Šta je novo?

Mass Effect 2

Lair of the Shadow Broker also houses more cut scenes and dialogue sequences than in any of the previous DLC offerings and will play out over a few hours.
There were two gameplay sequences that stood out to me during my time: the car chase through the city (highlighted in the trailer) and the first boss battle.

Znaci ipak ce moci da se leti autom.

Clanak o anonimnom skupljanju podataka radi poboljsanja narednih igara. Ne znam sto svi toliko igradu Soldier (vise od svih ostalih klasa zajedno) kad znamo da je Vanguard najzanimljiviji. :D

Samo ne znam ko je toliko lud da predje igru 28 puta. Ako je prosecan prelaz 33 sati, a ajde da racunamo da kada prelaze ponovo moze za 20-25 ako ne idu sve kvestove, i drze se uglavnom glavne kampanje, to mu dodje barem 660 sati. 660> sati za single player igru, preci 28 puta za nekih 8 meseci. :S:

crazy-mass-effect-2-stats-and-what-theyre-used-for-20100903105831289_640w.jpg

Ceo clanak

Poslednja izmena:
Ja sam fanatik i pravio sam exkurziju po svim onim sistemima i planetama... jedno vreme sam bio navucen i na ono izvlacenje rude :cigar:

Razumem to, u prvom prelazu sam isao detaljno i doveo skoro svaku planetu na Depleted (cak i one poor i moderate), ali 28 puta preci igru...

80 посто је прешло као male Shepard? не могу да верујем да спадам у мањину од само 20%

Gotivnije je kada igraš kao riba :d ja to praktikovao i u Dragon Age i u ME1 :) ME2 čekam na steamu da pazarim pa da igram onako lagano, lepo, na miru sa nastavkom priče :)

Izasao je. :banana:

EDIT: Ima 1.5GB, ali koliko vidim po kometnarima, dosta njih kaze da je felericna instalacija, tako da cemo mozda morati da sacekamo jos malo dok Bioware to ne sredi.

Poslednja izmena:
Tačno, kažu da je installer problem, ali će to biti brzo otklonjeno...nadam se.

Poslednja izmena:
Kupio sam Mass Effect 2 preko steam-a kada je izasao .

Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko mogao poslati uputstva na PM kako da instaliram DLC ! :S:

Preporučio bih ti da se ne zezaš da na legalnu verziju instaliraš krekovani DLC.Naročito ne sa verzijom kupljnom preko steam-a.Rizikuješ da ti ukinu nalog.
Ako nisi kupio DLC, skini sa neta "onu" verziju i tamo instaliraj.
Inače se samo pokrene .exe fajl, on instalira sve tamo gde treba.

Ovaj DLC je skroz kul, bas fin level dizajn. I ona voznja sa kolima izmedju zgrada je super, steta samo sto je kratka.
Samo ne znam kako Liara moze da spava u onoj gajbi od onolike buke, ono je kao da imas kucu na autoputu. :D

Ovaj Shadow Broker sve zna. :D (samo je slika sa informacijama u spojleru, ne otkriva nista od radnje u DLC-u, ali ajde za svaki slucaj)
iman.jpg

Poslednja izmena:
dobar im je DLC, ona Asari SPECTRE je baš bila moćna.
btw nisam igrao par dana, spremao neki ispit koji sam juče imao pa taman kad sam završio sa tim izašlo ovo ko poručeno. nakupio dovoljno paragorna (do daske skroz) i uspeo da vratim lojalnost Mirande. Ostao mi je još Legion i idem na suicide mission.
Ako može neko da me posavetuje koga gde da rasporedim, neko kome niko nije poginuo u zadnjoj misiji. Pošto ću ovaj save koristiti za trojku najverovatnije. Zahvaljujem unapred!

Jesi li video info za Mirandu na kraju. Takodje pogledati i jedan gejmerski profil, kao i ban sa mreze.

Za Legion-a nije ti potrebna izvrsena loyalty misija, tj. nece da pogine. Posto se pokupi Legion imaju dve misije pre nego sto oni upadnu na brod, kada se to desi odmah idi na misiju.

A sto se ostalog tice u sustini je provereno Tali za tech (trebalo bi da i Legion nema problem), a Garrus za diversion. Ja sam isprobao i Kasumi umesto Tali (kao trebala bi da je tech expert), ali iako je bila lojalna opet je zaginula. Dok sam umeseto Garrusa jednom stavio Zaeeda, i prvi deo prodje, ali na drugom zagine (takodje je bio lojalan). Posle za biotics sam igrao sa Samarom (Jack isto ne bi trebala da ima problema, ali je nisam stavljao). Jacob mi je bio da odvede posadu nazad na Normandy, ali sto se ostatka tice mislim da je svejedno dok god su lojalni.

Poslednja izmena:
E ovaj DLC je stvarno bio dobar! Kad ce sledeci? :)

E ovaj DLC je stvarno bio dobar! Kad ce sledeci? :)

Još se ne zna. Zna se samo da će ih biti i da Bioware planira da poveže priču između ME2 i ME3 tako da DLC-ovi predstavljaju uvod u novi nastavak. Ovaj poslednji DLC prikazuje kako bi to treblo da izgleda.

ovo je početak kraja :D
sigurno nema šanse da trojka izađe početkom sledeće godine ali se nadam da će barem dlc ovi izlaziti ovako na svakih par meseci dok trojka ne izađe. ali opet i to sigurno nema šanse da će se desiti

Ne kontam koja je potreba za ovim, kad smo ga vec napravili?... pa bas zbog specificnih skillova i vizuelnog opisa, koje je svako posebno kreirao, i cuvamo save game?... :trust: Osim ako nisu odlucili da je toliko nastradao u crashu Normandie, da je bila potrebna plasticna operacija... :d

Nesto sam gledao postove sa pocetka teme, posto do sada nisam ni odgleado teaser, ali mislim da ovde Vuk nije bio ni svestan koliko je pogodio u metu. :D

Bio sam odrigrao Lair of the Shadow Broker :) dobar DLC i dobrih 2h+ igranja ;) samo nastavite!

Imam original ME 2 interesuje me da li ima neki pech da nemoram svaki put da ubacujem DVD u komp kako bih pokrenuo igru. Odigrao sam 1 odličan je kad završim 2 krecem pricu iz pocetka tj 1 jel mi se čini da sam nešto propustio posebno pošto imam jako slab skill pa nisam mogao da otkljucam neke artifakte na nekim planetama. Btw igru sam pocheo kao vojnik da li to ima neke veze sa tim, ali u timu mi je uvek bio neko sa skilom za razbijanje pass-a ali nikako nisam mogao da ih otvorim samo one sa manuelnim kljucem?

Вероватно им је eletronics, security, и тако ти скилови био сувише слаб.

Imam original ME 2 interesuje me da li ima neki pech da nemoram svaki put da ubacujem DVD u komp kako bih pokrenuo igru.

Samo krekuj igru i nema problema, ionako imas original a to je cisto da se ne grebe disk i da se ne smaras svaki put oko ubacivanja.

Odigrao sam 1 odličan je kad završim 2 krecem pricu iz pocetka tj 1 jel mi se čini da sam nešto propustio posebno pošto imam jako slab skill pa nisam mogao da otkljucam neke artifakte na nekim planetama. Btw igru sam pocheo kao vojnik da li to ima neke veze sa tim, ali u timu mi je uvek bio neko sa skilom za razbijanje pass-a ali nikako nisam mogao da ih otvorim samo one sa manuelnim kljucem?

Ja sam igrao keca sa Infiltrator klasom tako da sam imao i Decryption i Electronics. Skoro sve sam otkljucao, ali koliko se secam u pitanju je bilo najobicnije loot-ovanje, nista nisi propustio.

http://www.destructoid.com/mass-effect-2-player-choice-statistics-are-surprising-188362.phtml
83% of players created their own face for Shepard.
82% play as the wrong (male) Shepard, 18% as right (female) Shepard.
The Soldier class is far and away the most popular class at 65%.
<Archangel> was among the most popular squad members selected for missions.
10% of players never let <The Krogan> out of <his/her thing>.
Only 50% of players have fully upgraded the <Ship> by the end of the game.
14% of squad members die in the end-game, on average.
36% of players chose the <Renegade choice> in the end-game.

Huhuhu,extra! :))) pa treba nesto da popuni prazninu dok nestigne ME3 :D

Jel bi mogao neko malo da me uputi u igru? Ne volim da igram igre po vise puta, a hteo bih da uradim sto vise stvari u igri pa me zanima sta treba da znam pre nego sto nastavim sa igrom.
nesto kao "ako zelis da ti taj i taj clan prezivi nemoj da radis to i to" ili "obrati paznju u tom delu jer samo tu mozes da dobijes tu pusku i nikad vise, a ne mozes ni da se vratis"
bilo bi dobro sa sto manje spoilera mada me nece previse uzneemiriti i da saznam neke stvari.
achievmenti me ne zanimaju, ali bih zeleo da zavrsim sa svim zivim clanovima i sa sto boljom opremom. igram kao soldier.

instalirao sam 20 dlc-ova. nadam se da su svi aktivirani.

Nazad
Vrh Dno