Zorro je napisao(la):
Mislim, "intelektualni patuljak"?
Eto vidis, opet isto. Pogledaj posle toga sta pise (ja LICNO ne verujem da si to!!!).
...
ne, nemam to u planu. a i kad bih tako nesto uradio korist od toga bi imala samo moja porodica i deca kojoj se nadam...
i ne, ne pruzam ja zdusnu podrsku nego nevolim nihilizam kao pravac....
pozdrav i NHF!!!
Ni ja licno nisam mogao da verujem da ces tek tako da me ogadis. A kad vec i sam kazes, da si svestan da je tesko "osetiti nijanse" u komunikaciji koja nije face to face, nisi bas morao da u svakoj mojoj izjavi trazis potencijalno najgoru nijansu... :smash: . No OK, dobro je sto si spustio loptu, da se debata jos vise zaostrila thread bi postao stvarno bizaran.
Ergo, to sto smatram da necije upisivanje kakvog-takvog doktorata u USA nije stvar od znacaja za naciju, stvarno ne kapiram zasto ti zvuci nihilisticki? Dokle god i od takvih stvari budemo pravili senzacije, ostacemo pateticni jadnici, poslednji slepci na margini civilizacije. Kriterijumi bi morali da nam budu mnogo visi, sa takvim pricama ih sami svesno srozavamo. Ovo jeste velika stvar za Marka i njegovu porodicu, ali za celu zemlju!?! Pokazite taj tekst nekom strancu iz iole ozbiljnije drzave, preminuce od smeha. Uostalom, kao sto rekoh, da su takvi "uspesi" stvarno veliki, Indija bi danas bila druga svetska sila...
Ekstra sto Marko, u stvari, jos uvek nista nije "uspeo", vec je samo stvorio neku poziciju da to pokusa. No dobro, pozelimo mu srecu, kada je Karleusa mogla da uspe "na foru", sa neprestanim talasanjem medija, sto ne bi mogao i Marko

. Jeste, ovo je bilo na tvoj racun

. Mada, ne vidim kako ce Marku ovi hvalospevi pomoci da dodje do doktorata i napravi karijeru, pre ce biti da je to tata uradio za svoj gros, da "crknu dusmani". I ja mu cestitam na maestralno izvedenoj diverziji, dolazak do naslovne strane "Kurira" je ispao jos laksi nego sto sam pretpostavio... Samo, ne daj boze da Marko negde zabrlja, tatko nece smeti na ulicu da izadje. U pravu si kada kazes da je ta prica kratkog roka trajanja, prvog dana je imala oblik Hevisajdove funkcije, a vec sutra ce biti zaboravljena. Osim u Leskovac, tamo ce da je pamte... :eyebrows:
A ono za mene i "nisi novinar", uf, pao mi je kamen sa srca kada si mi rekao da to "jednostavno znas". Ja sam se vec bio uplasio da hoces da kazes kako mi kvalitet i stil pisanja nisu dovoljno dobri za kriterijume srpske stampane reci :d .