- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Stani malo. Tebi ovo ide u najbolju grafiku?
Pa da, vidiš da sam to napisao
Stani malo. Tebi ovo ide u najbolju grafiku?
Pa da, vidiš da sam to napisao![]()
ja sam bukvalno p..... jer ovo je bas glupo,toliko laguje da covek poludi.
Not really, pise da je preorder u pitanju.
a j.... ******e ionako ocajno radi ili je do naseg lelekoma
Uh, uopšte nije lako skupiti 100% itema™ na svakoj mapi. Pomoć prijatelja negde je neophodna i to je ono što mi se jako sviđa.
Ako imas 2 dzojpada nije nista nemoguceja sam samo jedan nivo presao 100% sa prijateljem online a ostalo picim sa burazom udvoje
![]()
enivej, igra koja mi iskreno i nije delovala preterano zanimljivo kad je bila najavljivana (pa nisam ni komentarisao bog zna sta za razliku od dezurnih sonipljuvaca), ali stvari su se iz korena promenule kad sam uzeo jpad u ruke![]()
Hell yeah man, that's some awesome shit you got going on! What was i saying?! Fu*k !![]()
Ali ček, ček, treba ti drugar da odigraš neke table? i dva joypada? kakva je to sad prevara? treba da imam i PS3 i drugara? e, jeb....![]()
Debeli Lalo da li bi bio ljubazan da mi objasniš šta ima loše u tome što su ne pojedinim delovima tabli potrebni drugari da bi prešao?
Ne table, već delovi. Ali to je manje bitno, interesuje me šta ti tu vidiš lioše? Meni je to baš cool![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari