alexandar11
Poznat
- Učlanjen(a)
- 07.07.2021
- Poena
- 35
On se nalazi u crevu ili u samoj masini?Elektro ventil pušta
On se nalazi u crevu ili u samoj masini?Elektro ventil pušta
Ok,hvalaNaravno u mašini
Ali to se desava u sred ciklusa. Hajde da kazemo da funkcija od 60c koja traje sad vremena ima ciklus pranja od 40min i ciklus susenja od 20 min. Pri kraju ciklusa pranja pocne da se stvara kondenzacija, a ostalih 20 minuta koliko traje susenje kondenzacija se konstantno stvara. Ne mogu da otvorim vrata, a program se nije zavrsio.Para mora negde da izađe jer ima je poprilično ili otvoriš vrata po završetku pranja.
Bakara, a sta mislis o ovome sto je deki rekao za hladne plocice? Realno, ja nisam video paru, samo kodenz...Ma gde moze biti normalno, ne moze para da ide sa zadnje strane masine.
reklamiraj to opet i uzmi drugi model masine...
Nije beko los, i sam imam beko masinu,
ali 2x da se desi ista stvar nema sanse da bi uzeo isti model.
postoje i premazi, poput laka, ali ni njih nisam viđao kod nasZdravo, korpica za sudove popustila na vrhovima, skinuta zaštita pojavila se korozija. Ima li neko predlog kako da se reši to najbolje? video ovo na aliju, ali ne vidim kod nas nigde
200PCS Spülmaschine Rack Caps Spitze Tine Abdeckung Kappe Flexible Runde End Kappen Schutzkappe Draht Gewinde Protector Abdeckungen - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari