Meni i dalje puca :/. Na svakih pola sata. I nisam jedini na ovome svetu, na jednom forumu 80 stranica o izletanju. Otprilike najcesce kad na Shift dignem onaj command menu. Ne pomaze patch nista. @ Ivan985, C4in : Da li ste igrali sa DLC-ovima? Da li ste uvezli ME1 save? pokusavam da lociram problem
![]()
Ja sam igrao bez dlc-a i bez patcha, sa ubachenim save-ovima iz ME1...
Jedini bug koji mi se deshavao je da ponekad titl ima crnu pozadinu, odnosno izgube se teksture iza titla (koliko sam video ovo reshava ovaj patch 1.01)... I deshavalo mi se da ponekad neobjashnjivo zavrshim na nekom stolu ili kutiji na koju je inache nemoguce popeti se... I onda nastane problem jer ne mogu da sidjem uvek sa tog stola ili kutije na koju sam se neobjashnjivo popeo pa moram da load-ujem zadnji save... To mi se desilo npr. u onoj stanici gde se budish (prvi nivo)... Ushao sam u neku sobu (prva soba u koju i mozesh da udjesh) sa leve strane...
Ovako nesto :d :
[YOUTUBE]CUb2bKXXqCM[/YOUTUBE]
Win 7 ultimate 64. Ne verujem da je do njega, druge bi mi pucale.
Titled the Firewalker pack, the DLC will include 5 new missions that make use of the Hammerhead, a "heavy assault vehicle that hovers over the battlefield at up to 120 kilometers per hour and features a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering."
Da sam samo gledao ove šotove, rekao bih da igra ima čemernu grafiku koja zaostaje barem 5-7 godina![]()
Nego onu default female sheparda su bas nekako muskobanjasto, pa je trebalo malo dorade, evo za scheilinkina samo da se doda malo latexa.
![]()
Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om?![]()
Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om?![]()
Nisi jedini al' je soldier bas zamoran, ostali svi ispadose laksi za igranje. Jedina stvar koja 'vadi' soldiera su heavy weapons.
Zavrsih sa soldierom, a jedva da sam par puta koristio heavy weapons. Nisam eksperimentisao sa visokim nivoima tezine, ali na normalu uopste nije tesko. Combat mastery na max + commando spec i sve postaje neuporedivo lakse.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari