Šta je novo?

Little Big Planet

Jeste vi ozbiljni sa ovom igrom ili se samo *****avate, ili možda vidite nešto što ja ne vidim ,)

Krivo mi je sto nisam u Londonu uzeo Rock Band za 100 funti (***, kad moram da trosim pare na zenu, inace bi slucajno brava bila promenjena :d )......
A na aerodromu FC2 i Fallout3 bili po 30 funti.........

***a, na aerodromu su igre u hmv-u bez pdv-a tako da moze da se pazari i xbox 360 elite sa falloutom3 i fable 2 i dva dzojpeda za 200 funti tj. negde oko 250e. Jedini problem je sto nije samo to tamo dzaba pa nekako konzole i igre dodju poslednje za kupovinu tj. kad se vec potrose pare na prece stvari :D

Hint- ima i laptopova, odece i sl. dzidza po isto tako sjajnim cenama :lol:

Jeste vi ozbiljni sa ovom igrom ili se samo *****avate, ili možda vidite nešto što ja ne vidim ,)

Sta je cudno, da se tebi svidja ne bih je ni takao. Ovako mi vec deluje kao igra godine :smash:

Poslednja izmena:
Znači ne šalite se, OK samo pitam :d

Poslednja izmena:
Na metacriticu ima 95/100 tako da ti je jasno da je sve to samo velika zavera protiv tebe i tvog ukusa.

Pa Fallout 3 ima 93, a ja mu ne bi dao više od 80, a Gears of War 2 94 :zgran:, tek njega ne bi igrao :D

A bioshock, inače fenomenalna igra na metacriticu za PS3 ima 95, a nešto nisam čuo da ste ga igrali, barem ne pričate o tome... Kad malo bolje razmislim ova igra je jedina eskluziva koja je dobila više od 90 uz MGS4, mada mi nije jasno zbog čega ovoliki hype oko ove slatke platformice....

Poslednja izmena:
Pa Fallout 3 ima 93, a ja mu ne bi dao više od 80, a Gears of War 2 94 :zgran:, tek njega ne bi igrao :D

A bioshock, inače fenomenalna igra na metacriticu za PS3 ima 95, a nešto nisam čuo da ste ga igrali, barem ne pričate o tome... Kad malo bolje razmislim ova igra je jedina eskluziva koja je dobila više od 90 uz MGS4, mada mi nije jasno zbog čega ovoliki hype oko ove slatke platformice....

Jeli sta ti mislis da bi trebalo da dobije?

Pa ni jedna igra bez krvi, vanzemaljaca i AA ne za služuje više od 65...

Poslednja izmena:
Pa ni jedna igra bez krvi, vanzemaljaca i AA ne za služuje više od 65...
Prevario si se, i u LBP ima vanzemaljaca tako da je ocena opravdana :p

2869844158_375b24c1a9_m.jpg

Jeli sta ti mislis da bi trebalo da dobije?

To je kao da ja tebe pitam koju ocenu bi trebalo da dobije Defcon, Ageod American Civil War ili možda Sins of a Solar Empire, pa ću ja onda tebi odgovoriti, jednostavno drugačiji su ukusi i nisu sve igre za svakoga ;)

To je kao da ja tebe pitam koju ocenu bi trebalo da dobije Defcon, Ageod American Civil War ili možda Sins of a Solar Empire, pa ću ja onda tebi odgovoriti, jednostavno drugačiji su ukusi i nisu sve igre za svakoga ;)

Pa nemoj onda da nas teraš da ti objašnjavamo ono što ne možeš da vidiš

Slazem se da su drugaciji ukusi i da nisu sve igre za svakoga.Ali lbp definitivno nije za tebe.Iako je igrica koju svako moze igrati:)

Meni shopto.net skinuo pare sa kartice za LBP, status CARD: REFUSED bio pre sat vremena, i sad sajt ne radi.

Bloody hell!

Meni je shopto danas, bez mog znanja, skinuo 3.5GBP sa kartice i poslao neki katalog koji nikad nisam trazio...

Ja od pre mesec i po dana imam preorder na ShopTo za LBP. Danas mi stiglo prvo da je obrađena porudžbina, a zatim i da je poslata :)

Stigla mi je i poruka koja inače ne stiže, u kojoj me obaveštavaju da su mi skinuli pare sa kartice (odvojeno od poruke o potvrdi porudžbine u kojoj piše to isto).

Uz LBP mi je poslat i nekakav London Games Festival Guide, ali za njega stoji 0 €. Za slanje je naplaćeno 3,5 funti...

Taj London Festiva Guide su poslali i meni, iako sam ih ja preko maila zamolio da to ne rade.
Lik me otpilio uz objasnjenje da je prekasno da se otkaze. : (

sad sam gledao meni pise Preorder LBP + 2funte gratis na preorder koje nisam dobio mozda stize neki papir sa kodom i pise majica koje su rasprodane i taj London guide i pise 0 funti i postarina isto nesto oko 3.5

A ja sam ponistio LBP preorder, ali su mi opet poslali ovu glupost. :(

mene izasoa LBP 52 eura :( ne znam koja im je to matematika i kurs,s'obzirom da je finalan racun 34.99 funte sa postarinom

Poslednja izmena:
Počelo je:), EU serveri su pušteni. Ja u 0:012 pustim svoj rezultat prvog nivoa kad ono na 95.078 mestu:(.

ne znam vise,al sigurno kod njih necu vise nista kupovati.A i da se racuna isto bi izaslo manje tj oko 45-46eura

Gde to racunas, LBP je 37 funti na Shopto, klikni tamo na evre i dobices 48 evra, plus postarina = 52 eura... sve je regularno.
Na stranu to sto dripci izgleda prvo skinu kintu sa racuna, pa tek onda posalju, na Play-asia pise da skidaju sa racuna tek kada igra stigne u zemlju odakle se porucuje, neka me neko ispravi ako nije tako u praksi..

Poslednja izmena:
Nije tako, Play Asia ti isto skine pre nego sto ti posalje igru.

Vrh Dno