Šta je novo?

Little Big Planet

Borise i ja sam to mislio al me kada udjem na ordere i udjem u LBP lepo ispise sta sve ide i da je TOTAL sa postarinom 34.99

Pavle, nesto tu ne stima, kad odes na homepage tu ti pisu cene igara, LBP je 37 funti ili ti 48 evra, plus postarina i ispadne 52 evra. Dakle nesto se tu istripuje taj sistem za racunanje..

Shopto.net će mi doći glave...
Ulogovao sam se upravo i stoji 0 preorders. (bila je jedna i to LBP)
u past orders nema ničega.

A email mi ne radi trenutno... Kako da proverim da li je to poslato ili otkazano?

Stoji pod nedospele obaveze 52,89€.

Ali u nalogu piše:
Pending Orders: 0
Completed Orders: 0

To me brine. Poslao sam im mail pa dok čekam na odgovor ima da osedim.

Poslednja izmena:
Meni u nedospelim obavezama stoji identičan iznos: 52,89 €, a poslat mi je juče LBP sa ShopTo.

Jesi li pogledao na kartici ORDERS da proveriš? Prikaže se kada se uloguješ na nalog na ShopTo.

Hm :(

Opasno im nešto zeza sajt...

Ja imam problem da mi igra koju sam poručio pre 10 dana i za koju od pre 9 dana stoji "dispatched" još uvek nije stigla. Pare naravno uredno skinute sa kartice čim se pojavilo na sajtu da je poslato. Ko zna kada će onda ovaj LBP da naiđe...

***a, na aerodromu su igre u hmv-u bez pdv-a tako da moze da se pazari i xbox 360 elite sa falloutom3 i fable 2 i dva dzojpeda za 200 funti tj. negde oko 250e. Jedini problem je sto nije samo to tamo dzaba pa nekako konzole i igre dodju poslednje za kupovinu tj. kad se vec potrose pare na prece stvari :D

Hint- ima i laptopova, odece i sl. dzidza po isto tako sjajnim cenama :lol:
off.
da, ima sjajnih cena(Pes 25 funti) ali i nije ostalo bas toliko povoljno...London je generalno skup. Mada i to zavisi sa cim ga poredimo. U evropi,londonu i usa jedna te ista stvara je ista cena, ali naravno u Eu je u evrima u Londonu funte a u USA dolari.
on.
samo sacekaj odgovor ako su ti skinuli pare mislim da su ti i poslali igru

off.
da, ima sjajnih cena(Pes 25 funti) ali i nije ostalo bas toliko povoljno...London je generalno skup. Mada i to zavisi sa cim ga poredimo. U evropi,londonu i usa jedna te ista stvara je ista cena, ali naravno u Eu je u evrima u Londonu funte a u USA dolari.

Off: u odnosu na bg je dzaba a kako su sada pocela bozicna snizenja za tehniku i garderobu je mozda i najbolji grad za soping u zapadnoj evropi. Naravno, ne pricam o ceni smestaja, prevoza i komunalija jer ne zivim tamo al za tehniku, odecu i hranu je veoma povoljan.

Aj da premestimo ove price u onu temu "kupujete li igre online..." dok se ne ovo ne pretvori u 5 strana offtopic-a, a neki ljubazni moderator bi mogao trenutne poruke da prebaci u pomenutu temu... :)

Sutra mi stize ona prva orginalna muslimanska verzija :banana:

Off: u odnosu na bg je dzaba a kako su sada pocela bozicna snizenja za tehniku i garderobu je mozda i najbolji grad za soping u zapadnoj evropi. Naravno, ne pricam o ceni smestaja, prevoza i komunalija jer ne zivim tamo al za tehniku, odecu i hranu je veoma povoljan.

off:)
uff bas da je najbolji za garderobu i hranu ne znam bas... jeste da krecu snizenja ali meni to nekako sve skupo. Jeste da poredim sa USA ali sta znam.

Kad se konektujete prvo ćete da skidate novi firmware od 137mb pa 2 patcha za LBP. Jedan od 57mb a drugi od 20mb.:S:

Hm, ne bi trebalo da imas dva patcha? To mozda znaci da imas onu zabranjenu verziju :) Ako imas regularnu verziju mislim da samo jedan patch postoji, ma samo da je dobijem, skidam 20 patcheva ako treba, Shopto ce na*ebati ako se ne uozbilje! :mad:

ja sam imao samo jedan patch

Hm, ne bi trebalo da imas dva patcha? To mozda znaci da imas onu zabranjenu verziju :) Ako imas regularnu verziju mislim da samo jedan patch postoji, ma samo da je dobijem, skidam 20 patcheva ako treba, Shopto ce na*ebati ako se ne uozbilje! :mad:

Zapravo je jedan,ali podeljen na dva dela:).

Kako je ovo jednostavna a zabavna igra:Klanjanje. Proleti 2 sata a da ni ne trepneš. Jednostavno izvališ se, uzmeš joypad i uživaš:).

Ppredraže kako si bre skupio 7800 poena u onoj drugoj misiji?:trust:

Poslednja izmena:
Još samo drajveri fale pored ovih dvadesetak petcheva :D

Tebi posle toliko postova u ovoj sobi samo još konzola fali ;)

(PS2 ne računam, govorim o HD konzolama o kojima stalno "diskutuješ" :D )

Još samo drajveri fale pored ovih dvadesetak petcheva :D

Posto sam ja ovako prosto receno covek seljak!
Sad se bas necu najkulturnije izraziti i svestan sam cinjenice da cu biti banovan 99,9%:D
Ramo kako tebe ono zovu po nekom majmunu?BABUN:)
Vidi se da nije kikovan niti upozoren iako je vredjao u temi lbp a to je ps3 igrica pa verovatno zato nije nista preduzeto:(
Samo da kazem da ako hoces da instaliras i tih dvadesetak petcheva moze al cu ti ih ja najverovatnije instalirati na neke delove tela budes li nastavio da serendas.
Sad posle ovog posta verovatno me nema pozzz ps3 drugovi drzite se zajedno:wave:

:D :D :D :D

hahaha Borise sram te bilo zavitlavas omladinu :p pa jel znas koliko je danas skupoca da se kupi jedan PS3 :D

Nije problem PS3. Nas svrbi ono shto sledi posle :D.

A i komentar za omladinu ti bash i ne stoji, s obzirom na taj broj sto ti stoji u nicku ;).

Jos da dodam (iako ce Gruja da me isecka na komadice :d). Zelim vam svu zabavu igrajuci se simulacije lutkarskog pozorishta:

Tek sto jutro zorom poce vedro,
i dan razvi svoje belo jedro,
al' vec vece nebom pali svice,
celom svetu sklapa trepavice.
Vuk ti rece, dobro vece.

.........................................

I u sobi na belom jastuku,
i u šumi pokraj starog panja,
svi pod obraz il' šapu il' ruku
došlo vreme da se lepo sanja.
Laku noć, laku noć, laku noć...

:-devil-::D:D:D:D:d :whip:

Nije problem PS3. Nas svrbi ono shto sledi posle :D.

A i komentar za omladinu ti bash i ne stoji, s obzirom na taj broj sto ti stoji u nicku ;).

Jos da dodam (iako ce Gruja da me isecka na komadice :d). Zelim vam svu zabavu igrajuci se simulacije lutkarskog pozorishta:

Tek sto jutro zorom poce vedro,
i dan razvi svoje belo jedro,
al' vec vece nebom pali svice,
celom svetu sklapa trepavice.
Vuk ti rece, dobro vece.

.........................................

I u sobi na belom jastuku,
i u šumi pokraj starog panja,
svi pod obraz il' šapu il' ruku
došlo vreme da se lepo sanja.
Laku noć, laku noć, laku noć...

:-devil-::D:D:D:D:d :whip:

33 Mi je srecan broj inace nemam tolko godina nego 23 ako si na to mislio?

Nisam mislio na tebe Grujo nego na kolegu iznad mene. Mada ti se sigurno secas ove pesmice.

Nazad
Vrh Dno