Posto vidim da svi koji su uzeli telefon kod operatera, imaju neke sitne, glupe probleme. Zato bih preporucio da cim uzmete telefon flesujete neki najnoviji rom, pobrisete sve podatke, odradite neki reset, da bude kao nov, a ne cackan od strane operatera. Posle sami podesite kako zelite sami!
suvise problema, gadnih problema oko sasvim jednostavnih stvari. osnovne funkcije ne rade kako treba -.-
Uzeh i ja danas ovaj telefon u Telenoru. Sam telefon radi lepo i fluidno ali imam problem. Odmah na početku mi je javio Google Play Services error. Neće da uradi update. Takođe u kontaktima se ne prikazuje gmail nalog i ne mogu da se uvezu kontakti pretpostavljam zbog gore navedene greške. Da li je imao neko ovaj problem? Ima ne nekom forumu neko upustvo da se sa app store skine Google installer ali meni to ne funkcionise??? App store je vec bio intaliran na telefonu koji sam dobio...
Kupio ovaj telefon u telenoru, čisto da vidim kako radi, a dobiće ga već neko od ukućana. Međutim, već celo veče se nerviram sa gmail kontaktima i još uvek nisam uspeo da ih sinhronizujem (ni da se pojave kao opcija). I uopšte mi nije jasno u čemu je toliki problem. Google nalog sinhronizuje skoro sve koliko vidim, ali kontakte nikako.
Ima li neko da je na telenoru imao sličan problem?
Vidim da su tamo neki spominjali da na mts-u postoji objašnjenje na sajtu, ali ja kad sam video njihov sajt, prvo sam pomislio da ih je kupio VIP, a o snalaženju na istom neću ni da pričam.
Ovo je bitan info za kupovinu preko oglasa. Ovako i Telenor ulazi u igru pored mtsa.Ako je neko uzimao preko Telenora, da li je zaključan na mrežu?
Bilo bi dobro da je barem jedan slot otključan.
Kako ste zadovoljni kamerom na fonu?Gledao sam neke primere na netu i cini mi se da je dosta dobra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari