Šta je novo?

Mass Effect 2

Ne to je sasvim nezavisno od Mirande, jer glavni likovi imaju prioritet (nikada ti nijedan lik nece prebacivati ako si flertovao sa ovom), tek kada raskines sa nekim mozes da imas onu scenu u kabini sa Keli.

Poslednja izmena:
Ma znam to, ali nisam se povezao sa Mirrandom. Posle svake misije se otvaraju nove opcije za razgovor i prica se nastavlja. Svaki put se razgovor nadovezuje na prethodni. Nesto sam propustio i ona se nije "otvorila" dovoljno.

Da nisi stao na stranu od Jack u onoj tuci a nisi imao dovoljno Paragon/Renegade da je povratis nazad, cudljiva je to zena. :D
Osim toga, ne pada mi nista na pamet zbog cega nije isla dalje u razgovor.

Ma neam pojma. Ne secam se vise nicega. I nije me preterano briga. Bilo bi bolje da trojku ulazim sa vezom sa Mirradnom nego sa onom gaborkom iz prvog dela, ali sta je tu je. Bar je kelly tu da me utesi. Ona mi je draza od Mirrande tako da je ok.

Штета што је кратак овај нови ДЛЦ :(

Meni bas drazi cinematic nego ovo sto zapravo nije nista :D
U principu sam se nadao da ce dlc dati malo akcije i epic uvod u invaziju. Da vidimo koliko ih ima, kako izgledaju i tako nesto. Bas da bude mesavine izmedju ME2 misije i trailera za ME3.

Ja sam odavno obrisao ME2, vredi li da opet sve instaliram zbog ovog DLC-a, mrzi me sve to da radim ako je kratak toliko kao sto pricate..

Ne, ima jedna odluka koja se prenosi samo na treci deo, ali vise izritira stogo Paragon igrace jer tvoja odluka nema nikakvog uticaja na konacni ishod. Ali sam DLC nije nista specijalno da ponovo stavljas, ima par dobrih momenata, bolji je od pojedinacnih DLC misija, ali dosta losiji od Shadow Brokera. Inace moze lagano da se predje za sat ipo i na vecem nivou tezine.

Poslednja izmena:
Zavrsio sam Mass Effect kao Soldier lvl 39, ucitao sejvove u dvojku i sada treba da odaberem klasu, pa me interesuje da li klasa iz ME1 utice na ME2, odnosno da li je najbolje da ponovo budem Soldier? Ako ne, odabrao bih Sentinel.

Nope, možeš šta hoćeš koliko ja znam, nemaš nikakvog uticaja.

Ako mislis da bi imao neki bonus ukoliko si isti lik, onda nema toga.

Ok ljudi, hvala. :)

Mozda bolje neku drugu klasu, meni Sentinel i nije bio toliko zabavan sto se tice unikatnih osobina gde imas Tech Armor. Doduse ovako je koristan jer od ostalih ima miks biotic (warp, pull) i tech (overload) osobina pa si pokriven i za skidanje shield/armor/barrier. Dve koje su postale dosta zabavnije u ME2 su Infiltrator (dobio cloak) i Vanguard (dobio charge, u ME3 jos jaci sa Nova kombinacijom).

Poslednja izmena:
Meni je sa cloak-om bilo smor, smorio sam se jer sam mislio da neću moći da koristim assoult rifles u dvojci, ali eto, dvojka je više pucačina pa sam mogao da pucam sa čime sam hteo, jer weapon profišensi nije postojao ni malo kao u kecu.

cloak sam aktivirao tek u Arrival-u zbog one misije koje trebaš da pređeš undetected da bi dobio achievement. Naravno prešao sam je i nisam dobio achievement, videli me samo oni džukci.

Ljudi, F1!

Sad sam završio po xti put ME2, čisto da naštelujem radnju na max. E, sad, crče mi Mordin. Da bih Krogance uzdigo u ME3 on mi treba, pa sam moto igru opet i ovaj sam put poslo govedo sa posadom nazad na brod. Naravno, preživeo je, ali po završetku igre, Tali mi baci kašiče. E, ne što je Quarian-kinja, nego što sam se smuvo s njom.
Q:
AKO povedem nju sa sobom u zadnji deo zadnje misije, da li može onda da izgine? Ako nju spasem, neko će da opet izgine. Koga da vodim kao drugu trubu?

P.S. ****š spoiler, reci kako jeste.

mozes sve da ih spasis. niko ne mmora da zagine. samo odradi sve zadatke i upgrade brod.
ako ti se ne igra onda samo edituj save i cekiraj da si odradio neophodne stvari. mislim da je moguce i stelovati kako zelis da bi dobio odgovarajuci ishod.

Maa...
Brod je naštelovan, zadaci odrađeni, DLCovi pređeni, Keli spasena, Tali smuvana. Zašto mora NEKO da pogine, ne znam. Ček, kao da editujem save game?

Nesto si onda odradio pogresno

http://scifimafia.com/wp-content/uploads/2010/06/mass-effect-2-gi_flowchart_poster.jpg

mass-effect-2-gi_flowchart_poster.jpg

Ovo je save editor pa vidi da li hoce da prihvati izmenjene vrednosti, Plot/Henchmen/Flags

http://www.masseffectsaves.com/tools.php

Poslednja izmena:
Izgleda što sam mu *****o malu više na Tučanci. Mada nisam dobio renegade pone za to. Odd.

Nesto si onda odradio pogresno

http://scifimafia.com/wp-content/uploads/2010/06/mass-effect-2-gi_flowchart_poster.jpg

mass-effect-2-gi_flowchart_poster.jpg

Ovo je save editor pa vidi da li hoce da prihvati izmenjene vrednosti, Plot/Henchmen/Flags

http://www.masseffectsaves.com/tools.php

Geble, veliko HVALA za ovaj slikoviti uput, ispalo je da sam birao pogrešne da drže liniju. Sa sobom sam vodio Hrčka i Čupku, a Tali je terala davljenike.
Jee! Sad mogu da igram treći deo!
ThX M8s!

Mislim da vredi kupiti PC kao gaming platformu samo zbog Mass Effect serijala ;)

Nazad
Vrh Dno