- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
meni su Kelly samleli u kašu 
Ah, još jedna stavka koja veoma lepo ilustruje kako će Bioware očas posla okrenuti naglavačke celu postavku univerzuma...sada najednom Geth-ovi u stvari nisu neprijatelji, već je to svo vreme bila mala grupa jeretika koja se odvojila od kolektiva i nabudžila u jednu deep space bazua odusevila me prica koja stoji iza Legiona (geth i heretics).
I takodje ne vidim zasto ovde svi trpaju Tali da se sunja ventilacijom. Treba neki tech-infiltrator lik...a ko je bolji za taj zadatak od Mordin-a. Tali je samo obicna tech-bitch, dok je Mordin daleko bolji po specijalizaciji( salarian spec-ops).
Ja licno sam vodio 8u prvom navratu onog assasina, al mi je zaginuo prilikom zatvaranja vrata![]()
misliš Grunta, a ne Wrexa
Ah, još jedna stavka koja veoma lepo ilustruje kako će Bioware očas posla okrenuti naglavačke celu postavku univerzuma...sada najednom Geth-ovi u stvari nisu neprijatelji, već je to svo vreme bila mala grupa jeretika koja se odvojila od kolektiva i nabudžila u jednu deep space bazudok su pravi Gethovi u stvari dobrice.
jel ima i neki lek za patch?
Mass effect 2 i različite grafičke karte
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mass-effect-2.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari