Šta je novo?

Mass Effect 2

70579058.png

imam problem, neće igru da mi pokrene a ništa radio nisam.
plus nigde ne mogu da nađem najnoviju verziju physx-a, a pretražio sam zilion download sajtova koje znam i ne znam. kako to da rešim?
ako neko ima neki link može i na PM
unapred zahvaljujem

70579058.png

imam problem, neće igru da mi pokrene a ništa radio nisam.
plus nigde ne mogu da nađem najnoviju verziju physx-a, a pretražio sam zilion download sajtova koje znam i ne znam. kako to da rešim?
ako neko ima neki link može i na PM
unapred zahvaljujem

Koliko ja znam za ati karte nemas drajvere za fiziku. Ako ti je ta graficka iz potpisa, probaj sa novim drajverima za grafiku. Ako je pak nvidia to onda mozes skinuti ovde, http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.1112.html, mada uz sve nove drajvere dolazi u paketu i drajveri za fiziku

Poslednja izmena:
ma znam ja za to što ti kažeš, ali i shift isto nije mogao da se pokrene bez physx-a, bez obzira koju grafu imao. ja tada 4850 i opet mi je tražio physx
instalirao neki koji sam na netu našao i igra je proradila

p.s.
instalirao sam taj sa linka i radi
hvala

mada ne kontam zašto mi sa 5850 traži physx

Poslednja izmena:
Neznam ni ja stvarno! Ali nije ni bitno, vazno je da ti igra radi sad. :)

Bas kada sam mislio da kazem kako je malo glupo da setate sa Legionom po lokacijama a niko ne reaguje na njega, imao sam jedan komican razgovor sa C-Sec customs (obavezno probati), a koliko sam video ima jos nekoliko mesta gde su predvidjene reakcije na njega.

mada ne kontam zašto mi sa 5850 traži physx
Physx je engine za fiziku koje neke igre koriste i bez obzira da li imaš NVidia grafiku moraš da ih instaliraš. Naravno, onda fiziku računa CPU i obično je manje detaljna od onog moda koji zahteva GPU akceleraciju.

270px-Kasumi_Character_Box.png
250px-Kasumi2.jpg

- Using a hack, it is possible to make Kasumi selectable when choosing squadmates; however, she will only appear in the last mission. Selecting her at any other time will cause Shepard to only have one squadmate.
- Kasumi is Japanese for "mist", perhaps to accent her career as a thief.
- Goto is a common Japanese lastname, it means "behind wisteria"

Predjoh ME2 posle 34 sata igranja... Igra je odlicna. Bilo je dosta hvalospeva od mene a i od drugih kolega gamera tako da necu o tome. Jednostavno cu reci da se ovo cudo mora odigrati. Ko nije naravno, ako ima takvih... :)
Poginuo mi je Mordin (naucnik), svi ostali su ok. Sklonjen save u stranu. Cekamo ME3. Taman cu sad da raspalim ekspanziju za DA. Ko da su znali kad da nam je izbace.

Jel neko skinuo mozda onaj novi DLC - Kusumi Goto ?

Lol ja pomesao 15/04 sa 15/03 :p toliko dugo vise iscekujem neki DLC da mi se prividjaju

270px-Kasumi_Character_Box.png
250px-Kasumi2.jpg

- Using a hack, it is possible to make Kasumi selectable when choosing squadmates; however, she will only appear in the last mission. Selecting her at any other time will cause Shepard to only have one squadmate.
- Kasumi is Japanese for "mist", perhaps to accent her career as a thief.
- Goto is a common Japanese lastname, it means "behind wisteria"

A gde ste vi nasli ovu ribu?

ps. i ko je ovaj lik 'Zaeed', kako ja nisam imao njega u timu??

Poslednja izmena:
Zaeed se dobija sa dlc-om.

Prešao sam igru, ali me malo razočarao kraj, ne jer je nezanimljiv ili bilo šta slično, već zato što su mi izginuli redom: Jack, Thane, Tali još u prolasku kroz Mass Relay, zatim Garus (on mi je išao kroz one cevi), Mordin pri kraju. A svi osim Jack su mi bili lojalni. Šta sam zgrešio :) :( ?

To što su ti izginuli ljudi posle prolaska je vjerovatno zato što nisi upgrade-ovao brod. A Garusa ni ne treba slati kroz cijevi, to je posao za Tali ili Legiona.

Prešao sam igru, ali me malo razočarao kraj, ne jer je nezanimljiv ili bilo šta slično, već zato što su mi izginuli redom: Jack, Thane, Tali još u prolasku kroz Mass Relay, zatim Garus (on mi je išao kroz one cevi), Mordin pri kraju. A svi osim Jack su mi bili lojalni. Šta sam zgrešio :) :( ?

Nesto si bas opasno zgresio. :D

Imas na primer na mass efect wiki walkthrough sa opisom koje clanove tima stavljati na koje pozicije u napadu na bazu. Niko ne gine ako se poboljsa Normandija sa svim dodacima i ako su clanovi na pravim zadacima.

E, da, nisam ni jedan upgrade uradio :), a Legiona nisam mogao ni da izaberem. Aktivirao sam ga, ali nisam mogao da ga stavim u squad.

Eh, dobro, sad je u svakom slučaju gotovo, više sreće sledeći put.

Pa samo vrati save od pre ulaska kroz Relay, upgrejduj sve dodatke za brod i izmeni sastav tima.

Dakle dugo očekivani i jedini DLC vredan pažnje stiže 23.marta.
Zvanično ime DLC je Firewalker a donosi 5 novih misija sa vozilom Hammerhead.

Vrh Dno