Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
Dajte, narode, stvarno vas ne razumem. Igra se neće uskoro pojaviti, a ovde već ima "poznavalaca" koji znaju da će biti ("epic fail") loša. Na osnovu čega?? Par trejlera nedovrešene igre od pre nekoliko meseci?? Zato što se health dopunjuje po sistemu "zamagli se ekran, cuka bije kao luda, sacekas 5 sekundi i ponovo je kao nov"?? Tako nešto u Crysis, CoD i drugim igrama ne smeta, ali u Mafiji to je ogroman minus?? Gledao sam dosta trejlera za igru, ali kako mu se health obnavlja još nisam video, ali i da je ovaj način, ne bi mi smetalo.
Postavio sam bio link za onaj hrvatski sajt sa najavom za Mafiju, a tamo piše: "Developeri su nam obećali petnaestak sati GLAVNE kampanje". A šta mislite hoće li biti i SPOREDNIH misija (side quest) i kakvog će kvaliteta biti, s obzirom na: "Čisto usporedbe radi, rečeno je kako original ima oko 400 stranica scenarija, dok nastavak ima 700. Slobodno možemo zaključiti kako će igra pružiti trajnu single player zabavu, tim više što developeri nemaju nikakvu namjeru napraviti multiplayer mod."
Ej, ne prave multiplejer, a uz to kratku igru?? Pa, nisu počeli da je prave prošle godine (kao što to radi IW sa CoD), već pre 3-4 i više godina. Ja sam ubeđen da će igra biti vrh iz dva razloga. Prvo, prave je Česi, ista ekipa koja je pravila prvi deo. Drugo, izdaje je 2K Games, koji nisu TOLIKO alavi kao EA. A ko je odgledao onaj češki trejler sa pesničenjem, može da shvati da onako dobro odrađena makljaža (bolje nego u Assassin Creed II) nije ubačena šminke radi, nego da će toga biti dosta u igri. A i nisu džabe pravili toliki grad da bi se kroz neke ulice prošlo samo jednom po misiji. Biće ovo igra za koju neću žaliti pare za original. Kao i mnogi...
Postavio sam bio link za onaj hrvatski sajt sa najavom za Mafiju, a tamo piše: "Developeri su nam obećali petnaestak sati GLAVNE kampanje". A šta mislite hoće li biti i SPOREDNIH misija (side quest) i kakvog će kvaliteta biti, s obzirom na: "Čisto usporedbe radi, rečeno je kako original ima oko 400 stranica scenarija, dok nastavak ima 700. Slobodno možemo zaključiti kako će igra pružiti trajnu single player zabavu, tim više što developeri nemaju nikakvu namjeru napraviti multiplayer mod."
Ej, ne prave multiplejer, a uz to kratku igru?? Pa, nisu počeli da je prave prošle godine (kao što to radi IW sa CoD), već pre 3-4 i više godina. Ja sam ubeđen da će igra biti vrh iz dva razloga. Prvo, prave je Česi, ista ekipa koja je pravila prvi deo. Drugo, izdaje je 2K Games, koji nisu TOLIKO alavi kao EA. A ko je odgledao onaj češki trejler sa pesničenjem, može da shvati da onako dobro odrađena makljaža (bolje nego u Assassin Creed II) nije ubačena šminke radi, nego da će toga biti dosta u igri. A i nisu džabe pravili toliki grad da bi se kroz neke ulice prošlo samo jednom po misiji. Biće ovo igra za koju neću žaliti pare za original. Kao i mnogi...