off.***a, na aerodromu su igre u hmv-u bez pdv-a tako da moze da se pazari i xbox 360 elite sa falloutom3 i fable 2 i dva dzojpeda za 200 funti tj. negde oko 250e. Jedini problem je sto nije samo to tamo dzaba pa nekako konzole i igre dodju poslednje za kupovinu tj. kad se vec potrose pare na prece stvari 😀
Hint- ima i laptopova, odece i sl. dzidza po isto tako sjajnim cenama :lol:
off.
da, ima sjajnih cena(Pes 25 funti) ali i nije ostalo bas toliko povoljno...London je generalno skup. Mada i to zavisi sa cim ga poredimo. U evropi,londonu i usa jedna te ista stvara je ista cena, ali naravno u Eu je u evrima u Londonu funte a u USA dolari.
Off: u odnosu na bg je dzaba a kako su sada pocela bozicna snizenja za tehniku i garderobu je mozda i najbolji grad za soping u zapadnoj evropi. Naravno, ne pricam o ceni smestaja, prevoza i komunalija jer ne zivim tamo al za tehniku, odecu i hranu je veoma povoljan.
Ja sam skinuo samo jedan patch a igru sam uzeo u Domu SindikataZnači li to da je CT/Big Apple valjao kopije koje je trebalo da budu povučene iz prodaje?
Jeste instalirali nove drajvere? 😀
Hm, ne bi trebalo da imas dva patcha? To mozda znaci da imas onu zabranjenu verziju 🙂 Ako imas regularnu verziju mislim da samo jedan patch postoji, ma samo da je dobijem, skidam 20 patcheva ako treba, Shopto ce na*ebati ako se ne uozbilje! 😡
Još samo drajveri fale pored ovih dvadesetak petcheva 😀
Još samo drajveri fale pored ovih dvadesetak petcheva 😀
Nije problem PS3. Nas svrbi ono shto sledi posle 😀.
A i komentar za omladinu ti bash i ne stoji, s obzirom na taj broj sto ti stoji u nicku 😉.
Jos da dodam (iako ce Gruja da me isecka na komadice :d). Zelim vam svu zabavu igrajuci se simulacije lutkarskog pozorishta:
Tek sto jutro zorom poce vedro,
i dan razvi svoje belo jedro,
al' vec vece nebom pali svice,
celom svetu sklapa trepavice.
Vuk ti rece, dobro vece.
.........................................
I u sobi na belom jastuku,
i u šumi pokraj starog panja,
svi pod obraz il' šapu il' ruku
došlo vreme da se lepo sanja.
Laku noć, laku noć, laku noć...
:-devil-:😀😀😀😀:d :whip:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari