Lair of the Shadow Broker also houses more cut scenes and dialogue sequences than in any of the previous DLC offerings and will play out over a few hours.
There were two gameplay sequences that stood out to me during my time: the car chase through the city (highlighted in the trailer) and the first boss battle.
E ovaj DLC je stvarno bio dobar! Kad ce sledeci?![]()
Ne kontam koja je potreba za ovim, kad smo ga vec napravili?... pa bas zbog specificnih skillova i vizuelnog opisa, koje je svako posebno kreirao, i cuvamo save game?... :trust: Osim ako nisu odlucili da je toliko nastradao u crashu Normandie, da je bila potrebna plasticna operacija... :d
zna li neko gde bih mogao da nabavim postere keca i dvojke. hteo bih da uramim za sobu
jel ima toga kod nas uopšte?
Imam original ME 2 interesuje me da li ima neki pech da nemoram svaki put da ubacujem DVD u komp kako bih pokrenuo igru.
Odigrao sam 1 odličan je kad završim 2 krecem pricu iz pocetka tj 1 jel mi se čini da sam nešto propustio posebno pošto imam jako slab skill pa nisam mogao da otkljucam neke artifakte na nekim planetama. Btw igru sam pocheo kao vojnik da li to ima neke veze sa tim, ali u timu mi je uvek bio neko sa skilom za razbijanje pass-a ali nikako nisam mogao da ih otvorim samo one sa manuelnim kljucem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari