Meni ovo nije jasno. Imam elekrtolux ugradnu mašinu, ne znam više ni koji model, baš je stara i uvek nakon pranja bez otvaranja vrata suđe bude suvo. Bude naravno toplo ali suvo iako ne otvara vrata, bez obzira dal je otvorim odmah posle završetka ili satima posle.Po meni dosta korisna opcija, pogotovo ako se dosta ukljucuje u toku dana da ne moras da vadis vrele i mokre sudove.
Iskreno ne znam, to draga pazari sa onim kuponima iz aplikacije ili na popustima. Mislim da im je redovna cena ispod 10din po tableti. Takođe mislim da nisu nekog kvaliteta ali nama u 95% slučajeva rade posao perfektno. S tim što kad je zaprljanije suđe i pretrpana mašina dodam i pola tablete direktno u kadicu da pretpranje bude efikasnije. Inače je mašina priključena na toplu vodu, tako da je pretpranje efikasnije, jer tih ~20-25min pretpranje ne mulja hladnom vodom.Koliko su kod njih tablete ?
Ne secam se da sam ih isprobavao
Upravo sam nasao tester za vodu i ustanovio sam da je nivo 3. Sad cu to da promenim pa da probam. U medjuvremenu sam probao sa Somat (prethodno koristio Finish classic) i isto je oprao, znaci nije do tableta.Hajde bas da probam....
Ja nemam tu trakicu sto je dosla uz masinu, ovo iskreno nikada nisam ni radio
Koja je kod nas tvrdoca vode? Zivim u gradu, u Nisu.
Pogledajte prilog 443428
Vrata se otvaraju tokom faze susenja, masina nije zavrsila program nebitno sto je vrata otvorila. Otvaranjem vrata se postize brze susenje sudja, odnosno skracuje trajanje same faze susenja.Meni ovo nije jasno. Imam elekrtolux ugradnu mašinu, ne znam više ni koji model, baš je stara i uvek nakon pranja bez otvaranja vrata suđe bude suvo. Bude naravno toplo ali suvo iako ne otvara vrata, bez obzira dal je otvorim odmah posle završetka ili satima posle.
...
E sad, ovo me interesuje jer, po mom iskustvu, suđe treba da bude suvo bez obzira da li se vrata otvaraju ili ne. Da li to znači da sve novije mašine ostavljaju suđe mokro ako ne otvore vrata? Šta onda ako mi je suđe potrebno odmah posle pranja, nemam vremena da čekam, biće znači mokro
Vremenom,kod mene onaj prohrom u masini dobije maglu.Izgubi sjaj uz Lidlove tablete.Juce uze u LIDLu njihove kapsule, evo 4. masina vec oprala i iskreno nisam primetio da masina losije pere sa tim u odnosu na Fery platinium, pritom mi jedna prskalica gornja se neokrece
Gde ima povrat?
Ako mene pitas, imam i taj problem kao i da mi ostaje belo nakon pranja... Sa Somat doduse dosta manje ali opet ostaje, onako ima neki sloj posle pranja. Ima dovoljno soli, sjaja... Kad sam mu to rekao telefonom rekao mi je da posuda mora da se menja.Ti si prijavio problem sa brzim trošenjem tečnosti za ispiranje. To je relativno čest problem, i ja ga imam na Beko mašini. Ali kakve veze ssada ima so i posuda sa time?
Jel se te granule vremenom potroše?Posuda za so sadrži granule od neke smole koje zajedno za dodatom soli omekšavaju vodu za pranje.
Znači to nije obična prazna plastična posuda, ne ulazeći u to kako je majstor dijagnostikovao problem.
Ubaci neku skupu tabletu da vidis u cemu je foraAko mene pitas, imam i taj problem kao i da mi ostaje belo nakon pranja... Sa Somat doduse dosta manje ali opet ostaje, onako ima neki sloj posle pranja. Ima dovoljno soli, sjaja... Kad sam mu to rekao telefonom rekao mi je da posuda mora da se menja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari