Ovo beše ono fatalno čavrljanje sa Rachni Queen!
Heh, ja iskreno ne vidim kakvu bi to specijalno bitnu rolu mogli imati Rachni protiv Ripera. Zapravo, nekako mi je izglednije bilo da je imaju upravo protiv drugova Collector-a, samo sad to otpada pošto je Collectore koliko mi se čini Shepard poslao u večna lovišta!
Predvidjam da ce u trecem delu da bude epic fleet battle na kraju - Asari, Turians, Salari, Humans, Geth, Migrant Fleet, Krogan, Arachni protiv Reapera. I naravno, Normandija na chelu objedinjene flote sa ultra mega nabudzenim cannonima i ostalim upgrade-ovima. Medjutim Reaperi su svejedno jachi od svih saveznika zajedno, pa ce negde na sredini bitke Shepard i kompanija da ulete u neki Reaper central hub i unishte ih iznutra :d
Trebalo bi da bude - obecali su da ce izbaciti vozilo koje bi trebalo da zameni Makoa.
Ko je igrao KotOR setiće se STARFORGE-a i kako je Republika gubila bitku sve dok se neimenovani (igrački) junak sa malenom družinom ušunjao u sam SF i u odlučujućoj bici potukao Darth Malak-a i time spasao galaksiju. Ko sme da se kladi da će tako biti u trojci, kad Šepard bude satrao vrhovnog reaper-a??
A ako si totalni "badass" i najveći renegade šljam, moći ćeš od sebe da napraviš ultra-mega-giga reapera mnogo jačeg od onog što se uništava u dvojci, satreš vrhovnog reaper-a i kreneš u masakriranje galaksije...
Sve do četvrtog dela ME... kad Šepardov sin (sa Ashley :smoke: ) krene u obračun protiv svog oca, koji se sada zove Htrad Drapehs i nosi masku kroz koju diše... uf, prokleti Džordž Lukas me je pretekao.![]()
+1
ne mogu da se setim kako se zove igra u kojoj kao beba anđeo po imenu Bob "zauzimaš" ljude, a selidba iz mašine u tuđe telo je kao u Assasin Creed-u.
Messiah.
Inače ovog puta mogu u potpunosti da se složim sa Filipenkom a i Qzma je još davno to isto primetio. Svaka igra im je na isti fazon. Samo menjaju kulise i likove.
Evo na slici još jedan dokaz. Da li je ko gledao seriju "Sledge Hammer"???
"2011. čeka nova eksplozija u Mass Effect svetu"
E narode moze li pomoc oko izbora klase. Prvi puta pocinjem, ima li negde koje gde mogu da vidim koje su prednosti i mane svake od klasa?
Mislim da bi trebao da biraš po tvom ukusu a ne šta je nabitnije da bi se igra lakše prešla. Na normal težini nećeš imati problema ni sa jednim protivnikom tako da je izbor klase nebitan.
Ja sam npr. izabrao Infiltratora zato što obožavam snajper.
Ako igraš na većim težinama onda definitvno Sentinel predstavlja "full paket".
Ja sam isto sacuvao bazu kolektora.
Ne znam kako ti svi izginuli, meni izginu samo Tali ( dok je zatvarala ona prva vrata kroz koji se Separdov tim provuko) i Miranda (kao vodja drugog tima).
Doktorku sam i ja spasio i jos pola posade (nema do duse onog kuvara, i jos par likova sa crew decka) ali svi koji su spaseni su na brodu.
Ako hoćeš da ti preživi cela posada moraš odmah posle napada Kolektora da kreneš u Omega4.
Ako hoćeš da ti preživi cela posada moraš odmah posle napada Kolektora da kreneš u Omega4.
Ah, u tom slučaju pardoniram. BTW Kelly preživi iovako, a kuvar ionako ne zna da kuva, nego ja moram da kupujem hranu![]()
Pod tri, najveća rupa je (meni lično) što kada konačno okupiš tim/pridobiješ podršku/šta god, naglo se odmotava kraj i nemaš nikada dugotrajnije vezivanje sa oformljenim timom kao celinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari