Šta je novo?

Mafia II

Pa ovo je demo, što manje otkrivanja priče iz igre, to bolje...

NIsam verovo da cu na jednoj 8800gt igrati mafiu 2 u fullu jos sa fizikom ukkljucenom:banana::banana::banana::banana:

Kako brate? Ja imam 9600 GT pa ne mogu... mislim ukljucim fiziku, ali mi je sve dosta sporiju tj. onako usporeno, neprirodno... i secka mozda malo.

Sta je sad ovo, instalirao najnoviji PhysX softver i baguju i Batman i Mafia 2:mad:

Ja instalirao PhysX i igram sve na high, PhysX medium, shadow low, i bez ikakvog seckanja na mojoj konfi... aaaaa kakva igra!

Instalirao najnoviji physx, izbacio samo CIV fajlove iz Apex foldera i sada mi fps ne spada ispod 30 a uglavnom je napolju oko 40 sa fizikom na high i ostalim detaljima na max bez AA na 1920x1200.:D
Naravno Mafija se updatovala ali ne pise sta je ispravljeno.

Za hatere physx-a na 8800/9800gt, mogu reci samo da lagano radi na max.:banana::p :-devil-:

A sto se brisu ti CIV fajlovi? Koji su to fajlovi uopste?

Ne pocinju sa CIV, pogresno sam napisao, mislim na fajlove koji pocinju sa C u folderu APEX. Verovatno su to fajlovi za prolaznike i njihovu fiziku odela koje nose. Mislim, dosta ubija fps ako ima mnogo likova koji imaju fiziku odela, a pro tome vecina se i ne primecuje jer je dosta udaljena. Zato sam ovako ostavio fiziku svog lika i ostalih bitnih likova i fps je sa tim podesavanjima pristojan.

Lepa igra , ima sitnica sto mi smetaju ali utisak je VAUUU! Radi u 1080p sve na high, sa fizikom takodje, bez AA perfektno.

Meni sa full detaljima odvrnutim do kraja, 16xAF i AA on radi super. Bench se zavrsio sa 58.6fps-a. U samoj igri ponekad padne malo fps na oko 46 (to je najmanje sto sam primetio) ali samo unutra dok je napolju 57-60 (v-sync on pa ne vidim dokle ide).
Bez AA stoji zakucana na 60 i nijednog trenutka nije palo ispod. 2x sam igrao, sa AA i bez da probam.
Igra je takva kakva je i sa stalnih 40fps-a nebi bio problem igrati ali uvek ima mesta da se ustine neki frejm za one sa jeftinijim ulaznicama.
Dobra igra, jedva cekam da izadje full. Svidjaju mi se vozila, lepo su ih uradili, uzasno zanose :D

Da li ima negde da nadjem muziku sa radia iz Mafia 2 demoa? Ima jedna pesma koja mi se svidela i hteo bih da je skinem...

Jedina moja zamerka je ne postojanje pravog AA, ali ta sitnica može da se istrpi.

Dok me dva policajca drze na nisanu ja ladno razbijem prozor kola udjem, upalim i odem dok oni stoje skamenjeni. :d

Dobro, to je vjerovatno bug?

Nego je li to pravi Mafia nasljednik, ili sta? Cujem da su i tu ubacili health regeneration glupost!

Ne znam je li naslednik Mafie a i odmah sam je ugasio posle ovog bug-a. A mozda ovaj bug nije toliko bitan pored kaputa koji se njisu u skladu sa zakonima fizike. :D

Poslednja izmena:
Sta se bunis kad znas da je to bug zbog Ati drivera. Da si imao ukljucenu fiziku policija bi te uhapsila. Dakle, dobro si prosao i opet dzangrizas :p
Verovatno si razbio staklo na svom automobilu pa se covek zgranuo sta radis to :d

Ja krenuo da maznem onaj kabrio, sacekao da se pandur okrene i uletim u njega kad pored mene patrola ko sudija Radoman. Mogao me je rukom iz kola dohvatiti. Epic fail!!! hahaha
Bice fina igra i nadam se da ce biti jako dugacka

Ne bunim se ja samo konstatujem a i bila je upaljena fizika i automobil nije bio moj. :p

Kad smo kod Mafije mogli bi da urade remake originalne u novom engine-u. :)

Evo kako benchmark skalira kod mene:

CPU 2.67GHz GPU 576/1000: 28fps
CPU 2.67GHz GPU 675/1100: 29.5fps
CPU 4.2GHz GPU 675/1100: 33.5fps

rezolucija: 1920x1200, AA off, sve ostalo na max

Kranuo sam da se pesničim sa nekim crncem, i usred borbe ovaj izgovara: "Just cause I'm black, right?" :d

Mafia II: Digital Deluxe Edition ce kostati 60e preko budjavog STEAM-a.

Pre-purchase Mafia II now and receive a free copy of the original Mafia game to play right away!

Moguce da ste videli sta nudi ova verzija ali ukusna pasta je - ukusna :

Made Man Pack: Free access to in-game downloadable pack that lets players get behind the wheel of two different luxury automobiles modeled after classic cars from the period. In addition, Vito will look the part with two new “made man” suits, including a vintage tux.

Digital Art Book: Get to know the families of Empire Bay with a photo album-style Digital art book that takes fans through the artistic design process of the game.

Orchestral Soundtrack: Immerse yourself in Empire Bay’s symphonic masterpiece with the Mafia II score recorded by the Prague FILMHarmonic Orchestra.

Digital Map of Empire Bay: Get familiar with the neighborhoods and own the streets with the Digital map depicting the 10 square miles of Empire Bay and all the hangout spots.

60e i bice dugachka jesen...

Evo kako benchmark skalira kod mene:

CPU 2.67GHz GPU 576/1000: 28fps
CPU 2.67GHz GPU 675/1100: 29.5fps
CPU 4.2GHz GPU 675/1100: 33.5fps

rezolucija: 1920x1200, AA off, sve ostalo na max

Kod mene 30.7fps, na istoj rezoluciji, bez AA takodje. Nesto mi mala razlika s obzirom da imas dosta bolji procesor

Baš sam juče igrao malo. Vozim se kolima, vidim grupicu crnaca, izađem iz kola i izvadim pištolj kad crnja vadi utoku. Ubio sam neku babu tu blizi i pobegao a ti isti crnci me jurili kolima do dokova. Ne znam otkud vam da ne reaguju.

I meni se isto desilo :) Prvo sam zgazio jednog crnca dok sam parkirao (bahatoparkiram.com :D) i onda sam izasao iz kola izvadio pistolj, sevnuo metak u glavu.... a onda je nastao haos :D Nema ko nije pucao na mene, dosla policija a ja utekao iza nekog kontejnera dok se stvar ne smiri. Jedva citavu glavu izvukoh :|

Inace jel neko uspeo da preko one skakaonice skoci na most? :) Ako ne znate na sta mislim, postoji jedan deo puta na mapi koji je blatnjav, nema asfalta i tu ima jedna skakaonica od dasaka. Tri puta sam ginuo ali jednom sam uspeo da se popnem na most ali sam opet poginuo - taman kad sam izasao na most, u letu me odvalio kamion i zavrsih poprilicno mrtav koseci ljude pred sobom u telefonskoj govornici :) Epski :laugh:

Inace jel neko uspeo da preko one skakaonice skoci na most? :)

Da, redovno. Kada preskochish padash tachno na 2 tarabe koje rushish momentalno. :D. Mozesh i radio da iskljuchish dok se zalecesh, zvuk lomljave je odlichan, kao i samih kola/shkripe guma. Cista desetka za zvuk!

Probajte i burnout da uradite, prednji kraj uz zid i gaaaaas par minuta...:d
Tolko sam zadimio da mi je fps pao na 15, valjda igra koristi dynamic smoke, ili kako se vec zove. Ja onakav dim nisam video ni u jednj igri do sad, neverovatno!

Takodje i gume ulezhu kad prelazite preko ivichnjaka. :)
Detalja kolko osh...

Policija je jako *******a, brzi su dosta od mene i sevaju mi metkovi u glavu samo tako... tesko im je pobeci

Policija je jako *******a, brzi su dosta od mene i sevaju mi metkovi u glavu samo tako... tesko im je pobeci

Friziraj auto. Kosta dosta ali pomaze ,)

Nego ubijem nekog dedu koji sedi u svojoj basti i eto ih panduri, sakrijem se. Dodjem posle minut dva da vidim da li su stavili zutu traku kad onaj deda sedi opet u basti ali na drugoj stolici a metar od njega lokva krvi. Glupo.

A panduri su mi najaci. Jure me tri vozila zbog moje divljacke voznje, izadjem iz kamiona izvucem pistolj kada tri pandura imaju pumparice :S: podmitim ih (300$) ali su mi oduzeli pistolj

Nego ubijem nekog dedu koji sedi u svojoj basti i eto ih panduri, sakrijem se. Dodjem posle minut dva da vidim da li su stavili zutu traku
lol, najbolje bi bilo jos i to :d

Ja ovih dana sam igru ukljucio svega par puta, nisam imao vremena za neko detaljnije igranje. Igra stvarno ima dosta detalja, i orginal je imao neke detalje koji su me odusevljavali.
Npr vozis se kroz grad, prelazis preko mosta i vidis neki prolaznik se popeo na most, dere se i oce da skoci a clanovi familije ga smiruju i mole ga da odustane od svoje namjere. Takodje odma pored parkirana kola hitne pomoci u slucaju nesrecnog slucaja :)

Poslednja izmena:
^^ Fora je što ima toga :D

[YOUTUBE]tBVualHnwuQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Hahah extra :) Mada vjerovatno samo za mjesta gdje je moguca interakcija s vratima i da se policija zadesi tu odma :)

Idem tako gradom i vidim nekog crnca kome su kola prokuvala i on kao nesto zasrafljuje na njima. Ja sedam u kola, palim ih i krecem par metara i on me sustize peske, ja izlazim i on odmah zapocinje fajt. Umesto da mi se zahvali sto sam mu upalio kola, dobio sam desni krose i pad na zemlju.:D
Ali svejedno, samleo sam ga posle sa kombo potezima.:D

Nazad
Vrh Dno