Šta je novo?

Mass Effect 3

Stavis tag oko teksta
[/ SPOILER] bez space u drugoj

Romansa sa Ashley - imas ovde objasnjeno: http://www.ign.com/wikis/mass-effect-3/Romance
Mislim da ako to ne "obavis" pre Citadel misije, onda vise ne mozes

Poslednja izmena:
Pa to je osnovna taktika u MP. Warp je po meni prilicno slab, ali zato kada ga iskombinujes sa throw... Asari adept i drel adept su bas jaki zbog ovoga. Meni se drell pogotovo svidja. Ima solidan malee, brz je nevidjeno, pull+reave moze da skine slabije neprijatelje i da ojadi jace. Sam reave skida shield i barijeru. Pola vremena i ne moras da koristis oruzje. Pogotovo ako imas dobre saigrace. Tek ako imas phalanx ili carnifex sa onim weight upgrade pa dobijas 200% bonus, pull se recharge i pre nego sto pogodi neprijatelja.

Koliko vidim jos je bolja kombinacija warp + cluster grenade jer bombe prave jos vecu stetu. Imam carnifex, ali opet sa vanguardom korisitm predator jer sam navikao na brzi fire rate, sa ostalim likovima Mattock, i uvek samo jedno oruzje zbog bonusa.
A sad sam i otljucao sve opcije za izgled tako da sada i izgleda onako kakvu stetu pravi u igri. :D

van1okbej.jpg

Ima i drugih taktika koje odlicno rade, u sustini sve sto ima Overload sa opcijom da napada vise meta, Human Engineer spamovanje overload + incinerate bukvalno ne da neprijateljima ni da pucaju, jos kada se doda i Salarinan a decoy + energy drain, poprilicna steta.

Poslednja izmena:
Ja sam sada poceo da se igram arc pistoljem. Jest da je uzasno tezak ali je sasvim solidno oruzje. Ima bolestan fire rate i prilican dmg. Konacno sam dobio i asari adept. To mi je prvi lik koga sam otkljucao posle quarian infiltrator (QI je btw postao useless jer su unakazili sabotage) i to sam otkljucao kreditom iz meca koji sam zaradio igrajuci sa citerom. bas me bole brige. 2 dana mi nista nisu odgovorili iz bioware-a i nisu mi sklonili kredit koji sam prijavio.

Ja dobio QI tek posto su sredili sabotage, a asari adept jos nista iako mi je bio prvi u demou.
Otprilike koliki je kredit bio u pitanju koji si trosio, nesto reda miliona ili sica. Iako ti nisu nista odgovorili, nisam bas siguran da je pametno da se zezas sa time ako si vec kupio igru, pogotovo sa EA politikom.

Poslednja izmena:
Celo vece se bakcem oko zavrsetka...:D
Video koji sumira ono sto sam pomenuo gore...dakle zavrsetak je ili *****ski clusterfuck ili genijalni mindfuck ...

Hmmm interesting. Nisam ovako posmatrao završetak, nekako i ima logike, pogotovo onaj deo:
Niko nije uspeo da stigne do beam elevatora, i Shepard u stvari leži ranjen na zemlji, i bori se sa indoktrinacijom.
Ako je stvarno ovako, onda je završetak genijalan.

Poslednja izmena:
Ja dobio QI tek posto su sredili sabotage, a asari adept jos nista iako mi je bio prvi u demou.
Otprilike koliki je kredit bio u pitanju koji si trosio, nesto reda miliona ili sica. Iako ti nisu nista odgovorili, nisam bas siguran da je pametno da se zezas sa time ako si vec kupio igru, pogotovo sa EA politikom.

Ma sica bre. nagrada je bila normalna. cheat je bio da ne mozemo da umremo. dakle potrosio sam 60k od 63 koje sam dobio :D
Btw, nagrade su toliko lose uradjene da je to neverovatno. Imam brdo shotki koje ne koristim ni malo, a nikako da dobijem pistolje ili bolje snajpere. imam mantis i viper 2 i, na srecu, usralo me da dobijem widow (ulazim u partiju i widim da svi imaju neka napucana oruzja dok sam ja iz spectre packova dobijao shotke i gluposti. nisam jos imao dovoljno za novi spectre pack pa rekoh, ajd da kupim jedan veteran cisto radi reda i puf... widow). sad cu da rokam gold cerberus i da farmam kredite.

Hmmm interesting. Nisam ovako posmatrao završetak, nekako i ima logike, pogotovo onaj deo:
Niko nije uspeo da stigne do beam elevatora, i Shepard u stvari leži ranjen na zemlji, i bori se sa indoktrinacijom.
Ako je stvarno ovako, onda je završetak genijalan.

Ja mislim da nisu za džabe govorili da se odigra Arrival pre trojke obavezno ko nije, ne samo što razjašnjava sam početak trice već tu ustvari počinje taj proces indoktrinacije šeparda kad ga onaj reaper artifact "zgrabi" i da mu vizije dolaska reapera do tog releja. a bioware se nije još zvanično izjasnio oko kraja, rekli su da će to uraditi kad prođe još malo vremena jer nisu svi odigrali igru. ali ajd sad realno šta šepardu znači taj udisaj na kraju ako su svi releji uništeni i sa njima zajedno i čitava galaksija. onaj crveni beam od harbringera ga nije direktno pogodio, pogodio je ispred njega i to je nabacalo one ruševine. pošto je on sam u nesvesti lakše su doprli do njega kao i u onim snovima kad juri dečaka, sigurno im je lakše da ga kontrolišu kad je bez svesti ili u snu nego kad je budan.

Poslednja izmena:
Biotic combo je tvoj prijatelj. Area throw spam je odlican ako ti se priblize da im ne das mira i sansu da pucaju, ali moras i warp da koristis. stasis bubble takodje. navatas par komada u bubble i rokas po ostalim neprijateljima. onda zveknes throw u buble i pokidas ih sve.

Hehe Mr Plinkett review uticaj ... :)

Svejedno pokazuje koliko tu "nesto nije u redu" ... argh zudim za momenat gde bi onom klincu ispalio metak posred celenke:p

Poslednja izmena:
Ma sica bre. nagrada je bila normalna. cheat je bio da ne mozemo da umremo. dakle potrosio sam 60k od 63 koje sam dobio :D
Btw, nagrade su toliko lose uradjene da je to neverovatno. Imam brdo shotki koje ne koristim ni malo, a nikako da dobijem pistolje ili bolje snajpere. imam mantis i viper 2 i, na srecu, usralo me da dobijem widow (ulazim u partiju i widim da svi imaju neka napucana oruzja dok sam ja iz spectre packova dobijao shotke i gluposti. nisam jos imao dovoljno za novi spectre pack pa rekoh, ajd da kupim jedan veteran cisto radi reda i puf... widow). sad cu da rokam gold cerberus i da farmam kredite.

Koliko sam video fora je u tome da prvo napucas osnovne kupujuci samo recruit packove dok sve u njima ne naguras na max jer onda valjda ne bi trebalo to isto da se pojavljuje u skupljim packovima. Npr ja sada napucao predator na 10 kupujuci samo recruit packove, mantis je isto blizu, i ako je to sto sam nasao tacno, ne bi trebalo da ta oruzja dolaze ponovo u veteran i spectre pack. Ne mogu da nadjem sada tacan link sa objasnjenjem, ali ovde imas koje su klase oruzja po kojim packovima.

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=me3_mp_checklist&source=web&cd=4&ved=0CDYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fnarida.pytalhost.com%2Fme3%2Fmpchecklist%2Fme3_mp_checklist.pdf&ei=LCNnT4bgBMGt0QWy-6TACA&usg=AFQjCNHslRt1kP_eKcFku_RZ65Fb7IaGJA&cad=rja

Edit:

Nasao sam te poruke:

Someone on the bsn suggested that it's best to spend credits and get a ton of Recruit packs (1 spectre = 12 recruit packs), maxing out alot of those common weapons and mods will make it so that they wont show up in veteran and spectre packs. If you're suppose to get say another scimitar in your veteran pack but you already have a scimitar X, you'll still get a common item, but it'll be something else from the common pool (ammo,weapon mods or another common weapon you haven't maxed?). Pretty sure this'll help your chances in the long run. I find that for sniping, Mantis X is a great substitute for the Widow (assuming the Widow isn't at lvl 10).

You basically want to spam them until all the common weapons and weapon mods are at level X and V respectively. You might want to also spam them so that you unlock all the customizations for all the human characters, but that might be overkill.

The reason you do that is once you max out a gun or a mod, the RNG won't be able to pick one of those cards for you. You basically increase the odds of getting a silver or a gold card by virtue of having a smaller pool of cards that the RNG can choose from.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi da file 'PhysXExtensions.dll' iz 'Mass Effect 3/Binaries/Win32 foldera?

Izbrisah slucajno a nemam igru vise... Restore je off.

eno na eurogameru neka izjava, izdvajam ovo kao zanimljivost

"And even in November, the gameplay team was still experimenting with an end-game sequence where players would suddenly lose control of Shepard's movement and fall under full Reaper control. (This sequence was dropped because the gameplay mechanic proved too troublesome to implement alongside dialogue choices)."

"This is not the last you'll hear of Commander Shepard," Hudson said.
In a Mass Effect 3: Final Hours interview (posted on BioWare's forums), Hudson revealed that forthcoming DLC "would likely happen before or during the events of Mass Effect 3 - not after".

biće ovde svega

Da,upravo sam procitao ceo tekst na forumu i bas mi je drago sto su po Hudson-ovim recima mnogi zadovoljni bas ovakvim krajem ali...iskreno, meni je kraj da jednostavno nemam reci (ako je to kraj) i sve ono sad da sa DLC- &&%$# ... nesto i promene nije to ,to. Pa maj*** mu zar je bio problem da naprave 5 razlicitih krajeva a da jedan bude i za nas kojima je dosta svakodnevnog sr*** i treba malo vedrijih tema (naravno da ne mislim na Holivudska *&%##)ali nesto onako pa... pozitivno i sa smislom bilo bi sasvim ok.

Da,upravo sam procitao ceo tekst na forumu i bas mi je drago sto su po Hudson-ovim recima mnogi zadovoljni bas ovakvim krajem ali...iskreno, meni je kraj da jednostavno nemam reci (ako je to kraj) i sve ono sad da sa DLC- &&%$# ... nesto i promene nije to ,to. Pa maj*** mu zar je bio problem da naprave 5 razlicitih krajeva a da jedan bude i za nas kojima je dosta svakodnevnog sr*** i treba malo vedrijih tema (naravno da ne mislim na Holivudska *&%##)ali nesto onako pa... pozitivno i sa smislom bilo bi sasvim ok.

ma ne moraju oni tu ništa da menjaju

neka samo nastave priču, šta se desilo nakon što se šepard otrgao indoktrinaciji i udahno vazduh u poslednjoj sceni :D

To bi bilo lepo od njih :) Moram da krenem da igram od pocetka ,malo sam preleteo igru i uopste nemam tri izbora na kraju (samo 2 ) + izginuli mi Legion,Miranda,Mordin...:smoke:

Mordin ne mora ako je wrex zaginuo u kecu i ako si unistio lek, moze da se ubedi da se ne zrtvuje.

Mordin ne mora ako je wrex zaginuo u kecu i ako si unistio lek, moze da se ubedi da se ne zrtvuje.

Jel si siguran za ovo?Mora Wrex da bude mrtav?Posto je meni ziv bio Wrex,full paragon sam i nisam mogao da ga ubedim.Takodje na netu sam negde nasao da Mordin obavezno gine?!

Na nekoliko mesta sam video i moraju da budu ispunjena oba uslova.

Mordin can be saved during the mission if Wrex isn't alive, Maelon's data was not saved, which leads to Eve's death, and the genophage cure is sabotaged. If Mordin is saved, and the genophage cure is sabotaged as a result, the salarians will offer their support as well as krogan support under Urdnot Wreav, as the krogan will be unaware of the sabotage, with Mordin helping out as well.

Poslednja izmena:
Poceo sam ponovo i sad cu bas onako polako da prelazim.Malo je cudno kad krenes sa lvl55 :)

šta kad pređeš jednom i kreneš ponovo ostaje ti lvl? jesi opet išao import me2 character ili ne?

Na nekoliko mesta sam video i moraju da budu ispunjena oba uslova.

Mordin can be saved during the mission if Wrex isn't alive, Maelon's data was not saved, which leads to Eve's death, and the genophage cure is sabotaged. If Mordin is saved, and the genophage cure is sabotaged as a result, the salarians will offer their support as well as krogan support under Urdnot Wreav, as the krogan will be unaware of the sabotage, with Mordin helping out as well.

Ne mogu da najdem nigde sta se desava ako nisi igrao ME1? Da li se podrazumeva da je Wrex mrtav?

Izvini bio sam malo zauzet. Da uvezao sam ali ME3 ch.i samo nastavio sa svim sto sam skupio i lvl do kojeg sam stigao cak i lova i oruzije je tu :)

he he super, moraću još jedared da obrnem. sad sam na MP-u više. zabavno je nakon što sam unapredio lika. u početku baš i nije bilo zabavno pogotovo ako naletim na tim koji samo gleda svoje d*pe :D

Dodji igraj samnom i cobanom (geble) mp. Mi smo juce rasturili silver, partiju za partijom, kad smo naleteli na dobre saigrace. reapere smo zamalo odradili bez smrti.

Vrh Dno