Šta je novo?

Little Big Planet

daj bre gorane, gde sam ja napisao da lbp ima najbolju grafiku :)

Naravno da to ne mislim.

Ali lpb treba da dobije nagradu (koja ne postoji) "za težnju ka vizuelnom realizmu" jer ima realne teksture i realnu fiziku (za plišane igračke).

Tržište traži "dobru" grafiku, ja lično tražim "realnu" grafiku. To su dve potpuno različite kategorije. Za mene je i dalje GT5P najbolji vizuelni realizam ikada na svim platformama za igranje. Ali to ne ispoljavam nigde jer ljudi za moj stav još uvek nemaju razumevanje :).

GT5 po meni ima stvarno extra grafiku,dok npr ovaj lbp od njega mi se skoro raspade jostik trebali bi da daju uz njega rezervni :D ili popust za one koji imaju igricu

Ja mislim da ce kz2 imati puno bolju grafiku i od cuvenog crysisa!
Jer sam video neke video klipove i deluje totalno nemoguce tako nesto napraviti a da je tako interaktvno sa toliko detalja.
A kakvu vam grafiku ima uncarted?Nije ni on tako los.

Haha, konačno sam se malo izigrao online. Sad smo Pavle i ja igrali :)

ja sam bukvalno p..... jer ovo je bas glupo,toliko laguje da covek poludi.

Poslednja izmena:
Znači ne verujem, LBP je pala cena na čitavih 35 eura na shopto.net i to dobiješ na poklon i figuricu sackboy :(. Mogu samo da pretpostavim šta je uzrokovalo ovoliki pad cene ovako brzo:wall:.

Kod drugih je i dalje ista cena, verovatno kompenzuju to sto su imali problema sa posiljkama..

Mada evo i Sendit je*e *****.... uvek smo zadnja rupa na sviralu :(

Not really, pise da je preorder u pitanju.

Released: JUST RELEASED!

Tako stoji. Kakav preorder izašle igre:D, stoji samo da trenutno nema na lageru ispod, ali možeš po te pare da naručiš, to im to znači;). Brzo pošalju kad je ovakav status.

Poslednja izmena:
Uh, uopšte nije lako skupiti 100% itema™ na svakoj mapi. Pomoć prijatelja negde je neophodna i to je ono što mi se jako sviđa.

Uh, uopšte nije lako skupiti 100% itema™ na svakoj mapi. Pomoć prijatelja negde je neophodna i to je ono što mi se jako sviđa.

Ako imas 2 dzojpada nije nista nemoguce;) ja sam samo jedan nivo presao 100% sa prijateljem online a ostalo picim sa burazom udvoje;)

meni ortak pre neki dan bio na slavi predjoh sa njim sve :D samo za onaj prvi nivo ne mogu da skupim preko 80% onaj Zola ili kako vec ide mi najlaksi al Collector najtezi.

ok, mislim da je dosta za danas.. moglo bi i da se ode na kunt :)

enivej, igra koja mi iskreno i nije delovala preterano zanimljivo kad je bila najavljivana (pa nisam ni komentarisao bog zna sta za razliku od dezurnih sonipljuvaca), ali stvari su se iz korena promenule kad sam uzeo jpad u ruke :)

Ma daj, to je isto kao mario sa NESa 85. godine ;)

enivej, igra koja mi iskreno i nije delovala preterano zanimljivo kad je bila najavljivana (pa nisam ni komentarisao bog zna sta za razliku od dezurnih sonipljuvaca), ali stvari su se iz korena promenule kad sam uzeo jpad u ruke :)

Hell yeah man, that's some awesome shit you got going on! What was i saying?! Fu*k ! :D

Niste ni dugo čekali na ovakvo dobru igru. Napokon jedna koja će da privuče i decu na PS3.

Ali ček, ček, treba ti drugar da odigraš neke table? i dva joypada? kakva je to sad prevara? treba da imam i PS3 i drugara? e, jeb.... :)
Najviše me raduje da u ovoj igri većina stvari podleže "pravim fizičkim zakonima". To je nešto što Mario nikad neće upoznati u svojiim igrama. :(

A sad malo ozbiljno , jedno pravo pitanje :
Uzme jedan lik i sa EyeToy kamerom uslika recimo svoju patku (bilo šta što dečije oči ne BI trebalo da vide) i napravi neku tablu. Naravno to i uploaduje. Šta mislite koliko će trebati developeru (oni drže servere, jel?) da skine tu tablu sa servera.
Pogotovo što se očekuje da ova igra bude system seller, znači milioni korisnika i milioni tabli.

NINTENDO, NE MENJAJ FRIEND KODOVE! INTERNET JE PUN PEDOFILA!!!! :)

Poprilicno brzo skidaju sve sto rusi pravila, i banuju te zauvek sa LBP-a, a verovatno i PSN-a, tako da se ne isplati bas biti saljivdzija... Na moju zalost brisu i nivoe koji su uradjeni po uzoru na neku drugu fransizu (Super Mario, Sonic, GOW, itd)... nadam se samo da je to zbog toga sto su se nivoi zvali zvanicno, nadam se da ne brisu ako malo izmenis naziv nivoa... "God of Wall" i slicno :)

Hell yeah man, that's some awesome shit you got going on! What was i saying?! Fu*k ! :D

ok :) .. pored tog šoka koji me strefio kad sam ga upalio, najgluplja moguca prica i radnja i dijalozi koje sam ikada video, igra stvarno nije losa.. mislim na pucanje & stuff :)

edit: ustvari ja i ne znam koja je prica i sta se desava :) .. ali dijalozi su da ne kazem sta

Ali ček, ček, treba ti drugar da odigraš neke table? i dva joypada? kakva je to sad prevara? treba da imam i PS3 i drugara? e, jeb.... :)

pa ne znam dal postoje table gde ti je neophodan drugar, ali ove u singleplayer-u ti mozes naravno da predjes sam, ali postoje delovi nivoa gde ti je neophodan drugi lik da bi skupio dodatne poene. znaci, nemoguce je skupiti 100% poena na nivou ako igras sam, ali uvek mozes doci do cilja..

Poslednja izmena:
Debeli Lalo da li bi bio ljubazan da mi objasniš šta ima loše u tome što su ne pojedinim delovima tabli potrebni drugari da bi prešao?

Ne table, već delovi. Ali to je manje bitno, interesuje me šta ti tu vidiš lioše? Meni je to baš cool:)

Debeli Lalo da li bi bio ljubazan da mi objasniš šta ima loše u tome što su ne pojedinim delovima tabli potrebni drugari da bi prešao?

Ne table, već delovi. Ali to je manje bitno, interesuje me šta ti tu vidiš lioše? Meni je to baš cool:)

Naravno da je cool, malo ogorcenje prica iz njega jer zeli LBP na Wii-u :p
Fora je sto svi kazu da je ova igra pet puta bolja sa drustvom, offfline ili online, i to sto neke stvari ne mozes da dohvatis sam se meni jako svidja, ipak je ovo drustvena igra...
sendit.com, faking SEND IT!!

Vrh Dno