Šta je novo?

Mafia II

Gde se nalazi rezervoar uopste? Ne mogu da ga skontam... mislim da li je ucrtan (kao u GTA) kao neki kvadratic ili ne? Nisam primetio...

EDIT: Skontao sam, nije tako uocljiv, ali vidi se...

Poslednja izmena:
Mozda lupam gluposti,a dali moze da se stavi jos jedna npr:nvidia GTX9800 karta koja bi sluzila samo za fiziku,a ova moj Ati za ostale stvari?

Ne znam da li je neko provalio, ali mogu ce je podmititi muriju za 500$ kada ste "wanted" i to telefonskim pozivom policijske stanice sa bilo kog telefona. :)

Udji u neki bar, pobij sve zhivo pa se vrati nakon 3-4 minuta.
Crime scene, policijske trake i unutra ugashena svetla. :D

Upadanje nogom kroz vrata je zakon. :d

Poslednja izmena:
meni se isto ponasa igra i sa novim i sa starim drajverima,radi extra glatko ingame,dok onaj bench se vrti oko 22-24fps i ne pada,sve na max

Poslednja izmena:
Fora je sto je i meni bench sa sve fizikom na high na 1920x1200 bez AA ima isto oko 22-23 frejma. Definitivno je neki bug sa fizikom, verovatno i dalje radi samo na cpu-u.

da,ali u igri mi je dosta veci fps od tih 20ak (apex high)

Ja zaboravio za Sendit, tamo je 3 evra jeftinije nego u Shopto :-devil-: Uf, počinjem da štekam kintu za ovo i NBA 2K11...

Samo što je veća šansa da te zakači carina preko sendita :)

Kada sam prvi put pokrenuo igru podesio sam sve na max, ukljucujuci i fiziku, i ugradjeni benchmark se pokazao avg. 25.9 FPS. Posle prckanja sa podesavanjima fizike u nV control panelu dobio sam daleko manje rezultate, ispod 15 FPS. Ovde definitivno nesto ne stima kako valja.

Inace da li ima neko problem sa zvukom nakon izlaska iz demoa? Kada normalno izadjem iz demoa, zvuk mi se ubije totalno. Kada u task baru kliknem na zvucnik, dobijem poruku da nema dostupnih mikser uredjaja, i jedini lek je restart racunara. Mada ovo mi se desava jos u nekim igrama. Da li se neko susreto sa ovim problemom? Da li ovo znaci da je zvucna kartica na izdisaju?

Probah sada i ja igru. Nije losa. Zainteresovala me je iako nije nista spektakularno. Jedina stvar koja me iritira je ovaj bug sa kontrastom kada se izadje iz igre. Strasno. :S

Da li ovo znaci da je zvucna kartica na izdisaju?

Ne verujem. Pre bih rekao da su ti drajveri pobrljavili. Skoro sam ceo Windows reinstalirao jer sam morao svaki put kada restartujem racunar da instaliram ponovo drajvere za zvuk. :/

Poslednja izmena:
Evo, pre desetak minuta sam instalirao igru. Posto sam se omacio da mi prodje benchmark, mogu vam svima reci:
Mafia II benchmark:
Na high (19x10), imam
min 1.7 fps
max 66.7 fps
avg 4.6 fps

Na low (1280x720)
min 2.6 fps
max 111.1 fps
avg 9.1 fps

Ingame fps (1280x720): ~12-15
:d

Phenom II 955 BE
ati 4290 onBoard :wall:
2x2 DDR3 RAM
Windows 7
Sad otprilike znam. Da budem iskren, nisam ni ovoliko ocekivao. Mislio sam da mi nece dati ni da instaliram igru. :)

E, da. Nisam imao nikakav problem pri izlasku iz igre. :)
Imao sam problem neigrivog frejmrejta u igri, ali to je "sve".. :d

Meni nece da radi igra,skinem igru preko Steama,instalira se,kada zelim da pokrenem,instalira se Physx i posle toga igra ""not responding"...Da li je moguce da je to zbog zastarelog Physxa?

Meni nece da radi igra,skinem igru preko Steama,instalira se,kada zelim da pokrenem,instalira se Physx i posle toga igra ""not responding"...Da li je moguce da je to zbog zastarelog Physxa?

Probaj da obrises taj i da instaliras physx koji je dosao uz demo.Ja sam tako resio svoj problem

Prošle godine sam naručivao 2K10 i stiglo mi bez carine. I oni na računima pišu da DVD košta 0€, pa nemaju za šta da carine.

Usput, probao sam i ja taj benchmark. 1680x1050 sve na max, sa physx na medium i average fps je 56...

Do sad mi je stiglo brdo diskova preko sendit-a, i thehut, koji su u stvari ista firma i nikad nisam platio nikakvu carinu. Evo pre mesec dana mi stigao Napoleon: Total war - Imperial Edition.

Jel moze neko da navede razlike u igri izmedju medium i high physx-a, ako je primetio nesto?

Ma dobar je i ovde fizicki engine, samo sto je ai manje svestan toga sta se desava, za razliku od gta. Kao sto jovyland kaze, kad uperis pistolj u lika on ne reaguje.

Baš sam juče igrao malo. Vozim se kolima, vidim grupicu crnaca, izađem iz kola i izvadim pištolj kad crnja vadi utoku. Ubio sam neku babu tu blizi i pobegao a ti isti crnci me jurili kolima do dokova. Ne znam otkud vam da ne reaguju.

Hahaha, ko zna ko i sta im je ta baba bila.:D
Ne znam, meni se desavalo da uopste niko ne reaguje kad izvadim oruzje ili kad pocnem obracun sa policijom neki likovi i parovi se setaju tu oko mene dok meci prste.

Da, ja sam se zabio u gepek nekim likovima kod oružane nakon mosta, i fino momci izašli iz auta i krenuli da me napucavaju lol

Hahaha i mene oni crnci... Ko su oni uopste? Neki ghetto momci? :d
@Gdin_M: Kod mene reaguju svi... kad izvadim pistolj beze, a tek ako opalim. :)

Gdin_M, u pravu si za to da ne reaguju prolaznici kada se napucavaš sa policijom. To jeste malo bezveze. Ali crnačke bande su itekako lake na obaraču i čim izvadiš pištolj oni krenu da vade oružje nebitno da li si uperio u njih ili nekog drugog. Čini mi se da je to još uvek malo bagovito tj. kako AI reaguje u odnosu na tebe.

Tabanje je fino odrađeno ali nekako mi se čini rudimentarno. Ako se dobro sećam najavljivali su kompleksan sistem borbe a ja sam uspeo svega par poteza da izvedem.

Inače igra je jako fina, grafika je dobra mada nisam baš oduševljen svim elementima. Fiziku nisam video ali planiram da to rešim do izlaska finalne verzije. Ali sve u svemu nisam oduševljen kao kada sam igrao prvu Mafiju. Dvojka deluje poznato ali ne ostavlja impresivan utisak kao prvi deo.

Za kraj, jel ima kamera iz kokpita u ovom demo-u? Nisam primetio da ima.

Nema, ima sa haube ali i on baguje kad vozis kamion pa se ne vidi hauba.
Inace, sta znam, mozda te je mafija 1 vise odusevila kad si bio mladji pa je sve delovalo nekako drugacije i igre su se igrale sa vise zadovoljstva nego sad.:)

Skinuo i instalirao najnoviji Physx i resio problem...
Odlicna igra ce biti...Samo cini mi se da je Vitto dosta bezlican,vise sam karakterno u poznao Joe-a nego Vitta..Vito je izgovorio mozda dve recenice...Sa karakterom Tomija Andjela u prvom delu se odmah upoznajemo,sto kod Vitta nije slucaj..

Vrh Dno