Šta je novo?

Mass Effect 2

Ti si prva osoba za koju sam cuo da koristi te stickykeys-e :D
Pocni od potpunog gasenja stickykeys-a i iskljuicivanja dzojstika...pa javi da li je proradilo :)

Ma ne koristim, nego je to valjda po defaultu enejblovano. Okej, probacu, pa cu reci sta se desava

Meni i dalje puca :/. Na svakih pola sata. I nisam jedini na ovome svetu, na jednom forumu 80 stranica o izletanju. Otprilike najcesce kad na Shift dignem onaj command menu. Ne pomaze patch nista :( . @ Ivan985, C4in : Da li ste igrali sa DLC-ovima? Da li ste uvezli ME1 save? pokusavam da lociram problem ;)

Ja sam igrao bez dlc-a i bez patcha, sa ubachenim save-ovima iz ME1...

Jedini bug koji mi se deshavao je da ponekad titl ima crnu pozadinu, odnosno izgube se teksture iza titla (koliko sam video ovo reshava ovaj patch 1.01)... I deshavalo mi se da ponekad neobjashnjivo zavrshim na nekom stolu ili kutiji na koju je inache nemoguce popeti se... I onda nastane problem jer ne mogu da sidjem uvek sa tog stola ili kutije na koju sam se neobjashnjivo popeo pa moram da load-ujem zadnji save... To mi se desilo npr. u onoj stanici gde se budish (prvi nivo)... Ushao sam u neku sobu (prva soba u koju i mozesh da udjesh) sa leve strane...

Poslednja izmena:
Ja sam isto imao ova dva problema sa titlom i povremenim penjanjem, ali nijedno pucanje igre, isto bez patcha i DLC-ova.

Ja sam igrao bez dlc-a i bez patcha, sa ubachenim save-ovima iz ME1...

Jedini bug koji mi se deshavao je da ponekad titl ima crnu pozadinu, odnosno izgube se teksture iza titla (koliko sam video ovo reshava ovaj patch 1.01)... I deshavalo mi se da ponekad neobjashnjivo zavrshim na nekom stolu ili kutiji na koju je inache nemoguce popeti se... I onda nastane problem jer ne mogu da sidjem uvek sa tog stola ili kutije na koju sam se neobjashnjivo popeo pa moram da load-ujem zadnji save... To mi se desilo npr. u onoj stanici gde se budish (prvi nivo)... Ushao sam u neku sobu (prva soba u koju i mozesh da udjesh) sa leve strane...

Ovako nesto :d :

[YOUTUBE]CUb2bKXXqCM[/YOUTUBE]

ajoj bagčine

pitanje za acu 10 - koji win koristiš? da nije to možda

Win 7 ultimate 64. Ne verujem da je do njega, druge bi mi pucale.

ma ja reko ako je xp, poznato je već neko vreme da igre znatno bolje rade na win7, ako npr posedujete neku kartu iz 5xxx serije. drajveri su neuporedivo bolji, a tek ovi martovski kad izađu, to će biti renesansa za ati

Meni na XP-u jos nijedna od novih nije zakucala, niti nista slicno od problema. :)

Krajem marta izlazi DLC sa vozilom.

Titled the Firewalker pack, the DLC will include 5 new missions that make use of the Hammerhead, a "heavy assault vehicle that hovers over the battlefield at up to 120 kilometers per hour and features a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering."

http://www.shacknews.com/onearticle.x/62534

Hahaha, "guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering" u prevodu znači "imate autoaim, samo udrite" :d

Auuuu pa to i jesu lepe vesti :)
Taman da predjem po 3. put ^^

Hammerhead u akciji.

masseffect2107.jpg

masseffect2108.jpg

masseffect2109.jpg

masseffect2111.jpg

masseffect2110.jpg

Poslednja izmena:
Da sam samo gledao ove šotove, rekao bih da igra ima čemernu grafiku koja zaostaje barem 5-7 godina :)

Da sam samo gledao ove šotove, rekao bih da igra ima čemernu grafiku koja zaostaje barem 5-7 godina :)

PA grafika nije bog zna sta,al sto mi je jedna od najboljih stvari kod Bioware-a,je da im igre nisu (Jako) zahtevne ;)

A hammerhead pwnuje :D

Mako u 1.,HH u 2. ,pitam se sta ce biti u 3. delu,pokrili su bili zemlju i vazduh,jedino ostaje voda :p

Poslednja izmena:
ovo je jedna od onih igrica kojoj grafika nije ni bitna, kad ljudi naprave nešto ovako igrivo i zanimljivo.
btw meni Miranda izgleda vrhunski oblo, kako u crnom latexu tako i u belom. ufff

Evo zavrsih i ja, i mogu samo da kazem fantasticno. Neke stvari mi se malo vise svidjaju u ME 1, druge ovde. Skeniranje planeta ume malo da iritira, mozda mi je cak i pola igre otislo na to jer sam skoro sve terao do depleted, da bi mi na kraju ostalo 700k elemenata ni za sta. :wall:

U kecu sam uzeo infiltratora, a ovde ipak Vanguard-a definitivno je mnogo zabavnije. Biotic charge + shotgun = mnogo zabave. Naravno zato sam i mnogo vise ginuo kada bih se zaleteo u malo vecu grupu jer pomislim da mi niko nista ne moze. :p

Nego onu default female sheparda su bas nekako muskobanjasto, pa je trebalo malo dorade, evo za scheilinkina samo da se doda malo latexa. :)

jane2m.jpg

Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om? :)

Heheheh :) Pa i pricha mi je nekako mnogo bolja tako... Obichan Human spashava galaxiju :D

Da li sma ja jedini koji je igrao sa soldier-om? :)

Nisi jedini al' je soldier bas zamoran, ostali svi ispadose laksi za igranje. Jedina stvar koja 'vadi' soldiera su heavy weapons.

Nisi jedini al' je soldier bas zamoran, ostali svi ispadose laksi za igranje. Jedina stvar koja 'vadi' soldiera su heavy weapons.

Zavrsih sa soldierom, a jedva da sam par puta koristio heavy weapons. Nisam eksperimentisao sa visokim nivoima tezine, ali na normalu uopste nije tesko. Combat mastery na max + commando spec i sve postaje neuporedivo lakse. :)

JA sam probao na insane ili kako se vec zove poslednji nivo tezine... Znachi nisam mogao da predjem prvu misiju posle one stanice na kojoj se budim...

Zavrsih sa soldierom, a jedva da sam par puta koristio heavy weapons. Nisam eksperimentisao sa visokim nivoima tezine, ali na normalu uopste nije tesko. Combat mastery na max + commando spec i sve postaje neuporedivo lakse. :)

Preskoci normal je boza nivo tezine, meni bar ubija dozivljaj ako se ich ne pomucim da predjem.

Ja sam batalio insane na poslednjem delu misije kada treba da spasim Garrusa. Na samom kraju pre gunshipa ulete dva krogana gore na njega i svaki put su ga ubiju; ako krenem da ga spasim onda ubiju mene. Probao 10-ak puta i uvek isto.

Vrh Dno