Znaci nedostatke u igri ce da skrivaju fizikom.![]()
^Kad planiraš da zameniš taj srATI?
Pa kako stvari stoje, razocaran sam malo fermikom, tako da cu zbog pretrpljenog stresa ubosti jos jednu 5870 i neku nvidiu za fiziku. Od nedelje mi da se pohvalim stize i7,fcking gigabyte GA-x58a ud7,6gb napucanog corsaira cl7 i prolimatech megahalem tako da sam, nadam se, spreman za mafiju
![]()
tako da sam, nadam se, spreman za mafiju![]()
Mislim da imas prevelika ocekivanja, kao uostalom i ja.
Cak i da igra po svim aspektima bude bolja od Mafije 1, opet ce biti losija.
Jednostavno, M1 je onomad bila mala revolucija (ko pomene GTA 3 dabogda mu crkla tastatura), nesto novo, odlicno sklopljeno, sa do tad nevidjenom pricom iz Koza Nostra sveta
.
Zato je M1 neponovljiva. Ako ocekujem(o) da ce M2 biti bolja, mislim da cemo se debelo razocarati, iako se vidi da ce igra biti fantasticna
.
sve bolje igre nam dolaze sa istoka Evrope a Mafia 2 to sigurno jeste.
Internet Explorer је јеdаn jednostavan program koji sе dobija uz Windows а koji omogućava da sе sа interneta skinu web browseri kао što su Mozilla Firefox ili Opera.
Hahaha, kraljevski potpis.
Odakle ti to, deluje mi pocetak recenice kao iz nekog udzbenika.
A što se tiče gameplay-a, ja sam i dalje (neubičajeno) pesimističan. :trust:
Samo da ne ubiju gameplay tim sitnicama, meni je barem u prvom delu ogranicenje brzine bilo turn-off. Jeste realno, ali me je smaralo sto moram da drzim onaj limit 80% vremena i da se vucem ko prebiVen.
Znam sigurno da sam je igrao mnogo više od 15 sati.
Bas tako. Jedini nacin da se prvi deo zavrsi za 15 sati je ako prelazis 3. ili 4. put zaredom mada i onda neznam bas. Sama ona misija na pocetku kada se taksira i razvoze ljudi po gradu, iako je prosta, oduzima dosta vremena zbog ogranicenja brzine i policije. Plus prvi deo je za danasnje pojmove prilicno teska igra. Health se ne puni sam od sebe i ako se dobro secam, kad se reload-uje oruzje sve sto je ostalo od municije u magazinu propada. Ako 2. deo stvarno bude tako kratak, kao sto se najavljuje, bice veliko razocarenje. Gledajuci par snimaka gameplay-a mislim da ce health biti resen po sada standardnom principu. Zamagli se ekran, cuka bije kao luda, sacekas 5 sekundi i ponovo je kao nov. I pored svega toga da igru mozes da predjes za samo 15h, ma koliko misije budu interesantne, bice epic fail.
Bas tako. Jedini nacin da se prvi deo zavrsi za 15 sati je ako prelazis 3. ili 4. put zaredom mada i onda neznam bas. Sama ona misija na pocetku kada se taksira i razvoze ljudi po gradu, iako je prosta, oduzima dosta vremena zbog ogranicenja brzine i policije. Plus prvi deo je za danasnje pojmove prilicno teska igra. Health se ne puni sam od sebe i ako se dobro secam, kad se reload-uje oruzje sve sto je ostalo od municije u magazinu propada. Ako 2. deo stvarno bude tako kratak, kao sto se najavljuje, bice veliko razocarenje. Gledajuci par snimaka gameplay-a mislim da ce health biti resen po sada standardnom principu. Zamagli se ekran, cuka bije kao luda, sacekas 5 sekundi i ponovo je kao nov. I pored svega toga da igru mozes da predjes za samo 15h, ma koliko misije budu interesantne, bice epic fail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari