Šta je novo?

Menjačnice

Do god budeš uplaćivao neće ih ni zanimati. Primetiće oni kad budeš hteo da radiš povlačenje novca.

Na osnovu kratko iskustva vidim da su oni spori uzasno (mada necu dizati nista neko vreme), ako im sada zatrazim da promene ime moze da bude svasta!

Da li se neko registrovao i koristio https://cryptocapital.co/ ima opcija za withdraw sa CEX-a?

DA li se neko skorije registrovao na kraken,kako prolazi registracija,ima li problema,koliko traje?

Probao kraken juce, zabode stranica posle signupa i ne zavrsi proces.

Raspadaju se menjacnice, ne mogu da podnesu ovoliki priliv novih clanova. Vreme im je svima za ozbiljan upgrade HW-a.

Tapatalk

Ima li koga ko je registrovan na kraken? Ako zna,da li moze da se vrsi depozit ako se ima racun u nekoj evropskoj zemlji koja je u SEPA sistemu a recimo dokumenti i adresa u registraciji na krakenu su na Srbiju. Recimo CEX ima opciju correspond bank i tu se moze uneti podaci banke iz bilo koje zemlje iz liste ako imate otvoren racun u njoj na vase ime. Da li tako nesto ima na krakenu odnosno da li je moguc depozit i povlacenje na banke iz druge zemlje.

Poslednja izmena:
Jel povlacio neko XRP sa poloniexa, koliko se ceka? Vidim da im je withdrawal fee jako mali.

cex.io
reject cause aml/kyc
javite se za 30 dana opa
mozda sto sam sad usao na nalog posle godinu dana skoro i radio verifikaciju

Iliti Anti Money Laundering i Know Your Customer.
Suštinski, pod plaštom nekog terorizma prikupljanje podataka i praćenje svih ljudi, njihovih sredstava i tokova novca.
Probaj da pitaš za tako nešto na aukcijama umetničkim predmetima (slike, skulpture, itd). U stvari, nemoj. :)

Tesko da cu se pojaviti skoro na takvim mestima... :D
A ovo oko prikupljanja podataka, valjda smo sretali u nasim, domacim bankama, ako se ne varam.

Da li je TACNA provizija na cex.io kad se radi withdrawal ili ima skrivenih troskova?

Takodje, da li postoji neki iznos koji nije problematican za povlacenje a da ne zahteva neku proveru od banke ili neko dodatno oporezivanje itd. Tipa ako se povuce 2k evra ali to znaci da ce drzava da me ispituje odakle mi to ili kako to vec ide?

Da li je TACNA provizija na cex.io kad se radi withdrawal ili ima skrivenih troskova?

Takodje, da li postoji neki iznos koji nije problematican za povlacenje a da ne zahteva neku proveru od banke ili neko dodatno oporezivanje itd. Tipa ako se povuce 2k evra ali to znaci da ce drzava da me ispituje odakle mi to ili kako to vec ide?
Za iznos je tesko reci ali bi trebalo do 10.000 da nije problem. Provizija je 10% plus nesto sitno. Ja povukao na desktop wallet pre neki dan 110eur dash skinuli mi 11.5eur i da postoji minimum za svaku valutu plua za bitcoin i etherium je i vise zbog neke fiksne naknade mrezi. Meni konverzija unutar novcanika za bitcoin kosta fiksno oko 40eur, za etherium 15ak za litecoin oko 5e za cifru od 100eur

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Provizija je tacno onoliko koliko pise i zavisi od kripta pojedinacno ili od metoda povlacenja novca, na primer:
eth povlacenje iz cex walleta - 0.01 eth
zec povlacenje iz cex walleta - 0.001 zec
xrp povlacenje iz cex walleta - 0.02 xrp
povlacenje eur na visu - 3.50 eur

i za svaki kripto ili fiat takodje postoji minimalni iznos koji se moze povuci

Provizija je 10% plus nesto sitno.

Nije tacno ovako uopsteno staviti jer se razlikuje od fiata/kripta kao sto rekoh.

Poslednja izmena:
Jel probao neko sa 20 evra , jel radi povlacenje u evrima?(nije mi najjasnija njihovo pisanije na sajtu)
Radi savršeno sve i na master i na visu. Deposit sam uplatio u iznosu od 30€, onda se odmah pojavila mogucnost pivlacenja u evrima i evo za par dana leglo na racun.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

To je apsolutno netacno. Pise sve lepo. Pored cex-a mozda i banka ima proviziju ali sve to nije 10%, ni blizu.

Tapatalk

Pa to, bukvalno fee pise uvek pre bilo kakvog povlacenja za sve i nema govora o 10%.

My bad. Lupio dma i ostao ziv. Slucajno je kod mene ispalo 11.5e nema pojma o procentima

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Due to ongoing DDoS against CoinsMarkets Exchange and API, exchange rates are unavailable. We are working to restore connectivity as soon as possible.

Sto bi u prevodu znacilo...sta?
Jel to ima neke veze sa sredom obzirom da je od danas aktuelna poruka :d

Koja je fora sa verifikacijom (Tier 2) na Krakenu? Konstantno izbacuje "invalid ZIP code" na bilo koji naš.

@nerven Ako se dobro sećam, upišeš 1000 ili tako nešto, pa im pišeš da ti promene. Pričalo se nedavno o tome, pretraži temu. Ili sačekaj da ti se javi neko ko je siguran.

Jel koristi neko https://eu.iqoption.com/en ? Koje su prednosti/mane u odnosu na druge?

Edit: To je izgleda samo trading platforma. Video sam da se hvale kako kod njih sve radi instant za razliku od ostalih sto obustavljaju registracije itd.

Poslednja izmena:
Pokusao sad da uplatim 200$ na bitstamp visa karticom(imam 3d secure) i nece...prvo probao da kupim btc za $ posle za € stalno me odbija poludio sam ne znam u cemu je problem.
Probao sam i da smanjujem sumu do 100 nece

Sent from my Z5

Jel koristi neko https://eu.iqoption.com/en ? Koje su prednosti/mane u odnosu na druge?

Edit: To je izgleda samo trading platforma. Video sam da se hvale kako kod njih sve radi instant za razliku od ostalih sto obustavljaju registracije itd.

To su ti binarne opcije..beži od toga jer je to još jedna prevara brokera..zarada ti je nikakva, a rizik je ogroman..otprilike 0.75 na 1 uložen pa ti izračunaj koliko ti se isplati

Skontao sam, hvala na odgovoru :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zdravo društvo.
Novi sam u celoj priči, pa me interesuje ako neko zna, može li se povlačiti novac na Intesa internet karticu? Mislim da je i ona visa.

Vrh Dno