Šta je novo?

Mafia II

E da, jako je glupo sto nestaju lesevi... mada ako uzmem pa pobijem ceo grad mozda to i nije tako losa ideja. :D Nego ja razneo benzisku pumpu i porokao kerove, i pocnem da trcim kad ono kod prelaza neki lik izasao iz auta i kleci tj. polu-kleci polu-lezi? Jel vam se ovo desilo i sta bi to trebalo da predstavlja? A sad sam pobio dosta pandura u birtiji, nego sto me je isprepadao onaj dedica sto prodaje oruzje... ja odem tamo i deda ubije pandura koji je krenuo da mu rastura radnju u potrazi za mnom (a ja se krio iza). I pocnem da kradem municiju, kad deda me oduva sa pupmaricom kako sam se trg'o da mi srce stane... Btw, koje odelo najvise volite da nosite?

Pali gume! :d

[YOUTUBE]yOWjwFdlbXI[/YOUTUBE]

Da li mafia 2 moze da se igra na xp-u posto neki kazu da pozdrzava samo vistu i win7, a neki da moze i na xp-u?

Presao sam demo. Sa ~25 frejmova. Rezolucija 640x480, minimum detalja. :d
Nego, sta vi mislite, hoce li u nastavku Vito probiti ogradu na mostu i tako pobeci? :) Hoce li onda onaj lik umreti od povreda zadobijenih prilikom pada?
Ili ce se na neku foru predati policiji? :D

To ubijanje baba je realno i ako neko nece to da uradi, niko ga nece naterati.
U prvom delu Glavni lik u poslednjoj sceni igre umire, odnosno, pucaju neki likovi na njega. Sa poukom da se nista od toga ne isplati. Cim sam video taj deo, odmah sam krenuo ponovo da igram. :d
Mrava ne bih zgazio, ali uzivam u igranju Mafie, CoD i sl. :)
OK, mozda ima veze i to sto sam odrastao, pa ne utice na mene nasilje u igrama i na filmu. Pre svega, roditelji i kucno vaspitanje su presudni za ponasanje deteta. Ne neka igra. ;)

Da li mafia 2 moze da se igra na xp-u posto neki kazu da pozdrzava samo vistu i win7, a neki da moze i na xp-u?

OS: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7

Nego, sta vi mislite, hoce li u nastavku Vito probiti ogradu na mostu i tako pobeci? :) Hoce li onda onaj lik umreti od povreda zadobijenih prilikom pada?

U prvom delu Glavni lik u poslednjoj sceni igre umire, odnosno, pucaju neki likovi na njega. Sa poukom da se nista od toga ne isplati. Cim sam video taj deo, odmah sam krenuo ponovo da igram. :d
OK, mozda ima veze i to sto sam odrastao, pa ne utice na mene nasilje u igrama i na filmu. Pre svega, roditelji i kucno vaspitanje su presudni za ponasanje deteta. Ne neka igra. ;)

Si cuo neki put za spoiler alert ili slicno? :d

Leti na konfi iz potpisa!!! Zapucan na 90fpsa... na XPu:guitar:

Mislim da prica iz dema nema nikakve veze s pricom iz full verzije ako se ne varam?

Eh, kakve su ove zene. Cim ih gurnes one zovu zandare :d

Hahahha!
Da li je neko uspeo da prica sa ljudima? Verovatno ne moze, ha?

Moze... ima i chat. :d

wow, znaci ae kao da vidim na sta lici raspali demo od 1gb.....kad ono me oduvalo. stvarno igra izgleda i radi fenomenalno, facijalne animacije su me odusevile! izgleda lepse od gta4 i mnogo bolje radi...i sama atmosfera u par desetina minuta igre je na nivou

Zakacis u hodu par puta policajca i odma ti legitimaciju trazi :)

Hahaha, da... Ali, ja bih da sednem na klupu i pitam nekog crnju cime se bavi (posto svi crnci u trenerkama voze kamione i imaju pistolj). :)

Hahha, ti crnci su ludi, ja otisao u prodavnicu odece i rokam se sa pandurima kad ulece crnja i krene da reseta.:smash:

meni radi dobro u gradu dok vozim kola ali kad uđem u onu fabriku za fat man-om tako krene da koči kao da gledam usporen snimak. plus kad sam izašao iz igre destop mi je bio zatamnjen, kao da je neko ugasio svetlo pa sam mislio da mi je monitor riknuo ***. al sam se skenjao. igra radi očajno ako ćemo gledati celinu. bilo bi im bolje da to poprave pre izlaska. mada opet bolje radi od gta koji nisam uspeo da pokrenem sa više od 2fps-a na ovoj konfiguraciji. ne znam kako, ne pitajte

Jel mogu da stavim nesto u gepek i kako? Mada je to verovatno ostavljeno za full verziju... btw bice smene Sunca i kise, dana i noci jel da? Glupo pitanje, ali niasm uopste pratio vesti u vezi full verzije...

Ajd sad da se vrnemo na temu :)

Ja se nadam da će u ful igri biti malo manje policije :)

Ajd sad da se vrnemo na temu :)

Ja se nadam da će u ful igri biti malo manje policije :)

A jesu smaraci stvarno. :) Ali extra je sto mozes da ih podmitis... nego nesto mnogo para imam, nadam se da cu teze dolaziti do istih u fullu. Gde cu sve moci da radim kad predjem igru?

EDIT: Sto brisete postove umesto da ih prebacite u novu temu?

Poslednja izmena:
Mislim da je ta količina većeg novca što imaš samo zbog toga što je demo, pa da možemo da isprobamo i mehaničara, i benzin i menjanje tablica i sve...

Ja sam danas izvukao policajca iz kola, izasao i suvozac odmah da me hapse... Ja uletim u kola, uleti i pandur suvozac! Vozi se samnom drot, bas ga briga :d

meni radi dobro u gradu dok vozim kola ali kad uđem u onu fabriku za fat man-om tako krene da koči kao da gledam usporen snimak. plus kad sam izašao iz igre destop mi je bio zatamnjen, kao da je neko ugasio svetlo pa sam mislio da mi je monitor riknuo ***. al sam se skenjao. igra radi očajno ako ćemo gledati celinu. bilo bi im bolje da to poprave pre izlaska. mada opet bolje radi od gta koji nisam uspeo da pokrenem sa više od 2fps-a na ovoj konfiguraciji. ne znam kako, ne pitajte

...kao sto sam napisao sve leti kod mene... i vani, a u fabrici ko u Mass Effect preskace prepreke iz zaklona u zaklon :p... secnulo mi nije!!! Sigurno ti je do drivera . Ja igram na nekim starim driverima koje sam na cd-u dobio i na XP-u(medium sve, bez AA, 1680/1050... sve igre rade dobro do sada:eyebrows:)...probao sam pre neki dan win7, 3-4 zadnja drivera i pada mi fps u gta4 samo tako ..lepo klizi pa na 25fpsa:crash:... greota da zeza na 5850... zameni za gtx460 ili trazi driver :/

Moram pod hitno preci na xp, imacu onda, prema grubljim proracunima, oko 250fpsa umesto sadasnjih 60. Pretpostavljam da je to sa fizikom na high bez tweak-a?
to sam se malo zezao..radi mi na 7.5fpsa i na 800/600 ... Grafika mi je podesena da izgledamo svi ko cicaglise ;)
edit:
mafia22010-08-1223-20-41-09.jpg
mafia22010-08-1223-19-18-40.jpg
mafia22010-08-1223-19-29-46.jpg

..za nevernog tomu :)

Poslednja izmena:
Jedna jako bitna stvar:
Dali je neko od vas primetio pad performansi posle update-a?
Juce sve na high AA on AF 16x i imao sam 58.6 FPS a danas je to 48.9 FPS. To je pristojan pad performansi.

BTW, isprobavam s drugarom, podesavanja, poredimo i ladno Mafija bolje radi na 5850 nego na GTX470 :) 5850 48.9 a 470 48fps, iste masine u pitanju I5 na 4GHz. Ali zato fizika kad se ukljuci 5850 15.7 a 470 33.7.
Ne znam sta su radili ali sjebao je patch dosta.

Opet sam se obracunavao sam ghetto boysima. :D Prebio sam jednog kad ono svi povadise utoke nisam stigao ni da udjem u auto vec sam odleprsao na neko lepse mesto. :D
A najjace mi je bilo kad su pajkani udarili u neciji auto, i lik se zaustavi, izadje, i kaze: "Who tha hell teach you to drive!?" hahahahahhaha.

Zandari smaraju zesce, ne moze covek ni da se pobije posteno a sa klosarima ne mozes uopste jer beze. :D
Kako je gotivno da guras u vodu one likove sto pecaju po dokovima :D

Zavrsih ja ovo.

Za pocetak, da kazem da povlacim sta sam rekao za tabanje. Razmazile me retard igre pa sam mislio da osim dva glavna poteza nema nista drugo. Oh, u kakvoj zabludi sam bio. Ima dosta kul poteza samo nisam provalio kako se tacno izvode nego idem sistemom nabadanja. Jedino znam provereno za onaj "filmski krose" tj. prvo i drugo dugme misa istovremeno. Treba da provalim tacnu kombinaciju za "kolenac" u glavu, stomak kao za efikasno koriscenje okoline u borbi (zahvat zvani glavom od banderu).

Takodje mi se dopada sto prolaznici nisu iste jacine. Obicne crnje, zene i ugladjeni fenseri su boza, crnci gangsteri su izdrzljiviji dok me je neki mornar patosirao za dve sekunde (posle je dobio banderu u glavu). Imao sam cudnu situaciju gde sam tukao crnca, patosirao ga dvaput da bi tik pred kraj cucnuo i prekrio glavu rukama moleci za milost. Neobicno jer se obicno tuku do kraja.

Sto se tice voznje, ok je. Fali dzojped koji ne prijavljuje igra. Jel probao neko volanom da vozi?

Mala zanimljivost. Ukrao sam frigatu (cini mi se najbrzi auto na ulici), nabudzio, obojio u roze i napisao na tablicama 8ULL3T. Mali omaz meni dragom filmu i mom omiljenom glumcu :)

Sto vise igram to mi je grafika bolja i realisticnija. Posvecenost detaljima je fascinirajuca. Mislim da je ovo prva open world igra u kojoj sam primetio da ptice bacaju dinamicke senke na tlo. Verovatno nisam ranije obracao paznju na to jer ptice u drugim igrama ne lete realisticno kao u Mafia 2. Mada i pored toga kod mene je grad nekako bezivotniji nego sto bi trebalo ali to pripisujem odsustvu fizike koja je must za nabudziti do 27. avgusta.

Iako sam se mrstio na cover i regeneraciju skontao sam da bi drugacije izvodjenje negativno uticalo na filmsku draz napucavanja. Ono sto mi smeta jeste respawn "naprasno preminulih". Ono sto mi se posebno dopada jeste zadrska pri kradji vozila dok Vito ne prespoji zice :) (detalji zivot znace!)

Zapravo najveca i jedina mana ovog demoa jeste njegova duzina. Kratko ali jako, jako slatko! :)

Ko ce sacekati dve nedelje. Ima da naucim demo napamet do tada :D
Posted via Mobile Device

@G@W: Frigata je kabriolet? On bas pici brzo... preko 100km/h moze da izvuce tj. ja sam isao dotle posto sam se slupa onda, a kako je neprijatno kad se slupas... vec se plasim toga, bas je realisticno pripadne mi muka. Jel neko probao da preskoci onaj zid? Tamo gde je napravljen kao "poligon" pa se zajruis sa autom i preletis? Ali tamo je zabranjeni deo ja mislim. Ja sam probao i prvi put preleteo i zabijem se u banderu i mrtav... 2. put sam se zabio odma u zid. A jos je zanimljivo kada automobil ne moze vise od 80 km/h da ide, bas je dobro... Jedina mana je sto se prolaznici ne uplase bas nesto kad izvadis utoku, al dobro... I super je sto te panudri ne hapse za tucu, nego "porazgovaraju" i sa tobom, ali i sa ovim sto si se posibao... to je super, ne kao u nekim igrama (tipa GTA) me napadne lik ja ga nokautiram pajkan na mene samo.

Nazad
Vrh Dno