Jos je ovo jako pipava tema za drzave. Rusi za pocetak ne znaju sta ce sa dolarom i svojom valutom kamoli da se *****avaju sa nekim bitkoinima. Verujem da kineze zanimaju samo pare kao pojam, svejedno je njima dal su u btc, dolarima, jenima, zlatu ili u skoljkama. Treba jos vremena da prodje i da dodju neki novi ljudi koji ce svojim imenom i ugledom stati iza neke berze i koji ce svojski promovisati btc. Eno mintpal je krepo, ko zna koliko je tu para ostalo a niko ni rec nije rekao. Vecina nas je to prihvatila kao dobar dan, previse opusteno. Kao da je sasvim normalno da nas neko pokrade i da berza crkne
Zasto bi bilo ko ko ima kapital ulazio na neko ovako nebezbedno trziste, na kojem berze pucaju i odnose novac na svakih 6 meseci, gde klik misa ludog japanca/kineza moze da te kosta zivotnu ustedjevinu i slicno?
Nemoj pogresno da me razumes, i ja isto prognoziram veliku buducnost ali do tada ce proci jos mnogo godina 🙂 BTC ce se omasoviti kad-tad samo je pitanje koja ce tada biti njegova cena. To sto ce ga jednog dana svi koristiti ne mora da znaci da ce vredeti xxxx dolara 😉
Zasto bi bilo ko ko ima kapital ulazio na neko ovako nebezbedno trziste, na kojem berze pucaju i odnose novac na svakih 6 meseci, gde klik misa ludog japanca/kineza moze da te kosta zivotnu ustedjevinu i slicno?
Nemoj pogresno da me razumes, i ja isto prognoziram veliku buducnost ali do tada ce proci jos mnogo godina 🙂 BTC ce se omasoviti kad-tad samo je pitanje koja ce tada biti njegova cena. To sto ce ga jednog dana svi koristiti ne mora da znaci da ce vredeti xxxx dolara 😉