Šta je novo?

Mass Effect 2

Ovo je školski primer odlično optimizovane igre. Za nauk drugim razvojnim timovima

Svakako. Ali zapitaj se koliko se vremena ulozilo u optimizaciju. To neki drugi razvojni timovi sebi ne mogu da priuste.

Ovo je školski primer odlično optimizovane igre. Za nauk drugim razvojnim timovima

ali grafika je istao kao u igri od pre 2 godine?
pogledajte teksture, pogledajte more... da se ne lazemo nije presudno, ali da ne pevamo sad bajke kako izgleda bolje od krize :)

hehehe.. ponovio se i mudro cuti :)
bilo bi jako lose da ti padne fps :D

;) ovo vec treci put zaredom kako gazim svoju rech da je ovo poslednji upgrade graficke :d

ali grafika je istao kao u igri od pre 2 godine?
pogledajte teksture, pogledajte more... da se ne lazemo nije presudno, ali da ne pevamo sad bajke kako izgleda bolje od krize :)

;) ovo vec treci put zaredom kako gazim svoju rech da je ovo poslednji upgrade graficke :d

Grafika je bolja nego, u prvom delu, ne mozda drasticno, ali je bolja.

Tehnikalije su maltene iste,sem malo bolje fizike.Jednostavno art stile je lepsi.:)

Mislim da su najviše unapredili Lightning komponentu što se odma primeti. Sve ostalo je samo štelovanje i poboljšavanje starog engina. Sve u svemu odličan posao su odradili što se tehničke strane igre tiče.

Nego obratite pažnju na ovu sliku. Nadam se da će biti mnogo više DLC nego pre dok čekamo ME3.
Tri ruke ili sam ja oćoravio :D

2z7im15.png

S tim sto ti je ovo ubedljivo najnepotrebniji do sada... :d

Btw, igru jos nisam probao, ali sudeci po okacenim screenovima, deluje mi identicno kao kec.

U vezi sa krajem igre...

Kako da sachuvam Tali? Ubio sam "Oko" i posle toga ide animacija kako brod prinudno slece. U sluchaju da nisam ubio "Oko", ide animacija kako Tali gine u 4. sektoru. Jel mora da pogine? Ili ima neke veze sa nadogradjnom broda, nisam sve apgrejde kupio.

@Alex

Prvi chika sa slike je Bejli? Jel mi to promaklo negde ili je u pitanju DLC?

Poslednja izmena:
@Alex

I meni tako deluje haha :) Nego,jel ovaj DLC izasao ili je ovo za Xbox?

Izasao je dlc i za PC

Izasao je dlc i za PC

Da,ali ova "trojerucica" nije u tom DLC-u ;) Elem,videh da nas taj DLC izgleda tek ocekuje.
Sa druge strane imam jedno spoiler pitanje:
Evo spremam se da krenem sad na Suicide mission pa me interesuje kada se srece Conrad Verner?Posto ga ja do sada nisam sreo a sve moguce kvestove sam uradio.

U vezi sa krajem igre...

Kako da sachuvam Tali? Ubio sam "Oko" i posle toga ide animacija kako brod prinudno slece. U sluchaju da nisam ubio "Oko", ide animacija kako Tali gine u 4. sektoru. Jel mora da pogine? Ili ima neke veze sa nadogradjnom broda, nisam sve apgrejde kupio.

@Alex

Prvi chika sa slike je Bejli? Jel mi to promaklo negde ili je u pitanju DLC?

Ne mora niko da pogine pa čak ni sekretarica Kelly. Najverovatnije je Tali poginula zbog nadogradnje. Imaš tri bitne a to su top,oklop i štit.

Čika sa leve strane je Zaeed Massani i dolazi sa DLC-om. Ima samo loyalty misiju i to je to. Ništa posebno.

Da,ali ova "trojerucica" nije u tom DLC-u ;) Elem,videh da nas taj DLC izgleda tek ocekuje.
Sa druge strane imam jedno spoiler pitanje:
Evo spremam se da krenem sad na Suicide mission pa me interesuje kada se srece Conrad Verner?Posto ga ja do sada nisam sreo a sve moguce kvestove sam uradio.

Conrad Verner je u Eternity baru na Illiumu i tamo pravi probleme :). Ovo je jedan od zanimljivijih susreta u igri. Šta si uradio sa njim u prvom delu?

Poslednja izmena:
Čika sa leve strane je Zaeed Massani i dolazi sa DLC-om. Ima samo loyalty misiju i to je to. Ništa posebno.

Hvala na odgovoru. :) Da pitam josh nesto...
Da li se moze vratiti lojalnost kad je igrom sluchaja izgubim, kod mene konkretno to je bila Jack? Bila je neka svadja izmedju Mirande i nje, ja stao na Mirandinu stranu, nije bilo opcije da prestanu obe.

Ne mora niko da pogine pa čak ni sekretarica Kelly. Najverovatnije je Tali poginula zbog nadogradnje. Imaš tri bitne a to su top,oklop i štit.

Conrad Verner je u Eternity baru na Illiumu i tamo pravi probleme :). Ovo je jedan od zanimljivijih susreta u igri. Šta si uradio sa njim u prvom delu?

Nemam pojma sta sam uradio,pravo da ti kazem secam ga se kroz maglu,kao nesto da se lozio na Sheparda tj da mu je ovaj bio heroj,mada moguce i da sam pomesao:/

Inace zavrsih sada.
Poginuli su mi naucnik,on je bio prvi specijalac za ona vrata i poginuo mi je Thane kada sam bezao od swarm-ova,odvukose ga zlotvori :( -za njega mi je bas krivo :( -ovo je verovatno zbog toga sto sam Mirandu vodio kao stitonosu.Inace Kelly nisam spasio,ne znam kako nju spasiti,spasio sam doktorku.

Na kraju sam odabrao da predam collector base cerberusu,sad se kajem,mada,nije mi jasno kako to da sam im predao a u isto vreme na kraju se vidi lepo kako Shepard postavlja eksploziv i kako Normandija bezi od eksplozije.Suprotstavih se Illusive man-u na kraju koliko je to bilo moguce,mada vidim da mi uglavnom squad memberi sada ne odobravaju to sto sam predao bazu Cerberusu.
Odigracu kraj jos nekoliko puta,to je sigurno;)

Poslednja izmena:
Završih i ja. 28 sati igre.
Pogibe mi dvoje i to baš oni koji me jedini nisu voleli (izgleda da ima veze sa time). Tokom inicijalnog napucavanja niko, imao sam sve upgrade-ove.
Kraj je dobar, ali mi je slabiji od kraja prvog dela.
Prosto deluje kao uvertira za nastavak više nego bilo šta drugo.
Zanimljivo je to što možeš da počneš ponovo igru sa importovanim likom sa kojim si završio? Moram to da probam, da vidim od kojeg levela krećeš. Izgleda da možeš i da mu promeniš klasu.

Nisam nesto dugo igrao, al cini mi se dinamicnija igra od prvog dela. Svidja mi se i ona povremena mogucnost brze akcije u razgovoru klikom misa, pitam se dal je imalo efekta na klinca sto mu pokvarih pistolj u Afterlife-u :)

Nisam nesto dugo igrao, al cini mi se dinamicnija igra od prvog dela. Svidja mi se i ona povremena mogucnost brze akcije u razgovoru klikom misa, pitam se dal je imalo efekta na klinca sto mu pokvarih pistolj u Afterlife-u :)

Koliko sam ja video bilo sta da uradis, komentari na akcije dolaze u vidu poruka. Cak mi je stigla pretnja od lika iz prvog dela koga sam spasio od organizacije u kojoj sad radim.

A gde se regrutuje onaj Geth squad member?

Pre ili posle Omega relay-a?

Mora li se igrati iz pocetka kad se instaliraju DLC-ovi? :)

Nije potrebno igrati ponovo da bi odigrao dlc.

Ne mora. Malo je glupo shto ti odmah daju sve ove oklope i oruzija... A i oklopi su glupi zato shto ne mogu da se "shteluju".

A gde se regrutuje onaj Geth squad member?

Pre ili posle Omega relay-a?

Pre Omega 4 relay-a koji je ujedno i poslednja misija.
Samo prati glavnu priču. On dolazi posle misije nabavljanja modula za identifikaciju broda na napuštenom Reaper-u.

Da li postoji mogucnost da se squad memeber-ma menjaju oklopi? Ako ne postoji onda su ******* sto su to izbacili.

Momcovi, shta mislite, dali da instaliram sve dlc-ove odmah na pocetku ili tek kada predjem igru? Tek pocinjem da igram pa ne bih da zabrljam neshto.

Nije mnogo bitno kada ih instaliraš, pošto možeš da ih odradiš bilo kad.
Ja sam lično preskočio armore i item-e jer mi se ne sviđa kako debalansiraju igru.

DLC armori su nekako previshe jaki, jedino shto mi se zaista svidelo iz DLC-a je ona snajperska pushka shto puca 3 metka u jednom rafalu - mnogo je dobra za neprijatelje sa shield/armor-om, ali je isto imba + shto imash i onu black widow pushku koja jede malu decu :)

Cekaj sta jaki kad povecavaju neke vrednosti samo 10 % ?? i to samo neke

Vrh Dno