Šta je novo?

Mass Effect 2

A gde ti je Zaeed??? :d

30 sati igre, sve misije i svi assignment odradjeni, razvalio i skeletona i bazu (i Tali :eyebrows:), a cuo nisam za Zaeed-a :sceptic:
Jack bila samnom u timu i poginula na samom kraju.
A desilo se kod sekvence otvaranja vrata da Miranda bude pogodjena i posle sekund se ispravila, nije joj nista.
Koliko je raznolika igra, vrh

Zaeed je dodatni lik koji se dobija u DLC-u.
nisi mnogo propustio ako ga nisi instalirao.
taj lik nit smrdi nit mirise :D

Zaeed je dodatni lik koji se dobija u DLC-u.
nisi mnogo propustio ako ga nisi instalirao.
taj lik nit smrdi nit mirise :D

Treba da odem u Democratic Leadership Council po njega? :bottle:
Salu na stranu, nisam stavio nijedan DLC, cisto me igra zanimala jer mi se prvi deo svideo, pa reko da odvozam i drugi.. Nema puno igara koje su mi drzale interesovanje, a to mi je jedino i bitno kod igre (kao i kod filmova), znaci nesto da me iznenadi, zainteresuje.. mislim da je poslednja igra koja me tako drzala Psychonauts :D

Istrazivanje Urana u Local Clusteru:
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l6rtQ0-ez4g&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l6rtQ0-ez4g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Realy... commander?
Probing UR ANUS.
:d

Otprilike sam na pola igre. Do sada nisam imao nikakvih glitcheva, medjutim odnedavno primetim da mi igra vise ne razdeljuje paragon/renegade poene, odnosno da ne "javlja" porukicom u desnom donjem uglu koliko sam p/r poena dobio posle odredjene konverzacije. Posle bacanja pogleda na Shepardov profil u squad screenu, vidim da igra i dalje "nagradjuje" paragon/renegade poene, samo me vise ne obavestava neposredno posle razgovora. Nije da je mnogo bitno, s obzirom da su dijalozi, blago receno, katastrofalni, no ipak bih voleo da vidim o cemu se radi. Google se ovaj put ne izjasnjava o slicnim problemima. :)

Ja sam, pak, imao na više mesta bag koji Šeparda i družinu dižu u vis :d Jednostavno u nekom trenutku krene heroj da se diže u vis i dođe do određene visine (recimo, lebdi u vazduhu na jedno 5 metara iznad zemlje zajedno sa družinom. U principu, priđem nekoj ivici ili nabadam dok ne počne da se spušta, jedino je gadno ako se desi u fajtu (desilo mi se jednom), tada se lako gine :)

Inače, ostao mi je Act 3, koliko sam se samo bez potrebe smarao majnujući planete, imam po 250 hiljada svega (sem element zero, njega imam manje, tipa 80 hiljada), i to nakon odrađenih čabar apgrejdova. Mislim da sam barem 7-8 sati potrošio na to :(

^ Stravicno gubljenje vremena!

Nafilovao sam se sa svim i svacim, a planete i dalje posecujem u nadi da cu da naletim na neki "random encounter". A kad vec udjem u orbitu, zao mi da je ne skeniram po principu "mozda zatreba jos ovog EZ-a. (Iako ga imam 20.000, a ostao mi jos Legion loyal quest i nesto mizerno istrazivanja)

^ Stravicno gubljenje vremena!

Nafilovao sam se sa svim i svacim, a planete i dalje posecujem u nadi da cu da naletim na neki "random encounter". A kad vec udjem u orbitu, zao mi da je ne skeniram po principu "mozda zatreba jos ovog EZ-a. (Iako ga imam 20.000, a ostao mi jos Legion loyal quest i nesto mizerno istrazivanja)

imam preko 750.000 svega osim EZU-a,njega imam 150.000...pri tome sam uradio 80% svih upgradeova i 80% clustra sam istrazio...mislim navukao sam se kada udjem u cluster da ga skeniram planetu po planetu i samo za najvece pikove saljem probe...materijala ima koliko hoces balans je ovde ocajan. Upgrade kosta npr. 90.000 credita za koje ti treba nekoliko vecih misija i nekoliko sati gameplaja dok 100.000 materijala skupis u jednom clasteru za 20 minuta...blah

Iskreno, neke stvari nisam ni pokušavao da ozbiljnije apgrejdujem. Npr. šta će mi duplo veće vreme za hack kada ga ovde odradim za manje od polovine predviđenog vremena (kapiram da je na konzolama veći cim), ili povećavanje (treće ili četvrto) kapaciteta za medigel, kada ni ovako ne potrošim što imam. Te apgrejde koji ni ne utiču na (makar moje) igranje nisam ni radio, možda jednom ili dva puta, u jeftinijim fazama, čisto da imam...

BTW, ne znam zašto, ali meni je ubedljivo najsimpatičniji lik u igri Grunt. Kao neka velika beba :) A i komentari u fajtu i ruganja neprijatelju su vrh.

Slazem se, meni je isto Grunt omiljeni, njega sam redovno vodio, a ostale sam menjao.
Najbolje mi kad se dere: I am Krogan!!!!

Imam neki čudan osećaj da sam saznao uz čiju pomoć će Shepard u trojci da krene u boj protiv reaper-a ;)

Prilozi

• MassEffect2 2010-02-15 21-16-43-43.jpg
    MassEffect2 2010-02-15 21-16-43-43.jpg
    135 KB · Pregleda: 84
Imam neki čudan osećaj da sam saznao uz čiju pomoć će Shepard u trojci da krene u boj protiv reaper-a ;)

Da da. Ko je ubio u prvom delu imaće problema u trećem :)
Biće opasna ekipa u trećem delu. U drugom je bila opcija da se sačuva deo leka za Genophage pa postoji mogućnost da se on iskoristi u nastavku kao i izbor da se sačuvaju Geth koji su bili na strani Starih mašina.
Ako je u drugom stavljen akcenat na prikupljanje pojedačnih članova nije isključno da se u trojci skuplja vojska.
Pitanje je samo kako će BioWare sve to uklopiti.

Mene recimo zanima - sta je sa ostalim galaksijama? :) Da mozda Reaper-i i tamo ne "uzgajaju" organike kao u torovima za ovce, hehe...

Pa da, ko ce da cheka 50K godina bez hasa :d

Mene recimo zanima - sta je sa ostalim galaksijama? :) Da mozda Reaper-i i tamo ne "uzgajaju" organike kao u torovima za ovce, hehe...

Interesting point :d
Ko zna ,ko zna,mozda u 3.delu budemo mogli uci i u 2. galaksiju pomocu tehnologije sa one kolektorske baze? ~ ali cisto sumnjam,jer ljudi koji su unistili bazu i exp.char.u Me3,onda nece moci...
~ali u svkaom slucaju,bilo be zaniljmivo.

Naravno, kao i svaka bogougodna igra na ovom svetu, to sve može dalje da se širi do beskraja. No, ne verujem da će se ići van galaksije. Koliko sam shvatio, Reaperi obitavaju u voidu između galaksija...

Inače, sačuvah i ja rakni kraljicu u kecu, sada lek za džinofejdž i getove, tako da sam spreman za mračno, pritajeno, nepoznato zlo koje će niotkuda krenuti u ostvarenje podmuklog plana nepoznatog arhivođe o uništenju svega što postoji u trećem delu.

BTW, čisto sumnjam da će to imati nekog ozbiljnijeg efekta. Onaj ko nije sačuvao će dobiti neku sličnu opciju u nastavku (ako se sve ovo uopšte bude odnosilo na finalni sukob).

najbolji deo mi je kada colector boss kaze "assuming control" i u nastavku kako je to neophodno i sad cu doziveti nailejsn:d ali cepam se od smeha svaki put...pravi momenat iz igrice...podsetio me na cuveni uzvik kada spodoba iz quake uzvikne "tutusun":d

Sve nesto mislim da je sledeci fazon- Svaki Reaper ima svoju prciju, tj galaksiju...mi smo svoga koknuli, pa nam u trojci dolazi ekipa da vidi sta se to desava u Mlecnom Putu:p

Ovo beše ono fatalno čavrljanje sa Rachni Queen!

Heh, ja iskreno ne vidim kakvu bi to specijalno bitnu rolu mogli imati Rachni protiv Ripera. Zapravo, nekako mi je izglednije bilo da je imaju upravo protiv drugova Collector-a, samo sad to otpada pošto je Collectore koliko mi se čini Shepard poslao u večna lovišta!

Sve nesto mislim da je sledeci fazon- Svaki Reaper ima svoju prciju, tj galaksiju...mi smo svoga koknuli, pa nam u trojci dolazi ekipa da vidi sta se to desava u Mlecnom Putu:p

Sve nam diraj sem mlecnog puta! Taman je Shepard izbacio covecanstvo u sam vrh birokratije mlecnog puta, pa predvidjam da ce u americkoj reziji 3. deo biti kick ass ciscenje svega sto se mrda a nije human (bar jedna od opcija na kraju). Kao fora iz COd MW2: "Every fight is our fight" i "We are the most succesfull military force in the history of mankind"... :)

Pređoh ME2, i odmah da ti kažem, ne može biti taj fazon :) Na kraju je kratka animacija koja eksplicitno najavljuje šta nas čeka u trojci.

Elem, ja odabrah da sačuvam bazu :d

Pređoh ME2, i odmah da ti kažem, ne može biti taj fazon :) Na kraju je kratka animacija koja eksplicitno najavljuje šta nas čeka u trojci.

Elem, ja odabrah da sačuvam bazu :d

Pa, video si onaj deo sa hiljadama Reaper-a koji jezde ka Mlecnom Putu? ... :)

Na to sam mislio...ne da ce u trecem delu biti nesto tipa da sad idemo po galaksijama u svemiru i u sledecih XX nastavaka ponavljamo isto...Nego me samo zanima, sta se tamo radi i hoce li mozda to pomenuti u prici...

Toga će već biti, ja sam shvatio da priželjkuješ nešto drugo. Mada, malo mi deluje bezveze da će takav sukob (inter)galaktičkih razmera rešiti jedan superheroj koji samo što je ubio džinovskog terminatora :)

Predvidjam da ce u trecem delu da bude epic fleet battle na kraju - Asari, Turians, Salari, Humans, Geth, Migrant Fleet, Krogan, Arachni protiv Reapera. I naravno, Normandija na chelu objedinjene flote sa ultra mega nabudzenim cannonima i ostalim upgrade-ovima. Medjutim Reaperi su svejedno jachi od svih saveznika zajedno, pa ce negde na sredini bitke Shepard i kompanija da ulete u neki Reaper central hub i unishte ih iznutra :d

Ili ce Shepard da se poseksa sa glavnim reaperom i ovi ce da odustanu od planova ;).

ili ce da dodje neko jos vece zlo koje je spavalo, tipa neki reaperi reapera :)

pa ce 'nasi' + reaperi da se udruze, pobede ih, i kao u pravoj politicki korektnoj igri, izglade svoje razlike, i zive srecno zauvek...
...ili bar do sledeceg dela/ekspanzije :)

Vrh Dno