si bio u disable statusu i da li si imao neki veći iznos na menjačnici?

predzadnji put kada sam se logovo , bilo je pre jedno dve nedelje i nije bilo nikakvih obavestenja , znaci standardno usao. juce , cim sam se ulogovao izasao mi upitnik.
ppopunio i pustio me ..mada je bilo opscija da preskocim .. e sad mislim da sam lose popunio. naveo sam da su sredstva od mining ... (ono u principu jeste , a ima i od trgovine , sto se opet moze videti kod njih imaju dugogodisnju statistiku al ....)

u skorijoj buducnosti ocekujem da i ja imam probleme , logicno , jedan od pokazatelja da ce kripto ove godine ici gore je i to da ce berze , poceti da blokiraju i naloge i sredstva... :(

imao sam 0 (nula) sredstva :) ne racunam ono sto daju ,one bodove sto se dobijaju u toku trgovine.

e sad ubacio sam nesto dgb , odlucio sam bio da malo "trgujem" ,da se igram.

nisam pesimista ali ..ali ...

Da li je ovo tačno za AdvCash:
1. Ako ste registrovani iz Srbije ne možete deponovati novac sa karticom strane banke(Payoneer)?
2. SEPA transfer nije dozvoljen za državljane Srbije?

Kako najjeftinije preneti BTC ili ETH između dve menjačnice?
Pošto bi želeo da kupim nešto malo DOGE, ADA i DOT.

Hvala.
BTC withdrawal fee using BitGo Instant 0.1%, kako je moguće izkoristiti ovu pogodnost?

Nisam povlacio nista sa Cexa od 2018g. U ned 7.2 sam povukao 17e skoro 6 evra mi je provizija(cisto da vidim da li sve sljaka ok) i nikako da mi stignu tih 10 evra na moju visa kreditnu karticu.Tek posle par dana trebaju da mi stignu pare, da li je ovo normalan period cekacnja?Posto pise da je witraw uspenso uradjen.

Ja depozitovao malopre na cex 200e, sa inteza internet viza kartica
cex mi uzeo 6.17e
a inteza mi skinula 220.57 e ??
to mu dodje 7 posto , jel moguce da tolka provizija na isplate, il je to neka sigurnosna rezerva il sta vec pa ce mi povrate deo ?

hvala
Imam 300 $ u kriptu, prodao bih bez provizije sa Poloniex-a . kontakt na PP.

Ja malopre kupio na xCalibra BTCine, i prebacio na binance. Posle jedno sat mi pise sada na xCalibri da je status completed.
Ali nemam i dalje nista na binance walletu
Jel treba da krenem da panicim?

nasao sam na blokchain exploreru transakciju na osnovu moje binance btc adrese , ali to nije ta kolicina btca ?
jel zna neko o cemu se radi
p.s. ok ovaj prvi red na trecoj slici jeste moj iznos, a ovaj drugi je pretpostavljam iznos koji menjacnica vraca sama sebi, ili sta vec,., mozda treba on da se confirmuje takodje

Prilozi

• explorer1.JPG
    explorer1.JPG
    42.2 KB · Pregleda: 41
  • explorer2.JPG
    explorer2.JPG
    61.9 KB · Pregleda: 26
  • explorer3.JPG
    explorer3.JPG
    90.1 KB · Pregleda: 28
  • xcalibra.JPG
    xcalibra.JPG
    34.2 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
predzadnji put kada sam se logovo , bilo je pre jedno dve nedelje i nije bilo nikakvih obavestenja , znaci standardno usao. juce , cim sam se ulogovao izasao mi upitnik.
ppopunio i pustio me ..mada je bilo opscija da preskocim .. e sad mislim da sam lose popunio. naveo sam da su sredstva od mining ... (ono u principu jeste , a ima i od trgovine , sto se opet moze videti kod njih imaju dugogodisnju statistiku al ....)

u skorijoj buducnosti ocekujem da i ja imam probleme , logicno , jedan od pokazatelja da ce kripto ove godine ici gore je i to da ce berze , poceti da blokiraju i naloge i sredstva... :(

imao sam 0 (nula) sredstva :) ne racunam ono sto daju ,one bodove sto se dobijaju u toku trgovine.

e sad ubacio sam nesto dgb , odlucio sam bio da malo "trgujem" ,da se igram.

nisam pesimista ali ..ali ...
I daje sam blokiran. Vidim na forumima da su neki računi sa više od 0.5btc-a po nekom osnovu blokirani. Deluje kao da nisu baš solventni...
Inače im je support očajan.
Povedite računa ako imate neka sredsva kod njih.

@griswold

Pa sta ti pise na deposit na Binance? Jel ima neke konfirmacije ili nema nista?
wallet-fiat and spot-deposit-crypto
tu mi stoji total balance 0
a desno gde je adresa za primanje inace imam vise opcija: btc, bep2, bep20, erc20, btc(segwit)
to kad sam prebacivao nisam dirao ostavio sam na default da bude BTC tip adrese

pretpostavaljam da mora u potpunosti i ovaj drugi deo transakcije da se izvrsi,
jer koliko sam skoro gledao kako to funkcionise kad saljes nekom btc, posaljes mu trazeni iznos, a sebi opet vratis kusur inace ode majnerima.
pa pretpostavljam da taj deo mora da se isto konfirmuje na blokchainu,.sad dal sam u pravu videcu..

nasao sam na blokchain exploreru transakciju na osnovu moje binance btc adrese , ali to nije ta kolicina btca ?
jel zna neko o cemu se radi
p.s. ok ovaj prvi red na trecoj slici jeste moj iznos, a ovaj drugi je pretpostavljam iznos koji menjacnica vraca sama sebi, ili sta vec,., mozda treba on da se confirmuje takodje
Mora da prođe 1 confirm-acija da bi ti sredstva bila na raspolaganju na binance.
E sad, to može da bude nekad za par minuta, a nekad i nekoliko sati, u zavisnosti od opterećenja mreže / visine fee.

Inače. za tako male iznose ti se trenutno nikako ne isplati slati btc, več gledaj da kupiš npr ltc, pa će ti fee za slanje biti par centi

Mora da prođe 1 confirm-acija da bi ti sredstva bila na raspolaganju na binance.
E sad, to može da bude nekad za par minuta, a nekad i nekoliko sati, u zavisnosti od opterećenja mreže / visine fee.

Inače. za tako male iznose ti se trenutno nikako ne isplati slati btc, več gledaj da kupiš npr ltc, pa će ti fee za slanje biti par centi
ok sad znam bar ,,
pa treba mi btc da bih uzeo neke koine na binance..a tamo vidim da nema trejd BTC/LTC...
doduse mogao sam mozda tamo da kupim BTC sa dolarima i advcache, al nisam gledao jel isplativije..

Ljudi kupio sam malopre NEO na CEXu i stigao mi je mail sa podacima koliko sam kupio ali u walletu na cexu mi je balance za neo i dalje 0 dok se euro balance povecao za taj iznos kojim sam zeleo da kupim. Jel to nesto sto se desava inace posto se meni desilo po prvi put pa sam malo zbunjen :)

Ljudi kupio sam malopre NEO na CEXu i stigao mi je mail sa podacima koliko sam kupio ali u walletu na cexu mi je balance za neo i dalje 0 dok se euro balance povecao za taj iznos kojim sam zeleo da kupim. Jel to nesto sto se desava inace posto se meni desilo po prvi put pa sam malo zbunjen :)
Претпостављам да се у међувремену десила промена цене и да је он онда прихватио улог у еврима које ћеш сад искористити и купити НЕО.
Десило се мени пре који дан, само ми је оставио доларе, али пре тога ми је изашло да се куповина, чини ми се кардана, није могла извршити дошло је до промене цене итд.

Vrh Dno