Šta je novo?

Little Big Planet

Da, vredi. I 27 strana ove teme to dokazuje.

ne slazem se da broj strana generalno to dokazuje :)

aj vi sad ukratko koji imate igru recite jel vredi ovo kupiti?! ili...

mislim kontam da je brutalno...ali da cujem savete. OBJEKTIVNO MOLIM ;D

pa objektivno, zavisi sta hoces od igrice™, ako oces najbolju platformicu do sad napravljenu (ikad) gde se zabava eksponencijalno povecava sa brojem igraca, ako hoces igricu™ koja ce te nasmejati da zaplaces (ovo se desava u vise igraca :)), iznervirati da oces da razbijes jpad (u mom slucaju) ili tv (u slucaju coveka iznad mene :)) onda vredi kupiti.

potpuno je druga prica gledati to na klipsovima i uzeti jpad u ruke.. mene su bukvalno svi gledali belo, dok ih nisam naterao da uzmu da probaju.. posle im ne moz oteti jpad :)

enivej, ako si ikad voleo takav tip igara ovo obavezno probaj, jer kapiram da se ovo ne svidja samo nekome ko nikad nije voleo platforme (a i neki takvi promene misljenje ;))

thx...kontam da cu jednog dana kad kupim da se zarazim :D

edit: aaaa gledam neke gameplay-ove trenutno :D LUUUDIIILOO :)

Ja sad igrao sa kimijem online nijednom mi nije secnuo neznam sto se neki tolko zale na net? (KAO GORAN)Naci bas lepio radi e sad dal je to onaj poslednji pec sredio od nedavno neznam?Al meni je i onda ok sljakalo zavisno skom sam igrao nararno ali sad radi sa svima jedino jos nisam probao sa goranom ponovo!

Ja sad igrao sa kimijem online nijednom mi nije secnuo neznam sto se neki tolko zale na net? (KAO GORAN)Naci bas lepio radi e sad dal je to onaj poslednji pec sredio od nedavno neznam?Al meni je i onda ok sljakalo zavisno skom sam igrao nararno ali sad radi sa svima jedino jos nisam probao sa goranom ponovo!

Najverovatnije da nećeš ni igrati posle ovakvih postova.

jel to zbog kise ili sta? svi su nesto kao ribe onih dana :)

edit:
da ne bude bas skroz offtopic :)
uglavnom je radilo super, jednom se doduse nesto zabagovao na minut.. ali dok smo bili samo nas dvojica uvek je radilo odlicno. e sad desavalo se kad nam uleti neki baxuz da pocne da koci ko sumanuto.. ali jednog trenutka smo igrali nas cetvorica (gruja ja i neki stranci) i radilo dobro..

Poslednja izmena:
Žderu čokoladu, koka kolu i picu :D?

Iznenadilo ih, nisu na vreme popili lek :D

Poslednja izmena:
uglavnom je radilo super, jednom se doduse nesto zabagovao na minut.. ali dok smo bili samo nas dvojica uvek je radilo odlicno. e sad desavalo se kad nam uleti neki baxuz da pocne da koci ko sumanuto.. ali jednog trenutka smo igrali nas cetvorica (gruja ja i neki stranci) i radilo dobro..

Ma ne radi se o tome. Ja sam LBP online igrao zadnji put pre više od 15 dana, da ne preteram možda je bilo i 20. A kad sam se žalio na online je bilo možda i više od toga.

Ali ih to ne sprečava da me stalno prozivaju po forumu kako se ja žalim:trust:?

A istina je da nisam ni skinuo te nove pečeve, da nisam davno igrao online. Sasvim je moguće da to sad radi dobro.

goran mrgud :p mala sala naravno :)

ja sam probao sinoc sa drugarom u nemackoj i meni i njemu je ok net pa je seckalo lepo :) bas cu videti sad u januaru u sloveniji kako ce raditi.

Ja sam bash na osnovu goranovih postova stekao utisak da je LBP i dan danas neupotrebljiv za online ;)

Ja sam bash na osnovu goranovih postova stekao utisak da je LBP i dan danas neupotrebljiv za online ;)

Gresis, ovaj, jako gresis sinko...... :d

Elem, otkako sam ga kupio, klinci su mi non stop online, i stekli su mnogo prijatelja tamo....

Dakle, ako serveri rade, to fercera kako treba........

Doduse ja imam 1Mb/1Mb link, pa mozda zbog toga radi sve kako treba, cisto i to da napomenem...

Doduse ja imam 1Mb/1Mb link, pa mozda zbog toga radi sve kako treba, cisto i to da napomenem...

Taj podatak si mogao da izostavis :S:

Pikam sad malo single player pa javljam kao sljaka online sa mojim 768/64 adslom

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
cisto da se zna drugar ima 24mbita download a up mislim da je 768 mada za to nisam siguran sad je offline a ja imam 2mbita/192kbita a probacu u januarua bas na 100/100 pa cu izneti utiske :)

Kao sto rekoh....klinci pikaju to naveliko i zaista je sve extra......

Ponekad se desi lag, ali kao i u svakoj igrici ko zna do cega je to......

Dakle, multiplayer na LBP je extra.......

Ja samo gledam klince pa uzivam :)

:trust:

Tu piše Pavle, ne Goran:mad:.

Plus me interesuje kako to "i dan danas"? Kad sam ja to zadnji put napisao? Potraži...

Ma rekao si to jedno 10x u poslednjih mesec dana, pa mi je nekako ostalo u glavi :) Evo mi ga LBP ovde, nemam ni vremena da ga odigram, a ionako je to isto k'o Mario iz 1985. :d

I ja imam Gorane isti utisak. Kukaš na LBP, ne zaklapaš :p

Posle nekih 2h igranja da dam svoj komentar na ovu malu veliku igru.
Mogu reći da je svaki nivo fantastično osmišljen (mislim na "fabričke" nivoe), i da su stvaraoci zaista pokazali svoju kreativnost i maštu. Igrica je intresantno dizajnirana, ali moram naglasiti da mi se pojedini detalji uopšte ne sviđaju kao što su one lutke (ili već šta) što pričaju (a i pričaju tako da ih ne razumeš). Svaki nivo ima svoju muzičku podlogu, a kako se nivoi razlikuju tako i te pesmice, a ponekad zvuče scary.
U mod za pravljenje nivoa sam samo zavirio, odgledao neki tutorijalčić i mislim da ću se sa njim uhvatiti u koštac kasnije.
Ne mogu reći da je igrica idealno, a takvih komentara je zaista puno bilo u ovoj temi i poslužili su kao odličan marketing ove igrice. Zanimljiva jeste, ali moje je mišljenje da su sa svim mogućnostima next gen konzole i next gen platformu mogli napraviti mnogo bolje.
Ipak Kreša ne može tako lako zameniti stackboy, ali videćemo.

Kako to mislish da su mogli bolje da iskoriste mogucnosti konzole ? Pa ono izgleda ko pravo :) Svi materijali deluju kao da mozesh da ih dodirnesh, i igra ima dubinu i realno svetlo, fantastichnu fiziku, kao da gledash lutkarsko pozorishte ;)

Ma pričam za servere, lag, ping, pucanje, šta li već :)...

Kako to mislish da su mogli bolje da iskoriste mogucnosti konzole ? Pa ono izgleda ko pravo :) Svi materijali deluju kao da mozesh da ih dodirnesh, i igra ima dubinu i realno svetlo, fantastichnu fiziku, kao da gledash lutkarsko pozorishte ;)

Glupo mi je sto su napravili igricu koja nije ni 3d ni 2d vec nesto izmedju, znam da ovo zvuci besmisleno, ali je tako. što se dubine tiče možeš da pređeš u "zadnji" i "prednji" plan i to mi je malo glupo. Tekstura lutkica je odlična, ali npr. stena i pojedinih elemenata je kao na ps1.

@baneR
ma znam o cemu pricas, ali da je igra .. pardon, igrica™ idealna ne bi ni bilo tog tvog posta :)

@switch
pa mogao bi, ali iz postova do sad si mogao da zakljucis da problema sa onlajnom ima.. ne u toj meri kolko neko ;) predstavlja ali ih ima - to niko ne spori

i da, ima nekih stvarno uzasnih tekstura, video sam i ja par puta, ali to sam primetio samo dok sam gledao druge kako igraju :) ..

Poslednja izmena:
Tekstura lutkica je odlična, ali npr. stena i pojedinih elemenata je kao na ps1.

Uh, uh, te stene su u pozadini, onako zamucene.. ali ovo sto je u prvom planu je first class! Znaci bas sto kaze drajver, kao lutkarsko pozoriste, neverovatno realno izgledaju materijali, osvetljenje je bruka..

EDIT: sorry ako mislis na neke stene iz same igre, nisam daleko dogurao pa komentarisem na osnovu ovoga sto sam video do sada, kao i po filmicima..

Poslednja izmena:
E ajd :) uputi me sta i kako :)

Nazad
Vrh Dno