Šta je novo?

Mafia II

Ma ja svaki put sačekam da zaboravim detalje igre i radnju uopšte, pa kad mi padne na pamet Mafia posle nekog vremena obavezno moram da je obrnem ponovo. Jedina razlika je što mi sada igra suviše laka (posle toliko ponavljanja) i brzo je prelazim - tako da neke nivoe igram po nekoliko puta.
Moj omiljeni - luka, kad treba da eliminišem Morela. To mogu da se preslišavam zaredom nekoliko puta.

Meni je iz originalne Mafie najzanimljivija ona misija u luci kad treba da se ukrade piće (ili cigare, ne sećam se), tj. ja je prelazim bez ijednog ubijenog - baš su dobro odradili tu misiju.

Bas me zanima sta ce pametnjakovic da kaze ukoliko neko u spectator modu lupi shot iz neke igre, recimo u momentu online igranja. Da li je to ingame shot ili nije, posto se, jelte, ne vidi krstic, krizic, kruzic, p.mamina :D. Mislim da bi ovde Spiridon Kopicl odavno nastradao jer onaj davitelj sa kojim je imao posla predstavlja nulu naspram ovih lokalnih smaraca ...

Poslednja izmena:
Bas me zanima sta ce pametnjakovic da kaze ukoliko neko u spectator modu lupi shot iz neke igre, recimo u momentu online igranja. Da li je to ingame shot ili nije, posto se, jelte, ne vidi krstic, krizic, kruzic, p.mamina :D. Mislim da bi ovde Spiridon Kopicl odavno nastradao jer onaj davitelj sa kojim je imao posla predstavlja nulu naspram ovih lokalnih smaraca ...

Da, u pravu si. Ono jeste deathmatch izmedju onog blizeg, i onda dva daljna.
Oni su plavi tim, a ovaj blizi je crveni tim :d :p.

Da, u pravu si. Ono jeste deathmatch izmedju onog blizeg, i onda dva daljna.
Oni su plavi tim, a ovaj blizi je crveni tim :d :p.

Vidis kako si skucenih shvatanja. Ako sam nesto naveo kao primer da tvoja tvrdnja nije tacna, to ne znaci da je to i jedini primer ... Da li je sada dovoljno jasno Mr.NotClearEnough? :D

Vidis kako si skucenih shvatanja. Ako sam nesto naveo kao primer da tvoja tvrdnja nije tacna, to ne znaci da je to i jedini primer ... Da li je sada dovoljno jasno Mr.NotClearEnough? :D

Pa ti daj malo bolji primer, reciiiimo primer iz Mafie 2 :d, pa da mi se prosire shvatanja :p.

Poslednja izmena:
Poslednja dva screenshota izgledaju odlično. Nadam se da neće izgubiti magiju prvog dela...

Evo prvih vesti o igri>

1) There will be two main characters (Vito and Joe). Vito will be the only playable one but Joe is supposed to be important as well.

2) There will be no story connection between Mafia 1 and 2.

3) There will be extensive car damage. Says better then Burnout Paradise. It will have exploding fuel tanks.

4) You will visit the gas station for gas and to wash your car so it becomes shinny.

5) Money will be very important. New clothes will help if someone is after you. Food will make you stronger like in GTA San Andreas.

6) Cover system like in Gears of War.

7) Setting will be Empire City. Twice as big as City of Lost Heaven. It will resemble San Francisco

8) The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360. Pc version may be few weeks or months later. But this may change.

9) Release date Spring/ Summer 2009.

10) The story starts before the end of WWII.
http://www.n4g.com/ps3/News-131826.aspx

Ko zna ceski ima full preview iz kojeg su i izvucene stavke na>
http://games.tiscali.cz/previews/mafia2info/index.asp

Odlično, jedino me datum "izlaska" ne oduševljava.
Još godinu dana čekanja . . .

Pojavile su se nove vesti za igru, doduse u casopisu za PS3 ali obzirom da ce se pc verzija portovati sa ps3 isto vazi i za pc.

Playstation: The Official Magazine May 08
Cover Story: Mafia 2

- 3 families
- Cops only call reinforcements if you commited a large enough crime.
- 2 hours of cutscenes
- references to original game/easter eggs
- 3 acts
- all of the 2.5 square mile city open at the start
- can use taxi's to get around
- cars get damaged, dirty, and explode if shot in the gas tank
- can customize cars with your own license plates
- 2 types of context sensitive environment interactions: Standard and Violent
- Can buy food from vendors like hotdogs
- While buying stuff you can't be attacked
- NPC's will smoke, read newspapers, wait for buses, look through trash cans
- several points in the story you can make choices that affect the game
- multiple endings
- police go after other criminals instead of just you
- can buy houses where you store gear
- can take missions for and against competing families
- lots of interactive objects like chairs, bottles, sinks
- map waypoints including sidequests
- checkpoints improved from original game
- no on screen interface
- go to gyms to learn new hand to hand combos
- shooting through doors will possibly be added

Poslednja izmena:
Sve bolje od boljeg.
Većinu nedostataka prvog dela su popravili.
A i neće biti strogo linearno.

wtf,znaci ne mogu da verujem,ako bude ovakva grafika i sve ima da kupim ako treba 2x9800gtx samo da poteram :)

A ono sto je meni bitno, da ova igra nema aposlutno nikakve veze sa GTA serijalom, kao sto ni 1.deo nije imao. Tako mi bar deluje, nema svetlecih oreola oko aktivnih predmeta i slicnih arkadnih gluposti, kojima je GTA nakrcan.
Mafia je za mene mnogo ozbiljnije delo, nego klinacki GTA.

Au ***, dokle vise covece??! :wall:

Ako su ona dva screen-a iz igre, onda.. :zgran:

wtf,znaci ne mogu da verujem,ako bude ovakva grafika i sve ima da kupim ako treba 2x9800gtx samo da poteram :)

Shto je najbolje mislim da nece biti potrebno 2x9800GTX, ni prvi deo mafije nije imao ekstremnu zahtevnost, a grafika je bila sam vrh iz tog perioda. Sve je u optimizaciji, a ochigledno je da se ljudi iz Illusiona poshteno trude oko toga.

:wave:

MEni je razocaravajucia lista "novih" opcija kad imam u vidu da je pola od toga vec bilo u gta san andreas, a verovatno cekaju 29.4. da strpnu jos neku "originalnu" ideju.

- Cops only call reinforcements if you commited a large enough crime.
- 2 hours of cutscenes
- cars get damaged, dirty, and explode if shot in the gas tank
- Can buy food from vendors like hotdogs
- While buying stuff you can't be attacked
- police go after other criminals instead of just you
- can buy houses where you store gear
- can take missions for and against competing families
- lots of interactive objects like chairs, bottles, sinks
- map waypoints including sidequests
- go to gyms to learn new hand to hand combos

. . . te GTA . . .

Shto je najbolje mislim da nece biti potrebno 2x9800GTX, ni prvi deo mafije nije imao ekstremnu zahtevnost, a grafika je bila sam vrh iz tog perioda. Sve je u optimizaciji, a ochigledno je da se ljudi iz Illusiona poshteno trude oko toga.

:wave:

Si siguran za tu "nezahtevnost" Mafie? :D

Poslednja izmena:
porediti GTA i mafiu je ko porediti quake3 MP i serious sam MP...

U kojim paralelama? Posto se po mojoj logici ne slaze kako si ih sortirao u svojoj recenici :)

Takodje ni po mojoj logici.
GTA je daleko neozbiljnija igra od Mafie.
Prosto ta neozbiljnost i parodija je zastitni znak GTA serijala.

Poslednja izmena:
Jos 4 nova screenshota

23m21wy.jpg
29dfd5f.jpg
2ut3p8w.jpg
2qx9d91.jpg

Poslednja izmena:
. . . vas šminka . . .

Nazad
Vrh Dno