Šta je novo?

Meizu m2 note

Procitaj makar desetak od ove 43 stranice i dobices neku sliku.

malo sam skeptican, prvi put cujem tu marku Meizu , sta je to , kakva je to marka.. da li se pokazao neki kvalitet? Vredi li ?
Najveći proizvođač miksera,usisivača i pegli na svetu,rešili da prave i telefone pa su zbog toga jeftiniji od ostalih.

A jel ste probali greenify da metnete na njega, pa da stavlja app u hibernaciju? Planiram da zamenim moju 735 za m2note pa sam procitao sve postove od A do S i vidim da ima i za i protiv, ali mislim da za 12900 rsd koliko bi kostao na mom paketu nigde ne mogu da nadjem bolju opciju za kupovinu ;).

Sta ce ti greenify? Ne znam kakve navike imas po pitanju korsicenja telefona, ali ako ne nstaliras pola prodavnice na telefon, nemas potrebe za bilo cim tog tipa.

Kutija,jos uvek ste zadovoljni sa fonom,mislim posle izvesnog vremena koriscenja?
Moze odgovor i na PM :D

Daleko od toga da imam gomilu stvari, samo me je zanimalo da li je neko stavio i kako radi...ne bi trebalo da ima problema sa samom apliakcijom.

Probao sam ja Greenify, radi, ali vremenom pojedine aplikacije, tj. većina same izadju i stanja hibernacije..

Hm... da li je možda neko provalio kako se može promeniti naziv portable WiFi hotspot-a?

Kako da rešim problem sa widgetima, žena stavi vremensku prognozu na glavni ekran, sve radi u početku, ali posle se zamrzne sat, tj. ne updateuje se više. Stavio sam u security sve dozvoljeno toj aplikaciji, ne pomaže. I to je probala nekoliko različitih prognoza, ne znam sta da mu radim.
Inače je zadovoljna telefonom, prešla sa Nokia Lumia 720. Ja imam Oneplus one i oduševljen sam šta se dobije za 126 eur, u svemu mu M2 Note parira, sem u custom romovima.

Izgleda da je to najveci problem flyme-a. Makar se dosta rusa zali na to. Da li ce biti ispravljeno sa flyme 5.0 to niko ne zna.

Therefore, as a solution to the problem, use a third-party launcher.

Za sada navodno jedino resenje

Ja nemam taj problem. Od widget imam samo weather to umbrella i on se rodovno sam apdejtuje

Poslednja izmena:
prosto neverovatno koliko glupih problema ovaj telefon ima. ne skida automatski kontakte sa gmaila nego moras da se zezas sa uvozenjem iz fajla, ne rade widgeti, contacts app pojede bateriju za 4 sata....

prosto neverovatno koliko glupih problema ovaj telefon ima. ne skida automatski kontakte sa gmaila nego moras da se zezas sa uvozenjem iz fajla, ne rade widgeti, contacts app pojede bateriju za 4 sata....
Kako kome,meni sve radi,jeste da sam imao problema sa trosenjem baterije ali se samopopravilo.

Ne znam o čemu više pričate.. Ja na svom telefonu nemam baš nijedan od navedenih problema..
A što se tiče da kontakti troše bateriju evo mog trenutnog prikaza potrošnje baterije
6c5d1018f1ed875c3276f3b452c6f573.jpg

ad717f5a97d686c23fd6a21e75b29ed3.jpg

Contact app čak i ne postoji na ovoj listi..

Koliko vam je realno trebalo vremena da se naviknete na flyme ? I koju bi mu ocenu dali od 1 do 5 ? :)

ma svako od nas na forumu je napredniji korisnik, nikome ne treba vise od jednog popodneva da se uhoda sa novim ui-jem. meni je miui lego lepo, ali isto bi bilo i sa stock, tw, flyme... isti djavo sve to...

Mislim da nema tu nikakvog posebnog navikavanja, kao i na svakom drugom tel. Da li je ti iPhone, Windows ili Android, sve je to pravljeno za krajnje korisnike, intuitivno i lagano..
Flyme je više nego korektno izdanje Androida, a jedino čega sam se bojao, kao i kod ostalih manje poznatih OS, je da imaju bezbroj grešaka..
Na Flyme jednostavno sve funkcioniše, bar ja tako vidim.. Pričam o International verziji OS. Za kineske ne znam i tu se ogradjujem sa izjavama.
Na LG sam koristio razne launchere, ponajviše iz estetskih razloga, a za sada na Flyme još nemam razloga za to.
Mislim da zaslužuje jedan dobar vrlodobar 4+...

Da zaboravih.. Danas sam na kratko koristio navigaciju. Na GPS se konektovao za 5-10s i to u toku vožnje, do duše spore gradske..

ako je ladan fix onda je to super, ali ako si zadnji put bio u kraju onda je to i mnogo.... al svejedno, danas ni jedan telefon nema problema sa gps-om kao nekad, svaki vata insta fix.

Jutros sam saznao za telefon, procitao Kutijine utiske (tnx!) i uzeo ga u Telenoru. Za sad samo reci hvale. :)

Koliko vam je realno trebalo vremena da se naviknete na flyme ? I koju bi mu ocenu dali od 1 do 5 ? :)

Dan-dva. Jaka četvorka, mislim da mi je Huawei-ev Emotion UI bio najbolji od svih Androida koje sam probao do sad.

Uzeh i ja danas ovaj telefon u Telenoru. Sam telefon radi lepo i fluidno ali imam problem. Odmah na početku mi je javio Google Play Services error. Neće da uradi update. Takođe u kontaktima se ne prikazuje gmail nalog i ne mogu da se uvezu kontakti pretpostavljam zbog gore navedene greške. Da li je imao neko ovaj problem? Ima ne nekom forumu neko upustvo da se sa app store skine Google installer ali meni to ne funkcionise??? App store je vec bio intaliran na telefonu koji sam dobio...

Vrh Dno