- Učlanjen(a)
- 03.01.2008
- Poena
- 199
soundtrack je prvoklasan
Ma sve je prvoklasno od mjuze do grafike
Ali najjace je sto ima brdo god of war levela sve sam ih skinuo:-devil-:
soundtrack je prvoklasan
Pa ne znam, loše radi i gruji i katicsu i još mnogima koje sam pitao. Ostale igre mi rade odlično. Psihodel i ja smo sad sto puta pokušali, ja kod njega i on kod mene i uzbacuje failed. Pre neku noć niko živi nije mogao da se konektuje. Pa i ti si mi poslao poruku da si imao problema? Mnogo ljudi se žali, serveri su očajni. Možda se nisam dobro izrazio za lag ali da ne štima, ne štima.
Baci malo pogled na ps3 forume, videćeš ovakve topike "Servers still down? (Or down again)" i brdo komentara u njima.
OOOO čoveka... do malopre sam igrao sa Katics-em i njegovim ortakom. Nakačio sam se odmah na njih i nisam imao problemaDruže kad serveri *****ju kao što *****ju mnogima mož' da konfigurišeš šta hoćeš
OOOO čoveka... do malopre sam igrao sa Katics-em i njegovim ortakom. Nakačio sam se odmah na njih i nisam imao problema
mada nisam video skoro neke zalbe...
Borise imaš topik na ps3forum u kome ljudi svakodnevno prrijavljuju da je server down u toliko i toliko sati.
Nije ovo mozda do servera
Kako se to sve odrazava, jeli secka igra, ili vam laguju ljudi s kojim igrate sta?
Vid' coveka :d Ne branim, nego me zanimalo kakav net imate, reko mozda ste svi na Wireless-u, jer znam da u vecini online igara ima problema sa wirelless-om, mada mogao sam da pogledam u tvoj profil i vidim da pise DSLrazbudjujem se tek izvinjavam se
![]()
Postavio sam temu malopre na jednom forumu oko ovoga, kaze covek iz UK da je i njemu neigrivo online i da je za sada odustao od online igranja, tako da izgleda ima problema...
Samo kazem da je ovo totalno novi, neisprobani koncept, i ocigledno imaju problema da sve to uspostave...
Sad me ubiste u pojam sa ovim, a danas mi stize LBP :zgran: :zgran: :zgran:
Imaš dosta da pređeš i gde ne trebaju serveri, već samo da si nakačen da bi ti se podigao rezultat. Mada ne moraš ni to. A to je potrebno preći da bi sakupio sve stikere i ostalo i da bi ušao u štos. Polako![]()
Iskreno, nemam pojma o cemu pricasali cu danas saznati :smoke:
Ovako. Neka vrsta singl kampanje. Poprilično korisna. Ima dosta misija, njih prelaziš otprilike da bi učio osnove igranja, fazone u igri i ostalo. Ukoliko si nakačen na net rezultat iz tog nivoa ti se uploaduje i pokazuje ti koji je to rezultat u svetu. Negde oko 40.000-ti koliko ja dobijem:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari