Meni i dalje puca :/. Na svakih pola sata. I nisam jedini na ovome svetu, na jednom forumu 80 stranica o izletanju. Otprilike najcesce kad na Shift dignem onaj command menu. Ne pomaze patch nista. @ Ivan985, C4in : Da li ste igrali sa DLC-ovima? Da li ste uvezli ME1 save? pokusavam da lociram problem

Ja sam igrao bez dlc-a i bez patcha, sa ubachenim save-ovima iz ME1...
Jedini bug koji mi se deshavao je da ponekad titl ima crnu pozadinu, odnosno izgube se teksture iza titla (koliko sam video ovo reshava ovaj patch 1.01)... I deshavalo mi se da ponekad neobjashnjivo zavrshim na nekom stolu ili kutiji na koju je inache nemoguce popeti se... I onda nastane problem jer ne mogu da sidjem uvek sa tog stola ili kutije na koju sam se neobjashnjivo popeo pa moram da load-ujem zadnji save... To mi se desilo npr. u onoj stanici gde se budish (prvi nivo)... Ushao sam u neku sobu (prva soba u koju i mozesh da udjesh) sa leve strane...
Ovako nesto :d :
[YOUTUBE]CUb2bKXXqCM[/YOUTUBE]
Win 7 ultimate 64. Ne verujem da je do njega, druge bi mi pucale.
Titled the Firewalker pack, the DLC will include 5 new missions that make use of the Hammerhead, a "heavy assault vehicle that hovers over the battlefield at up to 120 kilometers per hour and features a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering."

Da sam samo gledao ove šotove, rekao bih da igra ima čemernu grafiku koja zaostaje barem 5-7 godina

Nego onu default female sheparda su bas nekako muskobanjasto, pa je trebalo malo dorade, evo za scheilinkina samo da se doda malo latexa.

Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om?
Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om?
Nisi jedini al' je soldier bas zamoran, ostali svi ispadose laksi za igranje. Jedina stvar koja 'vadi' soldiera su heavy weapons.
Zavrsih sa soldierom, a jedva da sam par puta koristio heavy weapons. Nisam eksperimentisao sa visokim nivoima tezine, ali na normalu uopste nije tesko. Combat mastery na max + commando spec i sve postaje neuporedivo lakse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari