Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Koristio Somat Gold - nije me baš dojmio, koristio DM - bio sasvim solidan, sada koristim Finish Quantum Ultimate I čini mi se da se nekako najbolje pokazao.
Pa bili pre 3 nedelje, menjali pumpu i onu dole kadicu. Koliko se secam ako masina neopere sudove kako treba serviser dolazak naplacuje ako je sve ok sa samom masinom i ako se redovno cisti.
Slicnu situaciju je imala koelginica ista Beko masina i cim uzme neke druge kapsule ona brljavi sa pranjem jedino sa Fery platinium pere kako treba pa je resila mislim DMovim nekim sredstvom
Nije to nesto strasno, samo iritira, u donjoj fioci se sve lepo opere ali gore uvek ostane neka solja koja nije oprana ili od nutrija case, posto ujutru se sprema hrana za maleckog uvek ima bar 2 case od Nutrija koje su za pranje
И код мене се Fairy/Yes Platinum показао као најбољи избор.Ispade sada da je samo taj Fairy dobar.
Kad masina radi otvorim vrata macina ce i dalje da pere?Odmah ću da ti kažem da nema veze sa kapsulama, mašina ima problem.
Odradi jednostavan test, postavi obe prskalice u neki položaj koji ćeš da zapamtiš, pokreni program i sačekaj da mašina primi vodu i krene pranje, da pokrene pumpu visokog pritiska. Dok radi otvori vrata i pogledaj prskalice, videćeš koja se zaustavlja ili je promenila položaj i prilično sam siguran da ti se gornja ne okreće po svemu što si napisao.
Ako sam u pravu, razloga može da bude nekoliko od zaprljanog filtera, zapušenih rupa na samoj prskalici do fizički oštećene prakalice ili nosača iste.
Ovo su manje više sve informacije koje možeš da dobiješ na forumu, ako ništa ne rešiš, moraćeš da zoveš servis
Prosli put sam zaboravio da upload-ujem slikuImam Beko sudomasinu sa slike. Povremeno se ne otvora onaj prostor za tabletu, uopste je ne izbaci. Drugi problem je sto prekidac, cesto se desi da na nuli iz cista mira zasvetle lampice, kao da gubi neki kontakt. Neko resenje? Znam da tableta moze samo da se baci na dno ali me intrigira sta je problem
Gde to moze da se podesava?Jesi li podesio potrošnju sjaja?
Sta mu dodje mrezni prekidac? Zna li neko nekog kasvetnog majstora u Nisu?Neispravan disapnzer (ta posuda za sjaj i tabletu), neispravan mrežni prekidač (to treba zameniti što pre dok ne napravi veću štetu)
isto Nis, nisam ni proveravao prvo sam stavljao na 4. ili cak i 5. nivo tamo 2020. onda u nekom trenutku sam primetio da mi se kao osecaju case na so. lagano uzmem iz masine casu sipam vodu ono slanjikavo, mozda je i do masine bilo da je trebalo da se ocisti, smanjio sam na trojku i od tada nisam dirao.Hajde bas da probam....
Ja nemam tu trakicu sto je dosla uz masinu, ovo iskreno nikada nisam ni radio
Koja je kod nas tvrdoca vode?Zivim u gradu, u Nisu.
Pogledajte prilog 443428
Koliko su kod njih tablete ?Imaš na jkpnaissus informaciju o tvrdoći vode. Kažu da se kreće od 10-15°dh
Vidi u uputstvu za mašinu na koliko treba da bude podešena. Kod mene na electrolux mašini je to nivo 3 od 10. A sjaj na maksimumu.
Koristim iz Lidla w5 tablete, so i sjaj. Nema mrlja niti bilo čega. Uglavnom mašina radi na eko programu (najdužem ).
Ne valja sve na maks. Uostalom probaj pa ćeš videti i sam.![]()
Pa da, tako sam i ja shvatio. Cudi me da ovako skup model nema tu opciju, vidim da u seriji 4 ima modela od 45cm sa automatskim otvaranjem vrata.Po meni dosta korisna opcija, pogotovo ako se dosta ukljucuje u toku dana da ne moras da vadis vrele i mokre sudove.
Ovo su tablete iz budžet segmenta. Uvek imam kući par vrsta tableta, pa ja osnovu količine i zaprljanosti sudova biram bolje ili lošije.Onda to nema smisla da mi "pojede" ceo rezervoar sjaja za par pranja.
Sad sam probao ove tablete:
Pogledajte prilog 443429
i sve je ostalo belo po sudovima. Zbunjen sam skroz.
Meni ovo nije bas jasnoOvo su tablete iz budžet segmenta. Uvek imam kući par vrsta tableta, pa ja osnovu količine i zaprljanosti sudova biram bolje ili lošije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari