Šta je novo?

Little Big Planet

SCE - Omg u Srbiji su pustili igru pre launch date-a
Direktor: Siberiji?
Random radnik :Srbiji!
Direktor: Gde je to ?
Random radnik: Zaboravite sve je u redu !

Gde si to pazario???

Nisam pazario već sam dobio uz kupovinu igre. Jedna za ženu jedna za mene. Nemojte sad da vodite tamo snaje i šurnjaje:d. Čak su markirane majice - fruit of the loom

U holu Doma Sindikata

a hoce biti igrica jos negde da se kupi ovih dana u BG-u ili?

U subotu sam bio sa drugarom u domu sindikata i pricao sa nekim tipom iz CT-a koji je stajo pored postolja i rekao mi je da je release za Srbiju trebao da bude 31.10., ali je pomeren za subotu i da ce od ponedeljka biti u svim maloprodajama koje prodaju igre. Takodje, rekao mi je da su igre u prodaji bez one problematicne pesmice. Drugar je pazario igru i isto dobio majicu :)

Moj primerak stiže sutra:banana:

^^ To je ustvari sackboy na Jetpack-u :) u drugoj ravni, iza ove koju vidis. Dakle drzi se za ovaj leteci brod (kao kad stavis magnet ispod neceg a preko recimo kljuceve, pa izgleda kao da se kljucevi sami pomeraju :) ) ali ne znam na koju foru ispaljuje one metke :D bolest u svakom slucaju :D

5790 din. Mnogo, ako imas sta da igras fino naruci sa shopto izlazi za 2 dana plus 5-6 dana cekanja, ako ne, sta da ti kazem uzmi ovde. Neverovatno da ga u celoj Evropi nema pre 7-og, a ja uzeo 1-vog u Domu Sindikata.

Malo da se izbekeljim Borisu:D

:banana:

slika003qd8.jpg

Zdravo, žurim, odlazim...:-devil-:

Sad sam se rastužio, Boris se naljutio a ja nisam dobio majicu :(

Ili priveske neke, jel se dobija neka djangolija u pakovanju? :)

Ili priveske neke, jel se dobija neka djangolija u pakovanju? :)

Da. Ja sam dobio plastičnu kutiju, neki papir oko nje - piše svašta na njemu Little Big Planet napred, MM, 7+, nazad piše play with everything i još svašta. Ima neka sveščica unutra i BR disk. Ne znam jel nešto fali:trust:

Oces da ponovim onu sliku od malopre? :d

meni danas shopto automatski skinuo pare sa kartice zbog preordera :(

Pa to znachi da ce da ti poshalju uskoro, treba da se radujesh valjda ;)

Mislim da je hteo da otkaze porudzbinu jer su odlozili igru za nedelju dana ;) :smash:

Vrh Dno