- Učlanjen(a)
- 10.04.2005
- Poena
- 409
Da, vredi. I 27 strana ove teme to dokazuje.
Da, vredi. I 27 strana ove teme to dokazuje.
aj vi sad ukratko koji imate igru recite jel vredi ovo kupiti?! ili...
mislim kontam da je brutalno...ali da cujem savete. OBJEKTIVNO MOLIM ;D
Ja sad igrao sa kimijem online nijednom mi nije secnuo neznam sto se neki tolko zale na net? (KAO GORAN)Naci bas lepio radi e sad dal je to onaj poslednji pec sredio od nedavno neznam?Al meni je i onda ok sljakalo zavisno skom sam igrao nararno ali sad radi sa svima jedino jos nisam probao sa goranom ponovo!
Najverovatnije da nećeš ni igrati posle ovakvih postova.
Žderu čokoladu, koka kolu i picu?
Iznenadilo ih, nisu na vreme popili lek![]()
uglavnom je radilo super, jednom se doduse nesto zabagovao na minut.. ali dok smo bili samo nas dvojica uvek je radilo odlicno. e sad desavalo se kad nam uleti neki baxuz da pocne da koci ko sumanuto.. ali jednog trenutka smo igrali nas cetvorica (gruja ja i neki stranci) i radilo dobro..
Ja sam bash na osnovu goranovih postova stekao utisak da je LBP i dan danas neupotrebljiv za online![]()
Doduse ja imam 1Mb/1Mb link, pa mozda zbog toga radi sve kako treba, cisto i to da napomenem...
Ja sam bash na osnovu goranovih postova stekao utisak da je LBP i dan danas neupotrebljiv za online![]()
ja sam probao sinoc sa drugarom u nemackoj i meni i njemu je ok net pa je seckalo lepo![]()
:trust:
Tu piše Pavle, ne Goran.
Plus me interesuje kako to "i dan danas"? Kad sam ja to zadnji put napisao? Potraži...
I ja imam Gorane isti utisak. Kukaš na LBP, ne zaklapaš![]()
Kako to mislish da su mogli bolje da iskoriste mogucnosti konzole ? Pa ono izgleda ko pravoSvi materijali deluju kao da mozesh da ih dodirnesh, i igra ima dubinu i realno svetlo, fantastichnu fiziku, kao da gledash lutkarsko pozorishte
![]()
jel ti ovo zvuci kao da je igra hvaljena da je idealna?igra je odlicna, ali naravno da ima mana kao i svaka druga. e sad ne znam ja sta si ti hteo bolje..
![]()
Evo mi ga LBP ovde, nemam ni vremena da ga odigram, a ionako je to isto k'o Mario iz 1985. :d
Tekstura lutkica je odlična, ali npr. stena i pojedinih elemenata je kao na ps1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari