Jos je ovo jako pipava tema za drzave. Rusi za pocetak ne znaju sta ce sa dolarom i svojom valutom kamoli da se *****avaju sa nekim bitkoinima. Verujem da kineze zanimaju samo pare kao pojam, svejedno je njima dal su u btc, dolarima, jenima, zlatu ili u skoljkama. Treba jos vremena da prodje i da dodju neki novi ljudi koji ce svojim imenom i ugledom stati iza neke berze i koji ce svojski promovisati btc. Eno mintpal je krepo, ko zna koliko je tu para ostalo a niko ni rec nije rekao. Vecina nas je to prihvatila kao dobar dan, previse opusteno. Kao da je sasvim normalno da nas neko pokrade i da berza crkne
Zasto bi bilo ko ko ima kapital ulazio na neko ovako nebezbedno trziste, na kojem berze pucaju i odnose novac na svakih 6 meseci, gde klik misa ludog japanca/kineza moze da te kosta zivotnu ustedjevinu i slicno?
Nemoj pogresno da me razumes, i ja isto prognoziram veliku buducnost ali do tada ce proci jos mnogo godina
BTC ce se omasoviti kad-tad samo je pitanje koja ce tada biti njegova cena. To sto ce ga jednog dana svi koristiti ne mora da znaci da ce vredeti xxxx dolara 
Zasto bi bilo ko ko ima kapital ulazio na neko ovako nebezbedno trziste, na kojem berze pucaju i odnose novac na svakih 6 meseci, gde klik misa ludog japanca/kineza moze da te kosta zivotnu ustedjevinu i slicno?
Nemoj pogresno da me razumes, i ja isto prognoziram veliku buducnost ali do tada ce proci jos mnogo godina