Šta je novo?

Little Big Planet

Serveri su užas. Igra laguje kao luda.

Meni uopšte ne laguje. Jesi li proverio podešavanja modema?

Pa ne znam, loše radi i gruji i katicsu i još mnogima koje sam pitao. Ostale igre mi rade odlično. Psihodel i ja smo sad sto puta pokušali, ja kod njega i on kod mene i uzbacuje failed. Pre neku noć niko živi nije mogao da se konektuje. Pa i ti si mi poslao poruku da si imao problema? Mnogo ljudi se žali, serveri su očajni. Možda se nisam dobro izrazio za lag ali da ne štima, ne štima.

Baci malo pogled na ps3 forume, videćeš ovakve topike "Servers still down? (Or down again)" i brdo komentara u njima.

Poslednja izmena:
Pa ne znam, loše radi i gruji i katicsu i još mnogima koje sam pitao. Ostale igre mi rade odlično. Psihodel i ja smo sad sto puta pokušali, ja kod njega i on kod mene i uzbacuje failed. Pre neku noć niko živi nije mogao da se konektuje. Pa i ti si mi poslao poruku da si imao problema? Mnogo ljudi se žali, serveri su očajni. Možda se nisam dobro izrazio za lag ali da ne štima, ne štima.

Baci malo pogled na ps3 forume, videćeš ovakve topike "Servers still down? (Or down again)" i brdo komentara u njima.

Ja sam imao problem jer je modem bio podešen za nat3. Kada sam ga prekonfigurisao na nat2 sve je radilo odlično

Druže kad serveri *****ju kao što *****ju mnogima mož' da konfigurišeš šta hoćeš

Druže kad serveri *****ju kao što *****ju mnogima mož' da konfigurišeš šta hoćeš
OOOO čoveka... do malopre sam igrao sa Katics-em i njegovim ortakom. Nakačio sam se odmah na njih i nisam imao problema

OOOO čoveka... do malopre sam igrao sa Katics-em i njegovim ortakom. Nakačio sam se odmah na njih i nisam imao problema

Pa ja ne kažem da tebi ne radi. Strašno bi bilo da je svima loše. Ne kapiram šta sad hoćeš da kažeš? Kažem ti opet, pogledaj ps3forums imaš ceo topik o tome gde se brdo ljudi žali. Znam i sam da loše radi. Eto, meni gruji i katicsu je pre neku noć seklo ko ludo. I šta sad? Ne razumem šta sad ti hoćeš da postigneš?

Poslednja izmena:
zaboravi...

Momci, relax, nemoj mi se svadjate u mojoj Little Big Temi ;) Ima problema sa serverima, i na Game Trailers su se zalili ranije, mada nisam video skoro neke zalbe...

Nesto u sta sam se malo razocarao je to da su poceli da brisu nivoe koji imaju obelezja ili tematiku iz drugih igara :trust: koliko vidim obrisan je onaj najbolji God of War nivo, kao i neki Super Mario i Sonic nivoi, zbog nekih autorskih prava i bakracha, samo se nadam da je to samo zato sto su ih nazvali po tim igrama.. Ako nazoves nivo "God of Warez" nadam se da nece biti problema :)

Ma ne svađamo se. Nego, mislim da me nije ukapirao. Nigde nisam rekao da on izmišlja i da njemu ne radi dobro. Naportiv, pa nije baš toliko loša situacija pa da svima radi slabo. Ok, radi nekom odlično, ali zato dorbom delu ljudi loše. Definitivno su zasrali sa serverima. Moraju to hitno da isprave jer ovako je vrlo često neigrivo.

mada nisam video skoro neke zalbe...

Kud ćeš skorije od ovih silnih problema poslednjih dana? Borise imaš topik na ps3forum u kome ljudi svakodnevno prrijavljuju da je server down u toliko i toliko sati. Evo vidiš koliko i ovde ljudi imaju problema. Ja još nisam uspeo ko svet da igram sa nekim. Pavle, Gruja, Psihodel, Katić...Već ni ne znam sa kim sam sve pokušavao. Prilično je frustrirajuće druže. Jednostavno ne mogu da verujem da je igra toliko prodata i donela toliko zaradu a da nisu odrađeni serveri koji su i primarna stvar za igru ovakvog tipa. Neviđena sramota.:wall:

Koji net imas? Znam da je bilo problema u pocetku, ali svakodnevno sam na GameTrailers forumu koji je pun gejmera, ne zale se u zadnje vreme, mada to su uglavnom sve amerikanci, mozda ima problema sa evropskim serverima.. Nije ovo mozda do servera, mozda ima problema sa samom igrom, ispeglace to sto posto, ipak je ovo jako komplikovana igra iako izgleda prosto nekima, verujem da rade punom parom na resavanju... Kako se to sve odrazava, jeli secka igra, ili vam laguju ljudi s kojim igrate sta?

Borise imaš topik na ps3forum u kome ljudi svakodnevno prrijavljuju da je server down u toliko i toliko sati.

Nije ovo mozda do servera

:trust:

Ovaj mene zahebava.

Ej, nije važno, ja ti nabrojim više ljudi a ti pitaš mene koji net imam. ADSL 768 ako je baš bitno:d

Džaba sam i krenuo ovo da pišem, stvarno ste nemogući kad krenete da branite ps3. Mislim, ako nešto ne valja onda ne valja. Eto pitaj i Paju koji net ima, pa onda Gruju pa polako jednog po jednog.

Mislim iskreno da ti kažem pomalo nerviraš. Pitao bih te da si kupio igru i da imaš toliko problema a da ti neko tako postuje kako ti meni - "amerikanci se ne žale":wall:

Kako se to sve odrazava, jeli secka igra, ili vam laguju ljudi s kojim igrate sta?

Sve to što si nabrojao.

Poslednja izmena:
Vid' coveka :d Ne branim, nego me zanimalo kakav net imate, reko mozda ste svi na Wireless-u, jer znam da u vecini online igara ima problema sa wirelless-om, mada mogao sam da pogledam u tvoj profil i vidim da pise DSL ;) razbudjujem se tek izvinjavam se :)
Postavio sam temu malopre na jednom forumu oko ovoga, kaze covek iz UK da je i njemu neigrivo online i da je za sada odustao od online igranja, tako da izgleda ima problema...
Samo kazem da je ovo totalno novi, neisprobani koncept, i ocigledno imaju problema da sve to uspostave...

Vid' coveka :d Ne branim, nego me zanimalo kakav net imate, reko mozda ste svi na Wireless-u, jer znam da u vecini online igara ima problema sa wirelless-om, mada mogao sam da pogledam u tvoj profil i vidim da pise DSL ;) razbudjujem se tek izvinjavam se :)
Postavio sam temu malopre na jednom forumu oko ovoga, kaze covek iz UK da je i njemu neigrivo online i da je za sada odustao od online igranja, tako da izgleda ima problema...
Samo kazem da je ovo totalno novi, neisprobani koncept, i ocigledno imaju problema da sve to uspostave...

Eto vidiš da si ti dobrica samo se praviš opasan:d. Ma ne bih pričao ovoliko bezveze.

Nisam ni ja rekao da ću odmah prodati/zameniti/baciti igru. Samo kažem da su sve dočekali izuzetno nespremni. Nadam se da će brzo otkloniti probleme jer mi je igra neverovatno dobra za zabavu:).

Najbolje mi je bilo kad sam jednom pokušao da igram sa Grujom i krenuo da igram nivo kad on kucka poruku, i izlazi oblačić "ej, gde ćeš":d:d

Sad me ubiste u pojam sa ovim, a danas mi stize LBP :zgran: :zgran: :zgran:

Imaš dosta da pređeš i gde ne trebaju serveri, već samo da si nakačen da bi ti se podigao rezultat. Mada ne moraš ni to. A to je potrebno preći da bi sakupio sve stikere i ostalo i da bi ušao u štos. Polako;)

Dok se ne resi ovo igrajte sa ukucanima/poznanicima/lepsom polovinom/strinama/svekrvama :d kazu da je najbolja zezancija u drustvu sa 4 dzojstika :) Eh da imam toliko dzojstika i toliko istomisljenika ;)

Iskreno, nemam pojma o cemu pricas:D ali cu danas saznati :smoke:

Ovako. Neka vrsta singl kampanje. Poprilično korisna. Ima dosta misija, njih prelaziš otprilike da bi učio osnove igranja, fazone u igri i ostalo. Ukoliko si nakačen na net rezultat iz tog nivoa ti se uploaduje i pokazuje ti koji je to rezultat u svetu. Negde oko 40.000-ti koliko ja dobijem:d

Ovako. Neka vrsta singl kampanje. Poprilično korisna. Ima dosta misija, njih prelaziš otprilike da bi učio osnove igranja, fazone u igri i ostalo. Ukoliko si nakačen na net rezultat iz tog nivoa ti se uploaduje i pokazuje ti koji je to rezultat u svetu. Negde oko 40.000-ti koliko ja dobijem:d

Thx...:banana:

Extra je..... Klinci se ne skidaju sa nje.... Jos igraju zajedno...... Moracu da kupim i zeni joypad pa da ja onda na miru mogu da zapalim u grad :D :D :D

igra odvaljuje jutros sam je do 6. igrao :D ovi leveli u njoj su extra i za kidanje zivaca :)

Vrh Dno