Šta je novo?

Mafia II

Bogami, ja se radujem, jer posle svih neodređenih najava prethodnih godina - decembar ove godine je dobra vest.

Pravoslavci i katolici, valjda ipak ima veze sa tim.

I nije valjda tacna informacija, tek u decembru ove godine :zgran:.

Da po onome tek u decembru... jedva cekam

Off: Slovaci su velikom vecinom katolici, dok su Cesi velikom vecinom ateisti (ali su istoriski pripadnici rimokatolicke crkve)

Pođe mi voda na usta kad pomislim na Mafiu 2. Možda bi sabiranjem ocena za različite elemente igrice neka dobila više, ali Mafia je definitivno igrica koju sam odigrao sa najvećim uživanjem.
Samo da one siledžije EA games, ne odluče naprasno da je ugase (ako kupe Take2 naravno)!

Decembar je daleko, ali je vredno chekanja. Samo kad se setim koliko sam uzivao igrajuci prvi deo, nedavno sam o5 isntalirao igru da se podsetim starih dana :D

Lijepe su ove slikice gore :d Jeste da je malo radio photo shop al to je izgleda standard.
A svidja mi se i datum. Ma samo nek izadje ove godine ja mislim da vrijedi cekati.

Ja cu licno biti odusevljen ako mafija 2 bude na nivou prethodnika jer mi je to omiljena igra, medjutim, meni ove table deluju kao copy-paste 20-ak godina u buducnost...od prodavnice oruzja pa do obijanja kapije i ono okupljanje gangstera me cak podseca na specificnu misiju iz prvog dela. Nije da se bunim sada ali ne bi bilo lose uneti neku novinu u igru...

Kako neće biti novina ? Pa novi likovi, nova kola, nova odeća, drugačija muzika, možda novije oružje. Šalim se - nadam se da će scenario biti na visini vuzuelnog utiska. Imali su tolike godine da se smisle, pa valjda neće da zabrljaju.

Ja se licno nadam da ce da bude sto slicnija samo sa totalno novom pricom.

Mislim realno mafia je igra koja je stvarno imala dobru grafiku a bogami i sve ostalo.

Ako ce biti i 70% dobra kao prvi dio cekacu i 2 godine, nije problem.

Nadam se da će zadržati sjajnu atmosferu iz prvog dela.
Baš me kopka koliko će hardverski biti zahtevna, koliko se sećam prvi deo je u svoje vreme bio prilično zahtevan.

Pa i nije toliko ipak izashla je 2002 kad su P4 i AthlonXP vec bili na sceni.
A zashtevnost je bila:
MINIMUM:
Pentium 3/500 MHz, 96 MB RAM-a, D3D/32 MB RAM-a
OPTIMUM:
Pentium 4/1600 MHz, 256 MB RAM-a, GeForce 3/64 MB

2 nova screena...fenomenalno...
291976_full.jpg

291974_full.jpg

Poslednja izmena:
Konačno prava PC igra sa detaljnim teksturama :)

Fantastični screenovi. Ova igra ima da bude 2 DL diska minimum :d

Nema veze, neka bude 50GB instalacija i nek zauzima 100GB na disku, bar su hardovi jeftini, samo da ona izgleda ovako i da radi normalno, tj. da bude pošteno optimizovana i eto veselja :)

Nema veze, neka bude 50GB instalacija i nek zauzima 100GB na disku, bar su hardovi jeftini, samo da ona izgleda ovako i da radi normalno, tj. da bude pošteno optimizovana i eto veselja :)

Ma još bolje da prodaju igru sa sve hardom :D

i da ne bude optimizovana, deluje da ce itekako biti vredna upgrade-a :)

Jel ima neki datum za izlazak ove igre ?
Ako nema tacan datum, makar okvirni.

Jel ima neki datum za izlazak ove igre ?
Ako nema tacan datum, makar okvirni.
Jedva cekam, mada pretpostavljam da cu morati da menjam graficku da bi igrao u punom sjaju (na 16x12) :type:.
Mada mozda je i budem igrao na 14x90 na ovoj sadasnjoj (na novom monitoru).

Poslednja izmena:
Po onom cheshkom sajtu pishe da ce izaci u decembru. Videcemo :)
Dok na ovom sajtu (poljski[ne wc :D]) kaze septembar.
Kome vishe verujes ? Chehinjama ili poljakinjama? :D

Edit: http://www.2kgames.com/mafia2/home.html mjuza nema shanse da omane :smoke:

Poslednja izmena:
Po onom cheshkom sajtu pishe da ce izaci u decembru. Videcemo :)
Dok na ovom sajtu (poljski[ne wc :D]) kaze septembar.
Kome vishe verujes ? Chehinjama ili poljakinjama? :D

Edit: http://www.2kgames.com/mafia2/home.html mjuza nema shanse da omane :smoke:

Ma verujem obema :D.
Brkate, s.i.s.a.te, lomne u struku .... :-devil-:.

Ovo za "vanjski" WC ti je dobro :d.

Znaci septembar - decembar, sto ce reci da izlazi u maju 2009 ;).

Samo, ono nisu ingame slike, ili se varam, deluje mi previse dobro, a nema ni nishan ,).

Velkam tu tutauzendendejt :p

Ma nisam mislio bukvalno, ali prosto ono nije shot iz igranja same igre, kapiras ?
Ovaj sto je slikao, nije kontrolisao glavnog lika, jer je kamera predaleko od njega.

A ono sto je meni bitno, da ova igra nema aposlutno nikakve veze sa GTA serijalom, kao sto ni 1.deo nije imao. Tako mi bar deluje, nema svetlecih oreola oko aktivnih predmeta i slicnih arkadnih gluposti, kojima je GTA nakrcan.
Mafia je za mene mnogo ozbiljnije delo, nego klinacki GTA.

Poslednja izmena:
Ma kapiram bre.
Nego, zar je nemoguce da su malo pomerili kameru u desno/odaljili i skinuli HuD/nishan/mapu? :) Shto se druge slike tiche, mislim da je to gameplay animacija.A i vidi se da fali AA ... :)

Ma kapiram bre.
Nego, zar je nemoguce da su malo pomerili kameru u desno/odaljili i skinuli HuD/nishan/mapu? :) Shto se druge slike tiche, mislim da je to gameplay animacija.A i vidi se da fali AA ... :)

Pa naravno da je ona druga slika film u igri.
Ali ipak mislim da ona prva nije iz pravog gameplay-a uzeta...
Jedva cekam... :banana:.

Smarate se sa analizom slika - pa i ako nisu prave in-game slike - vidimo kako će igra da izgleda. Ja jedva čekam da igram ovo.
Ja se i ne brinem da će dobro da izgleda (skoro siguran sam da hoće i to onako kao na šotkama, naravno za one sa skupljim ulaznicama :)), nego da li će da bude dobra igra.
A i nadam se da će opet posvetiti pažnju modelovanju grada i automobilima i vožnji uopšte.
A tek scenario igre . . .
Inače, isplanirao sam da pre nego što izađe nastavak - obrnem staru dobru Mafiju po 10-ti put.

Poslednja izmena:
Smarate se sa analizom slika - pa i ako nisu prave in-game slike - vidimo kako će igra da izgleda. Ja jedva čekam da igram ovo.
Ja se i ne brinem da će dobro da izgleda (skoro siguran sam da hoće i to onako kao na šotkama, naravno za one sa skupljim ulaznicama :)), nego da li će da bude dobra igra.
A i nadam se da će opet posvetiti pažnju modelovanju grada i automobilima i vožnji uopšte.
A tek scenario igre . . .
Inače, isplanirao sam da pre nego što izađe nastavak - obrnem staru dobru Mafiju po 10-ti put.

Potpuno si u pravu... Nego kad neko okaci slike, polemisanje oko grafike predje u prvi plan...
Kralju, 10.put, ja predjoh 3-4 puta, ali sam zato presao onaj Extreme mod, tu sam izgubio zivaca i kose... :D.

Vrh Dno