Samo ona?
***. nisam toliki baja
Sad ce da padnu o ostale kad krenem drugi walkthrough![]()
Koju ti igru igraš?? :trust:meni nije jasno kako na xbox-u imam dve puške a na pc-u dva pišljiva pištolja, jel zna neko kako da dođem do neke puške na pc-u i zašto je to tako uopšte mi nije jasno.
nerviraju me ovi pištolji žešće
meni nije jasno kako na xbox-u imam dve puške a na pc-u dva pišljiva pištolja, jel zna neko kako da dođem do neke puške na pc-u i zašto je to tako uopšte mi nije jasno.
nerviraju me ovi pištolji žešće
kako da uninstalliram ubaceni DLC (onaj sa lekom)
od kako sam njega stavio igra puca ko blesava
Odaberi drugu klasu! Odabrao si infiltratora, on ima Heavy Pistol i SMG (koji lici na pistolj) i Sniper.
Ja sam igru presao za nekih 25-27h. Sve questove za ekipu, igrao se s Mirandom, na kraju mi je samo Jack poginuo.
U svakom slucaju dobra igra, sa odlicnom pricom, ali suvise malo vremena traje rasplet. 90% vremena se provodi trazeci ekipu i jedna-dve misije na kraju sa collectorima i kraj.
Glavna mana u igri su mi kontrole, odnosno JEDNA KONTROLA za 16 radnji (jedan taster, po difoltu "Spacebar"). Koliko puta mi se desilo da hocu da trcim i pobegnem u zaklon a da mi se lik "zalepi" za obliznji zid i pogine. Manje drastican primer je da zapocnem razgovor sa ljudima slucajno. Izem ti konzole i "mejnstrim". Na kraju ce ostaviti samo jedan taster i gledacemo film sa quick time eventima...
Takodje sam se u zadnjoj sceni smorio zbog "originalnosti" razvojnog tima:
Govorim o "Reaperu". Iako su dali neko objasnjenje (naravno glupo) za "ljudski" izgled i dalje nisam mogao da ne primetim da em lici na terminatora, em su zvuci koje ispusta identicni ko u novom filmu. O "tezini" te borbe da ne govorim (da sam vezao oci verovatno bih ga presao bez problema.
našao sam žešći bug u igri
naime skeniram jednu planetu i kaže da je našao anomaliju, spustim se, kad ono treba da pretražim neku olupinu nekog ogromnog broda (nevezano za normandy crash site) i tako muvam se ja po toj olupini pokupim jedno 3 refined nečega iz nekih kutijica i kad sam trebao da se popnem na krov da dođem do drugog dela Shepard skoči u vis i ostane tako u vazduhu. Ne mogu ni napred ni nazad, mada jednom sam uspeo da poletim (WTF?) pa je počeo da pada dole ali se na sreću zaustavio ponovo u vazduhu.
ako neko kojim slučajem neveruje recite mi kako da uslikam pa ću nakačiti
btw neznam ni kako da nastavim više sa igrom, zadnji save mi je bio puno pre te planete a dosta se izdešavalo u međuvremenu
naime skeniram jednu planetu i kaže da je našao anomaliju, spustim se, kad ono treba da pretražim neku olupinu nekog ogromnog broda (nevezano za normandy crash site) i tako muvam se ja po toj olupini pokupim jedno 3 refined nečega iz nekih kutijica i kad sam trebao da se popnem na krov da dođem do drugog dela Shepard skoči u vis i ostane tako u vazduhu. Ne mogu ni napred ni nazad, mada jednom sam uspeo da poletim (WTF?) pa je počeo da pada dole ali se na sreću zaustavio ponovo u vazduhu.
btw neznam ni kako da nastavim više sa igrom, zadnji save mi je bio puno pre te planete a dosta se izdešavalo u međuvremenu
opet sama prica ima mnogo manje obrta i interesantnih detalja nego kec... ja bih voleo da mi neko kaze sta je to u drugom delu bolje nego u prvom (osim liftova, sporednih zadataka po planetama, i modela zenskih aleana)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari