Šta je novo?

Little Big Planet

Jel ima vishe infoa o tom dogadjaju sutra ?

U holu Doma Sindikata su postavljena postolja za PS3, moci ce da se djuska Little Big Planet i da se pazari. To je ono sto sam cuo od drugara, vise detalja nema...
Inace ja peglam vec desetak dana igru i BROOKA je zezanje. Peglam sa devojkom koja inace do sada nije htela ni da cuje za igre, a sada me cima svaki dan posle sljake da djuskamo LBP :D. Sa drugarima u 4 player modu se obicno zavrsava pod stolom i grcenjem stomaka od smeha :smoke:

Kako to Big Apple namerava da prodaje igru za koju nema prava da uvozi, a zvanični distributer za SONY naslove još ne nudi igru?

Kako to Big Apple namerava da prodaje igru za koju nema prava da uvozi, a zvanični distributer za SONY naslove još ne nudi igru?

Big Apple je maloprodaja, CT je zvanicni distributer koliko ja znam. Tako da mogu da se prodaju jedino igre zvanicnog distributera. Valjda Big Apple uzima od CT-a...

CT ima direktan ugovor sa Sonyjem, GMC dovlaci iz Hrvatske... Pogledaj deklaracije u radnjama. Cenim da CT dobija pre GMC-a ako ima direktan ugovor.

Ako neko moze da potvrdi da od danas ima da se kupi LBP tamo, da svratim.
Verovatno ce biti "prijateljska" cena al ajde igra mi se ranije ...

Ima. 5790 dindzi. CT-ove su igre, bez pesmice koja je odlozila izlazak LBP. Moze da se proba, izlozena su postolja... Bio da proverim :)

Ja sam razumeo da ce to biti u igri odmah, bilo koja fotka sa HDDa, tako su rekli u svakom predstavljanju do sada..

Jok, bilo je moguce samo preko PS Eye-a, to su samo spekulacije bile da ce biti moguce i preko HDD-a...

Poslednja izmena:
Ja nisam mogao da izdržim i kupio sam igru. Pravo malo remek delo. Ne žalim ni dinara...

:D care, jos dvojica ti se prikljucuju za 3, 4 dana.. ;)

:D care, jos dvojica ti se prikljucuju za 3, 4 dana.. ;)

Trojica ako me isplate do 10 onda i ja uzimam napravicu jedan level samo za vasdvojicu (Boris Lozac,ppredrag)vidim da se vama dvojici najvise svidja lbp pa kad ga uzmem god of war3 u lbp ce da zazivi:-devil-:

pa kad ga uzmem god of war3 u lbp ce da zazivi:-devil-:

Dok ne bude tvoje verzije, pikacemo ovu ;) http://www.youtube.com/watch?v=eIVjSCJysuc

Inace, ne znam da li kapirate ozbiljnost ove opcije da ubacite svoje slike :) ali to znaci da u Photoshopu napravis sta hoces, bilo koju teksturu/materijal koji pozelite, i sa njime oblepite svoje nivoe :)
Ne znam kako ce to uticati na to koliko zauzima nivo. Sada kako cujem, nivoi su samo par kilobajta jer se koriste materijali i teksture koji su vec u igri, ovako kad stavljas svoje stvari pitam se oce li uticati na to... Citam neki ljudi kazu da nece uopste uticati na velicinu, ne kapiram kako ali ajde da im verujem...
Jos jedan problem sa ovim je ubacivanje eksplicitnih slika u nivoe :) Morace danonocno da vode racuna o saljivdzijama i da ne bude nekih tuzbi jer je neko malo dete videlo nesto sto ne treba :) Veroatno ce biti i permanent banova za one koji se nasale tako..

Nema šta da se brine o veličini nivoa, jer igra ima svoje peglanje materijala nivoa i kompresiju, pa možeš ti da ubacuješ šta oćeš, to odma prolazi kroz adekvatnu kompresiju :).

Dok ne bude tvoje verzije, pikacemo ovu ;) http://www.youtube.com/watch?v=eIVjSCJysuc

Inace, ne znam da li kapirate ozbiljnost ove opcije da ubacite svoje slike :) ali to znaci da u Photoshopu napravis sta hoces, bilo koju teksturu/materijal koji pozelite, i sa njime oblepite svoje nivoe :)
Ne znam kako ce to uticati na to koliko zauzima nivo. Sada kako cujem, nivoi su samo par kilobajta jer se koriste materijali i teksture koji su vec u igri, ovako kad stavljas svoje stvari pitam se oce li uticati na to... Citam neki ljudi kazu da nece uopste uticati na velicinu, ne kapiram kako ali ajde da im verujem...
Jos jedan problem sa ovim je ubacivanje eksplicitnih slika u nivoe :) Morace danonocno da vode racuna o saljivdzijama i da ne bude nekih tuzbi jer je neko malo dete videlo nesto sto ne treba :) Veroatno ce biti i permanent banova za one koji se nasale tako..

U samoj igri su stavili opciju (select dugme) da prijavis eksplicitni i neprimeren sadržaj i nivoe. Sve lepo piše na booklet-u.

Ej a ako neko bas nakaci svoju sliku na tog sackboya oce se to videti ako igram preko neta sa nekim likovima ?npr ako igram protiv tebe hoce se moja slika videti na tvom ekranu?Ma ima da slikam sve i svasta pa da nakacim na sackboya:D malo cu da slikam i neke bezobrazne stvari:D ja cu garant biti prvi banovan ako uploaduje slike:-devil-:

Ah da se pohvalim. Uz igru sam dobio i dve crne majice "This Is Living" Playstation 3 :d:banana:

Mislish "This is delaying" :)

Ja se danas vrn'o iz Londona i tamo i dalje nije izasao....Kazu tek posle 5.11... Daklen, di to ima ovde da se kupi ovde????....

Ja se danas vrn'o iz Londona i tamo i dalje nije izasao....Kazu tek posle 5.11... Daklen, di to ima ovde da se kupi ovde????....

Sto da ne?Neznam dal znas kad se pojavio prvi pes za ps3 naci pes2008?Ajd pogodi koja ga je prva drzava u evropi imala par dana pre launcha.
Mi:D

Srbi dobili pre britanaca - impressive... :smash: I to regularnu igru bez one pesmice. Da se BD ne pravi negde kod nas? :d

Nazad
Vrh Dno