Ne znam da li je neko provalio, ali mogu ce je podmititi muriju za 500$ kada ste "wanted" i to telefonskim pozivom policijske stanice sa bilo kog telefona.![]()
@ NastyB - kupi na shopto.net, jeftinije je nego steam, za 15 evra
Ja zaboravio za Sendit, tamo je 3 evra jeftinije nego u Shopto :-devil-: Uf, počinjem da štekam kintu za ovo i NBA 2K11...
Da li ovo znaci da je zvucna kartica na izdisaju?
Jedina stvar koja me iritira je ovaj bug sa kontrastom kada se izadje iz igre. Strasno. :S
Samo što je veća šansa da te zakači carina preko sendita![]()
Upravo tako![]()
Tweak za physx:
http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/
Probao, radi maltene isto kao i sa iskljuchenim physxom.![]()
Hvala, ovo sljaka odlicno!
Meni nece da radi igra,skinem igru preko Steama,instalira se,kada zelim da pokrenem,instalira se Physx i posle toga igra ""not responding"...Da li je moguce da je to zbog zastarelog Physxa?
Prošle godine sam naručivao 2K10 i stiglo mi bez carine. I oni na računima pišu da DVD košta 0€, pa nemaju za šta da carine.
Usput, probao sam i ja taj benchmark. 1680x1050 sve na max, sa physx na medium i average fps je 56...
Ma dobar je i ovde fizicki engine, samo sto je ai manje svestan toga sta se desava, za razliku od gta. Kao sto jovyland kaze, kad uperis pistolj u lika on ne reaguje.
Bug fixes for Mafia 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari