Sacekaj 2 nedelje i poruci meizu metal...dobices dosta jeftiniji a podjednako dobar uredjaj.
Najveći proizvođač miksera,usisivača i pegli na svetu,rešili da prave i telefone pa su zbog toga jeftiniji od ostalih.malo sam skeptican, prvi put cujem tu marku Meizu , sta je to , kakva je to marka.. da li se pokazao neki kvalitet? Vredi li ?
Default za fhd je 480@kutija A zar nije default 400, ti si znaci uvecao UI?
Ne znam za fabrički launcher, kao što napisa fkloznica, sa Novom nema tih problema.Therefore, as a solution to the problem, use a third-party launcher.
Za sada navodno jedino resenje
Sa nekim widget-ima radi ok a sa nekim trokira. Zavisi o kojoj se apk radiJa nemam taj problem. Od widget imam samo weather to umbrella i on se rodovno sam apdejtuje
Kako kome,meni sve radi,jeste da sam imao problema sa trosenjem baterije ali se samopopravilo.prosto neverovatno koliko glupih problema ovaj telefon ima. ne skida automatski kontakte sa gmaila nego moras da se zezas sa uvozenjem iz fajla, ne rade widgeti, contacts app pojede bateriju za 4 sata....
Koliko vam je realno trebalo vremena da se naviknete na flyme ? I koju bi mu ocenu dali od 1 do 5 ?![]()
Kutija,jos uvek ste zadovoljni sa fonom,mislim posle izvesnog vremena koriscenja?
Moze odgovor i na PM![]()
Koliko vam je realno trebalo vremena da se naviknete na flyme ? I koju bi mu ocenu dali od 1 do 5 ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari