@G@W: Frigata je kabriolet? On bas pici brzo... preko 100km/h moze da izvuce tj. ja sam isao dotle posto sam se slupa onda, a kako je neprijatno kad se slupas... vec se plasim toga, bas je realisticno pripadne mi muka. Jel neko probao da preskoci onaj zid? Tamo gde je napravljen kao "poligon" pa se zajruis sa autom i preletis? Ali tamo je zabranjeni deo ja mislim. Ja sam probao i prvi put preleteo i zabijem se u banderu i mrtav... 2. put sam se zabio odma u zid. A jos je zanimljivo kada automobil ne moze vise od 80 km/h da ide, bas je dobro... Jedina mana je sto se prolaznici ne uplase bas nesto kad izvadis utoku, al dobro... I super je sto te panudri ne hapse za tucu, nego "porazgovaraju" i sa tobom, ali i sa ovim sto si se posibao... to je super, ne kao u nekim igrama (tipa GTA) me napadne lik ja ga nokautiram pajkan na mene samo.
Kada je ukljucen ne dozvoljava ti da vozis brze od 40hm/h, sto ima za ideju da ti pomogne tako sto te cajkani nece zaustavljati jer ne prekoracujes dozvoljenu brzinuNe kontam sta je speed limiter?
Kada je ukljucen ne dozvoljava ti da vozis brze od 40hm/h, sto ima za ideju da ti pomogne tako sto te cajkani nece zaustavljati jer ne prekoracujes dozvoljenu brzinu![]()
Koliko vidim sa PhysX-om, jedino ono sto leti i ostane na zemlji na primer delici stakla, inace svi ostali efekti su tu i bez PhysX-a sem sto to djubre ne ostaje po zemlji
A na medium skorto kao i bez PhysX mi se cini gledajuci ova tri videa:
http://www.computerbase.de/artikel/...formancebericht/5/#abschnitt_physx_mit_videos
Koliko vidim sa PhysX-om, jedino ono sto leti i ostane na zemlji na primer delici stakla, inace svi ostali efekti su tu i bez PhysX-a sem sto to djubre ne ostaje po zemlji
A na medium skorto kao i bez PhysX mi se cini gledajuci ova tri videa:
http://www.computerbase.de/artikel/...formancebericht/5/#abschnitt_physx_mit_videos
Zna li se koju ce zastitu imati full verzija igre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari