vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
ja se uplašio da neće nikad izaći review na bench sajtu 
Ma procitao, al ne pomaze nista, mozda ovo malo (stavio sam da krece od 20 sekundi ko nece da gleda spojler).![]()
Teško je odabrati prave reči za početak opisa poslednje igre u trilogiji koja je promenila način na koji posmatramo video igre.
Ma ona lozana jovyland, banuj ga:d![]()
Ispljuvao me covek i tamo i ovde zbog jedne recenice.Nas je, pa se ne ljutim i ovo shvatam kao ostru, ali dobronamernu kritiku. :d
Ja sam prilično siguran da su ovi iz Bioware-a prosto zasrali kraj, a fanovi toliko žele da to ne bude istina da smišljaju razne alternative i teorije zavere, što će zapravo verovatno omogućiti Bioware-u da ispadne genijalan, izbaci novi ending DLC i onda kaže da je sve to već bilo planirano unapred...
Evo jos malo diskusije o kraju
Sve sto vise gledam i istrazujem, sve vise verujem u Indoctrination teoriju...
Oci su one koje odaju one koji prepusteni Reaperima. Npr oci huskova su jarko plave, sa dva mala kruzica pri dnu... Sada sam pustio ME2 i prva scena u kojoj se pojavljuje Illusive Man, vide mu se ovakve oci... On je konstantno pod uticajem Reapera tokom celog drugog i treceg dela. Takodje u "control" i "simbiosis" krajevima vidimo kako Shepard ima maltene iste plave oci kao husk i Illusive Man, cak mu se i telo transformise u huska. Jedino na "destroy" kraju on zadrzava odlucnost. Cak dok puca, on sepa sve vreme, ali posle drugog treceg metka pocinje da maltene trci. Kao da mu je jasno da je uspeo da se otrgne uticaju Reapera... Takodje "destroy" je jedini kraj u kome Shepard na kraju uspe da udahne (medju gomilom betona, verovatno u Londonu dok bitka jos uvek besni) sto je jos jedan pokazatelj da je ovo prava opcija. Verujem da ce DLC doneti ono sto se desava kada se Shepard probudi, a to je nastavak bitke.
Da, upravo to je jedan od najcvrscih dokaza za indoctrination theory. Kako se Shepard probudio izmedju kamenja u Londonu ako je malo pre bio u Citadel koja je razneta? Nadam se da jeste to u pitanju, i da ce BioWare s DLC-om nastaviti pricu odatle kada se Shepard budi medju rusevinama.
To bi bio zadovoljavajuci kraj ,a i bila bi WIN WIN situacija za BioWare..Da, upravo to je jedan od najcvrscih dokaza za indoctrination theory. Kako se Shepard probudio izmedju kamenja u Londonu ako je malo pre bio u Citadel koja je razneta? Nadam se da jeste to u pitanju, i da ce BioWare s DLC-om nastaviti pricu odatle kada se Shepard budi medju rusevinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari