[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sta te briga, reci da si transgender :d
Tapatalk
Tapatalk
Do god budeš uplaćivao neće ih ni zanimati. Primetiće oni kad budeš hteo da radiš povlačenje novca.
Sta je aml/kyc?
Za iznos je tesko reci ali bi trebalo do 10.000 da nije problem. Provizija je 10% plus nesto sitno. Ja povukao na desktop wallet pre neki dan 110eur dash skinuli mi 11.5eur i da postoji minimum za svaku valutu plua za bitcoin i etherium je i vise zbog neke fiksne naknade mrezi. Meni konverzija unutar novcanika za bitcoin kosta fiksno oko 40eur, za etherium 15ak za litecoin oko 5e za cifru od 100eurDa li je TACNA provizija na cex.io kad se radi withdrawal ili ima skrivenih troskova?
Takodje, da li postoji neki iznos koji nije problematican za povlacenje a da ne zahteva neku proveru od banke ili neko dodatno oporezivanje itd. Tipa ako se povuce 2k evra ali to znaci da ce drzava da me ispituje odakle mi to ili kako to vec ide?
Provizija je tacno onoliko koliko pise i zavisi od kripta pojedinacno ili od metoda povlacenja novca, na primer:Da li je TACNA provizija na cex.io kad se radi withdrawal ili ima skrivenih troskova?
Provizija je 10% plus nesto sitno.
Radi savršeno sve i na master i na visu. Deposit sam uplatio u iznosu od 30€, onda se odmah pojavila mogucnost pivlacenja u evrima i evo za par dana leglo na racun.Jel probao neko sa 20 evra , jel radi povlacenje u evrima?(nije mi najjasnija njihovo pisanije na sajtu)
Jel koristi neko https://eu.iqoption.com/en ? Koje su prednosti/mane u odnosu na druge?
Edit: To je izgleda samo trading platforma. Video sam da se hvale kako kod njih sve radi instant za razliku od ostalih sto obustavljaju registracije itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari