ima-li-koga-tu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.09.2003
- Poena
- 680
Evo instalirao sam ga iz imidza, sve proshlo kao da je PC :d
Nego, poshto od sutra imam potpuno novi hardver, na kome radi SL,
koji hardwer?
Evo instalirao sam ga iz imidza, sve proshlo kao da je PC :d
Nego, poshto od sutra imam potpuno novi hardver, na kome radi SL,
Moralo bi da može da preko Migration Assistenta, tj. ne bi trebalo da ti prijavljuje da ne može tvoje fajlove da prekopira, ali svejedno, bolje je da zaobiđeš njega ako možeš (posle se javi problem sa permisijama, pa često ručno moraš da prepravljaš), nego zabodi taj HDD preko USB-a, pa kad instaliraš SL, sam on će te na kraju pitati da li želiš da migriraš podatne sa nekog diska, pa ga uperi na taj koji ti je nakačen sa starim sistemom.
koji hardwer?
Q6600 i gigabyte P35, nije najnovija tehnologija ako si to pomislioNasao sam tutorial gde SL retail radi na toj kombinaciji.
Imam istu plocu, instaliran iPC 10.5.6 i usb mis radi a nisam nista dodatno stiklirao pri instalaciji. Ono sto sam stiklirao to je intel ICH10 sata suport,realtec R1000 i ps/2 keyobard. Znam da nije pomoc ali eto kad vec imamo istu plocu da kazem da kod mene radi
Mene interesuje da li ima drajveri za X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro?
Posto cu ponovo instalirati jer mi je rezolucija samo 1024x768 (ati 4850) probacu bez misa, i ako uspem javljam kako sam izveo![]()
Ma ja nisam doshao do sistema uopshte, na samom pochetku instalacije meni mish ne radi iz nekog razloga. Radio mi je normalno na Nforce plochi a sad ovde gde treba da bude 5x bolja kompatibilnost, ne radi, a bez misha ne mogu da instaliram OSBar ne znam koji su shortcuti, mozda bi i mogao nekako
![]()
Tako da cu morati da vadim staru plochu i povezujem sve da bi butovao u Leoparda i narezao taj imidz![]()
Pa to i jeste problem, ne znam koji je shortcut za disk utility, a bez njega ne moze
U svakom sluchaju to sam batalio, skinuo sam SL i naravno ne bi bilo normalno da nema nekih problemaArhiva je u DMGu, ja ne mogu da podignem stari OSX na novoj plochi, a ne postoji program u windowsu koji reze ili konvertuje DMG u neshto prepoznatljivo
Tako da cu morati da vadim staru plochu i povezujem sve da bi butovao u Leoparda i narezao taj imidz
![]()
Pa to i jeste problem, ne znam koji je shortcut za disk utility, a bez njega ne moze
U svakom sluchaju to sam batalio, skinuo sam SL i naravno ne bi bilo normalno da nema nekih problemaArhiva je u DMGu, ja ne mogu da podignem stari OSX na novoj plochi, a ne postoji program u windowsu koji reze ili konvertuje DMG u neshto prepoznatljivo
Tako da cu morati da vadim staru plochu i povezujem sve da bi butovao u Leoparda i narezao taj imidz
![]()
Arhiva je u DMGu, ja ne mogu da podignem stari OSX na novoj plochi, a ne postoji program u windowsu koji reze ili konvertuje DMG u neshto prepoznatljivoTako da cu morati da vadim staru plochu i povezujem sve da bi butovao u Leoparda i narezao taj imidz
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari