Šta je novo?

Marko Tasic - genije iz leskovca, Blic

Broze, valjalo bi da ovaj scan stavis kao wallpaper :D

shtaps je napisao(la):
:trust:

Farsa oko tog decka je samar u lice svim sposobnim ljudima iz cele Srbije koji nisu otisli sa svojim rezultatima u medije nego nastavili da uce i rade, sad ovde ili napolju - nebitno. Suzdrzacu se od ocenjivanja njegovih kvaliteta. Najtuzniji su mediji i ljudi koji ovo oberucke prihvataju.
Odprilike, fazon je sto tamo sve, ali sve zavisi od medija, mozda je kvalitet necega nula ali kako se odradi reklama kako treba, svi ce platiti, cudno je tamo veruj mi. A svako kod nas sto nesto vredi i zna, a takvih je mnogooo, trebaju da probaju, nista ne mogu da izgube, ali mnogo da dobiju. Mnogo degenerika je otislo a gomila kvalitetnih ostala jer se plase da apliciraju ili sta vec.
Tupim, ne tupi mi se vise :d

NSX je napisao(la):
Broze, valjalo bi da ovaj scan stavis kao wallpaper :D

Ja sam govorio o principu a ne o njemu konkretno. Dakle, mrzim ad-hoc pljuvace. Izgleda da se ispostavilo da je stvar drugacija od onoga sto je predstavljeno javnosti.
Ipak, postoje nedoslednosti i u textu. Skolarina ide i do 100.000 dolara/godisnje na vrhunskim fakultetima u usa i kad bi harvard kostao 30.000 gde bi mi bio kraj:)
Druga stvar koju autor skeniranog texta ne zna je da tamo nema "preskakanja" magistrature i da odmah posle dodiplomskih studija moze da se ide na PhD...
Sve ovo ne umanjuje losu atmosferu koju je MT stvorio oko sebe. Mislim ja bih znao da sakrijem IP adresu:D

poz

Broz je napisao(la):
Ja sam govorio o principu a ne o njemu konkretno. Dakle, mrzim ad-hoc pljuvace. Izgleda da se ispostavilo da je stvar drugacija od onoga sto je predstavljeno javnosti.
Ipak, postoje nedoslednosti i u textu. Skolarina ide i do 100.000 dolara/godisnje na vrhunskim fakultetima u usa i kad bi harvard kostao 30.000 gde bi mi bio kraj:)
Druga stvar koju autor skeniranog texta ne zna je da tamo nema "preskakanja" magistrature i da odmah posle dodiplomskih studija moze da se ide na PhD...
Sve ovo ne umanjuje losu atmosferu koju je MT stvorio oko sebe. Mislim ja bih znao da sakrijem IP adresu:D

poz

Hahah, pazi ad-hoc pljuvaci nisu pljuvali tek tako, jaki razlozi su postojali za to, a sto tebe nisu zanimali to je druga prica.

Life is a bitch...and then you die! :d

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahhhhahahahhhhhahaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhahahahahhahahaahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Niste valjda poverovali,pa svi znaju da novine lazu.
KO JE MARKO TASIC?
Marko Tasic je ANA DENIC.
A koje ana denic=X
E sad cu ovaj ceo thread komprimovati.
10 print "Marko"
20 print"program za komprimovanje"
30 circle 3.3.3
40 print"krug"

Nikola

Hahhahahahaha :) :) Toliko o maldom "genijalcu" :D Lepo sam rekao da je prevarant :)

Vrh Dno